Puiutzi de Randunici 2008!! (117)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo, si la voi muci??? Offff, sanatate rapida va doresc!

Miha, nu te soca...Si Rebecca reactioneaza la numele ei de pe la 4-5 luni, la orice strigare a noastra intoarce imediat capul. Si stie si de cucubau , doar ca noi zicem altfel. Ii zic: unde e Rebecca, unde?? si ea baga caputul sa se ascunda, daca e la mine in brate si-i zice altcineva, baga caputul la umarul meu!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

clau, nu-i asa ca-s scumpi de-ti vine sa-i mananci! te topesti de dragul lor!

tuchi, lasa pasarelele, daca nu ciripesc ce trebuie, pana dupa examen ca trebuie calm

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 4
http://good-times.webshots.com/album/566244447UIQzmO

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Miha, ti-am vazut pozicile
Si Stefan intoarce capul cand il strig.

Mimoo, fir-ar ei de muci...au navalit pe crenguta! sper sa nu se iaaaa! Pupici lui Vladut mucios!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

ursu super pozele, dar cine e acolo, nu stiam ca ai si o fiica mai mare...ca de obicei esti de frumoasa si de tanara

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Miha, si eu ti-am vazut pozicile.Trbuia sa intri in concurs.

Mimo, imi pare tare rau de vladutz. Dar ce era cu statusul ala?

Tuchi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

ursu, esti draguta tare...las' ca intru in cel de "after birth", dupa ce-mi termin dieta, adica peste vreun an, inainte de a ma baga la urmatoarea odisee, ca apoi iar o iau de la capat dar merita

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Hola,
ne-am intors de la plimbarea de dimineata, am papat cerealele si acum ghici cine doarme?

Liana frumoasa tinuta lui Teo mica, si sa stii ca exact asa face si al meu la iaurt. E innebunit dupa iaurtel. Daca nu pot sa ajung cu lingura la timp face aaaaa aaaaa.

Bubu pupici si de la noi

Tuchi succes la invatat.

mihatp ne-ai facut surpriza cu pozicile, ai fost o mireasa frumoasa. Si Adrian intoarce capul la auzul numelui. In ultimul timp a invatat ca il mai cheama si Christopher :)))

pregatesc ceva pozici...soon

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

FELICITARI MARYB!!SA-TI TRAIASCA BB!!BRAVO MAMI!AI REUSIT!
Ursu,m-am spart de ras de pozitia Ursuletului la masa!Dar e cumintel foc!!
Am observat si eu la Tea ca papa mai bine legume decat fructe.
liana,parca s-au vorbit sa ne terorizeze Te(r)o ale noastre azi!!Si a mea se mai cumintise!Ca azi in parc nu s-a purtat niciodata.Eram in parc,frumos,soare,ea suzetata ca era intoarsa tare,maraia si de dinti si de somn,dar numai ca nu vroia sa adoarma,adoarme in sfarsit dar tine numa un sfert de ora si se trezeste mai suparata decat era,o ridic,scapa lula pe jos,ramanem fara mijloc de potolire si gata:nu a mai vrut nici in carut,nici in brate,s-a pus pe plans,si cine se lupta cu tona prin parc in brate?Am zis ca s-o potoli,am plimbat-o in brate,am anghilozat de spate dar ea nik.Nici tzatzi nu vroia sa vada,desi ii era foame.Si mai vb si cu taso sa ne intalnim in parc sa mergem la cumparaturi.Nu am avut decat sa plec spre casa,dar ce lupte am dus s-o asez in carutz,si ne-a stiut lumea pana acasa...Si uite asa mi-a intins nervii la maxim si ce m-a obosit..
liana:Am vazut noua tinuta..super!!

Pt maine dimi pregatesc dovleac copt si mar copt!!
Si....fac si placinta de dovle...
Adriuta,apropo de dovle,eu am luat azi din piata si erau o gramada de dovleci,de toate natiile si rotunzi si lungi si tip haloween,toti numiti placintari...asa ca...treci si fa placinta,ca merge!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Poze din weekend-ul ce a trecut .

http://family.webshots.com/album/568140780WRuhFd

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput