Puiutzi de Randunici 2008!! (117)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Tuchiiiiii ! Tinem pumniiiii!

Mimo, au ajuns si la voi mucii??! Nu uita, Prospanul rulz ! Pregateste-te pentru o noapte nasoala, da' veste buna e ca trece . Teo cum se simte?

Ursuleata, zici ca esti cu fratele mai mic in parc, incredibil ce fata de copil ai . Iar Ursuletul este leit tatal lui. Foarte frumos si delicat mananca el....considerand pozitia

Liana, multam! Am o dilema mare legata de numerele de ghete, o voi expune cand voi avea mai mult timp. Si pe voi doua v-am admirat!

Bubu, tu ma inervezi iar si cu shalul si cu tortul si cu salata, si cu copiii tau frumosi, si cu seninatatea ta, UOF! Vreau sa ma fac si eu ca Bubu !

Clau, sa iti fie de bine! Iti sta excelent, iti scoate ochii aia frumosi in evidenta.

Miha, ce gigea miresica !!! Io una iti fac galerie pentru cura .

Adriuta, cum ajunge Adrian la buton?! Precoc copil ai!

Ma duc sa fac baie copilului si revin la scrisorica!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Aoleu mimo,ati patit-o?Imi pare rau!Sanatate Vladutului!
luny,pastreaza o sticla de gaviscon si pt mine,ca cine stie!Bine ca si-a revenit Muffy cu papa!
Roxana,sa fie ok cistografia maine!
Si...HAI TUCHI!!!BAGA MARE!!!ARATA-LE CE POTI!!SA VII CU NOTE MARI!!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Mstela multam fain de informatie. Am aflat si eu intre timp ca din dovleac din acela se face placinta, placintar cum se spune la noi. Ei au si dovlecel, adica squash (http://www.cityofholland.com/cihollandmius/images/REC_FrmMktWinterSquashNames.jpg) care se gaseste intr-o gramada de soiuri. Am citit de 2 ori povestea cu frichineala din parc si nu-mi venea sa cred, eu o stiam pe Teo cumintica. Era probabil intrecuta de somn si nu putea sa adoarma. Data viitoare ia si lula de rezerva.

Al meu nu manaca dovlecel. I-am copt ieri dovlecel, i-am copt si peste, si cartof...

Voi dati sfecla rosie la bebei, cum o preparati?

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

luny de-mi trece raceala dupa el le vreau pe toate...pot sa functioneze si ca placebo, ca tot nu stiu la ce-i bun!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 4
http://good-times.webshots.com/album/566244447UIQzmO

e ptr bebeluti cu probleme de regurgitare!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Am vazut Ursuletul cumintel in parc cu parintii lui!!
Am vazut pe mihatp miresik!Am vazut si poze faine din Tara de Sus!Moama,und a ajuns Adrienul!!

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Foarteee frumoaseee!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Stela, fac si ei un pic de spectacol sa-i apreciem cand sunt cuminti!

Adriuta superbe pozele, a meritat calatoria, mi-ai dovedit ca sunt si locuri frumoase prin locurile alea! Iar voi frumosi si fericiti!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ce miresica vesela, Miha!
mi-au placut mult pozele adriutei la plimbarici, si nici ursuletulfaracaciulanoaptea nu e mai prejos!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

ce pozna a mai facut Tea..

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

luny, mi-ai stricat efectul!

va multumesc de aprecieri, adevarul e ca cel putin o data in viata suntem MINUNATE, rochia de mireasa e miraculoasa. si ca sa ma laud un pic (sic!) coronita mi-o facusem eu. si cred ca si pe patul de moarte, cu stra-stra-stranepotii in jur eu o s-o pomenesc cu mandrie mare.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 4

Mergi la inceput