Puiutzi de Randunici 2008!! (117)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Da Bubu, vreau

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

www.youtube.com/my_videos?pi=0&ps=20&sf=added&sa=0&sq=&dm=1" target="_blank">CUM PAP EU MAI NOU
Mami de ursulet

ursu nu reusesc sa va vad cum papati, ca imi cere user si parola
eu am capul cat casa ...sunt asa obosita, descant niste mancare pe care o fac de 3 ore, teo plange si plange ...nu vrea sa manance...doar niste lapte a vrut.....nu reusesc sa fac nimic...si ce am facut nu pot sa intretin in ritmul asta

bubu bravo la stefanoi cel cumintel si care papa tot si tie odihna placuta si sa-ti fie de bine pizza

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ursuleato, nici eu nu vad filmuletul pe iutub...iti zic pe mess cum sa faci tortul sau aici...cum vrei...dar dupa ce ma epilez

Liana, imi pare rau de Tero ca plange si nu te lasa o clipa...cred ca e greu...de fapt imi imaginez...mai bine stai cu ea si las-o in colo de treaba...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lianam

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

www.youtube.com/my_videos?pi=0&ps=20&sf=added&sa=0&sq=&dm=1" target="_blank">CUM PAP EU MAI NOU
Mami de ursulet

ursu nu reusesc sa va vad cum papati, ca imi cere user si parola
eu am capul cat casa ...sunt asa obosita, descant niste mancare pe care o fac de 3 ore, teo plange si plange ...nu vrea sa manance...doar niste lapte a vrut.....nu reusesc sa fac nimic...si ce am facut nu pot sa intretin in ritmul asta

bubu bravo la stefanoi cel cumintel si care papa tot si tie odihna placuta si sa-ti fie de bine pizza

Liana, mami de Teo

ia vezi asa:
http://www.youtube.com/watch?v=LARnjbyH8Bk
Mai lasa-le ca le faci altadata.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ce scump eee!

...sa stii ca si Stefanoi mai manca asa lapticul din bibe , cand a inceput sa se intoarca singur pe burta si numai asa vroia sa stea

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

ce dragut e ursuletul cum papaaaa!!! e frumusel fooooc
dupa lupte seculare care au durat de la ora 13 si pana acum, cu refuzuri peste refuzuri, nici in scaunelul de masa, nici pe jos, nici in teo-mobil .....in carut, cu picioarele sus, americaneste , am reusit sa o fac sa pape repede 110 grame piure de legume cu galbenus .....
bubu, pai nu mai faci nani?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Liana, Bubu .
Eu dupa ce ii fac leg si fructele i le pun in borcan hipp de 125g.
Azi a papat la 10, 125g de para si 230 lapte, la 14, a papat 125g de morcov, dovlecel, ardei, pastarnac, cartof, o lingura de ulei de masline si eu i-am pus si o ceapa in apa sa ii dea gust. A si o lingurtiza de cereale cu orez. Apoi a bagat 100 ml lapte si nani.

Mai mananca inca 230 lapte cu cereale si 200-240 lapte seara inainte de somn. Si apoi doarme 12 ore.

IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

a papat 100 ml! nu-mi vine sa cred..zilele trecute abia daca manca 30-40..
clau thnks! e chiar ok..sunt in stand by deocamdata!
ursu eu am vazut filmultetul..papa pe burti dragalasul!! aa, si al doilea!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ce haios e Ursuletulmic la masa, iti vine sa-l papi , nu alta!
Va vine sa credeti ca asa suge Rebecca la san cateodata cand stam intinse?? Se pune pe burtica cu fundul in sus si cu caputul intr-o parte tocaie de zor din san!

Liana, imi pare rau ca plange micuta. Nu s-au mai potrivit azi..., Rebe a hapait repede si piureutul de legume, cam 150 de grame. A inceput sa plescaie din gurita inainte de masa si cand am vazut asta i-am incalzit repede papica si a mancat micuta in ritm sustinut! Doar cateva secunde intre lingurite caci altfel tipa! Si inca nu ma dezmeticesc ca a mancat 190 de piure de fructe, mar, para si morcov!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput