Puiutzi de Randunici 2008!! (117)
Raspunsuri - Pagina 9
ursuleata spune:
Da Bubu, vreau
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata www.youtube.com/my_videos?pi=0&ps=20&sf=added&sa=0&sq=&dm=1" target="_blank">CUM PAP EU MAI NOU Mami de ursulet |
ursu nu reusesc sa va vad cum papati, ca imi cere user si parola

eu am capul cat casa
...sunt asa obosita, descant niste mancare pe care o fac de 3 ore, teo plange si plange
...nu vrea sa manance...doar niste lapte a vrut.....nu reusesc sa fac nimic...si ce am facut nu pot sa intretin in ritmul asta 
bubu
bravo la stefanoi cel cumintel si care papa tot si tie odihna placuta si sa-ti fie de bine pizza 
Liana, mami de Teo
bubu05 spune:
Ursuleato, nici eu nu vad filmuletul pe iutub...iti zic pe mess cum sa faci tortul
sau aici...cum vrei...dar dupa ce ma epilez ![]()
Liana, imi pare rau de Tero ca plange si nu te lasa o clipa...cred ca e greu...de fapt imi imaginez...mai bine stai cu ea si las-o in colo de treaba...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
ursuleata spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lianam
ursu nu reusesc sa va vad cum papati, ca imi cere user si parola ![]() eu am capul cat casa ...sunt asa obosita, descant niste mancare pe care o fac de 3 ore, teo plange si plange ...nu vrea sa manance...doar niste lapte a vrut.....nu reusesc sa fac nimic...si ce am facut nu pot sa intretin in ritmul asta ![]() bubu bravo la stefanoi cel cumintel si care papa tot si tie odihna placuta si sa-ti fie de bine pizza ![]() Liana, mami de Teo |
ia vezi asa:
http://www.youtube.com/watch?v=LARnjbyH8Bk
Mai lasa-le ca le faci altadata.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
bubu05 spune:

Ce scump eee!
...sa stii ca si Stefanoi mai manca asa lapticul din bibe
, cand a inceput sa se intoarca singur pe burta si numai asa vroia sa stea ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
ursuleata spune:
www.youtube.com/watch?v=1hZvtG1gxtI&feature=user" target="_blank">PAP FRUMOS 2
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
lianam spune:
ce dragut e ursuletul cum papaaaa!!! e frumusel fooooc 

dupa lupte seculare care au durat de la ora 13 si pana acum, cu refuzuri peste refuzuri, nici in scaunelul de masa, nici pe jos, nici in teo-mobil
.....in carut, cu picioarele sus, americaneste
, am reusit sa o fac sa pape repede 110 grame piure de legume cu galbenus
.....
bubu, pai nu mai faci nani? ![]()
Liana, mami de Teo
ursuleata spune:
Liana, Bubu
.
Eu dupa ce ii fac leg si fructele i le pun in borcan hipp de 125g.
Azi a papat la 10, 125g de para si 230 lapte, la 14, a papat 125g de morcov, dovlecel, ardei, pastarnac, cartof, o lingura de ulei de masline si eu i-am pus si o ceapa in apa sa ii dea gust. A si o lingurtiza de cereale cu orez. Apoi a bagat 100 ml lapte si nani.
Mai mananca inca 230 lapte cu cereale si 200-240 lapte seara inainte de somn. Si apoi doarme 12 ore.
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
luny spune:
a papat 100 ml!

nu-mi vine sa cred..zilele trecute abia daca manca 30-40..
clau thnks! e chiar ok..sunt in stand by deocamdata!
ursu eu am vazut filmultetul..papa pe burti dragalasul!!
aa, si al doilea!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Ce haios e Ursuletulmic la masa, iti vine sa-l papi , nu alta!
Va vine sa credeti ca asa suge Rebecca la san cateodata cand stam intinse?? Se pune pe burtica cu fundul in sus si cu caputul intr-o parte tocaie de zor din san!![]()
Liana, imi pare rau ca plange micuta. Nu s-au mai potrivit azi..., Rebe a hapait repede si piureutul de legume, cam 150 de grame. A inceput sa plescaie din gurita inainte de masa si cand am vazut asta i-am incalzit repede papica si a mancat micuta in ritm sustinut!
Doar cateva secunde intre lingurite caci altfel tipa! Si inca nu ma dezmeticesc ca a mancat 190 de piure de fructe, mar, para si morcov!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!