Unde e subiectul cu alaptarea?

Unde e subiectul cu alaptarea? | Autor: Bic

Link direct la acest mesaj

Poate nu il mai gasesc eu. Eu am link-ul la semnatura, dar ma duce la un thread din arhiva. Ma uitam dupa resurse pentru o prietena si am ramas socata sa vad ca subiectul cu alaptarea a disparut de la Clubul scutecelor. Ma intreb unde este?
Pentru a incuraja mamicile care au probleme cu alaptatul si care acceseaza forumul pentru ajutor, cred ca locul cel mai potrivit pentru acest subiect este la "topic fierbinte" fie la clubul scutecelor, fie la "parintii intraba. "
Sau alaptatul nu mai e la moda?

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

E la Femina intim
Uite linkul catre el:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Buuun loc.
Pai daca pe un forum despre copii alaptarea e trecut la subiecte intime si tabu, e clar cit de multi sustinatori are.
Daca vreun moderator vede intrebare mea, ma intreb daca veti ave bunavointa sa reconsiderati cererea mea de a muta subiectul.
Dupa parera mea, subiectul cu alaptarea ar trebui sa fie pe prima pagina, la categoria subiecte fierbinte, la clubul scutecelor, odisee sau parintii intreaba.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput