Puiutzi de Randunici 2008!! (117)
Raspunsuri - Pagina 10
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata Liana, Bubu .Eu dupa ce ii fac leg si fructele i le pun in borcan hipp de 125g. Azi a papat la 10, 125g de para si 230 lapte, la 14, a papat 125g de morcov, dovlecel, ardei, pastarnac, cartof, o lingura de ulei de masline si eu i-am pus si o ceapa in apa sa ii dea gust. A si o lingurtiza de cereale cu orez. Apoi a bagat 100 ml lapte si nani. Mai mananca inca 230 lapte cu cereale si 200-240 lapte seara inainte de somn. Si apoi doarme 12 ore. ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma IAR POZE tiker Mami de ursulet |
stii ca e copilul model, da??!!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Bravo Muffy ca ai papat bine!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
clauclau spune:
Oauuuuu, Ursuletu' mic mananca super, super bine!!!! 
Rebecca nici pe jumatate...ia sa-i bag eu mintile in cap!!![]()
![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
ursuleata spune:
Luny,si al meu a papat la inceput 20g morcov, apoi 40 g morcov+dovlecel....si tot asa. Apoi i-am bagat caisa si azi i-am data para.
Acum 3 zile papa aceleasi legume si para dimineata....apoi ii bag mar cu para. Si cred ca o sa ajunga sa pape 200g. azi daca mai aveam mai papa legume. Mentionez ca papa mult mai bine legume deact fructe
, adica mai repede.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
lianam spune:
bravo rebe si mufa
...asa sa papati mereu, fara moftureli, ba chiar mai bine ![]()
eu ma multumesc si cu mai putin
...decat deloc si chiraieli...
astazi doctorita imi zice: "da se vede ca mananca bine, ca la greutate e bine, si arata grasunica"
.....ha ha! i-am povestit "ce bine" mananca sclifosel
...si daca tot v-am bombardat cu poze in ultima vreme
sa va aratam si o tinuta achizitionata sambata ![]()
Liana, mami de Teo
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lianam bravo rebe si mufa ...asa sa papati mereu, fara moftureli, ba chiar mai bine eu ma multumesc si cu mai putin astazi doctorita imi zice: "da se vede ca mananca bine, ca la greutate e bine, si arata grasunica" Liana, mami de Teo |

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
clauclau spune:
Liana, lasa sa fie tero ca e frumoasa rau!!! O iarta mami cand o vede asa dulce!!!

POZE
POVESTEA NASTERII
ursuleata spune:
Plec afara!!!
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet