Pepenasi de iulie-august 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

mada intrebarea mea e DE CE CEREALE si nu piureuri??? INtelegi, pentru ca eu nu vad ce aduc bun cerealele in afara de satietate rapida.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Boti, si Aida tot 100g pe saptamana ia de ceva timp.

Mai fetelor, am si eu o intrebare , ca am o controversa cu sotul meu : lui nu ii place sub nici o forma cuvantul kk si pana acum nu vrea sa auda decat expresia "treaba mare", ca altceva nu a gasit sa fie acceptabil. Dar cum o sa spuna copilul ca vrea sa faca treaba mare, cand o sa inceapa sa vorbeasca?!? ca e prea complicat de spus. Asa ca m-a pus sa va intreb pe voi cum va referiti la acest subiect delicat ca poate ne dati idei, si cica daca majoritatea spuneti kk, e dispus sa accepte faptul ca are el un pitic si trebuie sa il trimita la plimbare . Astept sa imi raspundeti la asta, chair ma supar daca nu primesc pareri

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Cura de slabire

Mergi la inceput

Didi, noi ii zicem KAKI :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

so...nu m-am gandit ca difera functie de firma producatoarea varsta la care se intra pe formula 2 sorry....milumil asa e. cereale eu i-am cumparat tot de la milupa - orez cu porumb - din care am sa ii pun 1 doza in biberonul de pranz. la noi e mai tricky cu cresterea in greutate si de asta voi proceda asa. undeva peste 2 saptamani vom manca cu lingurita

cara allegra

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

ANKA si celelate fete care ati facut ROTARIXUL-cum s-au simtit bebeii dupa?ceva efecte adverse?Of,ca nu sunt hotarata daca e ok sa-l facem..pediatra insista...dar o alta pe care am consultat-o nu-l recomaanda,ca,cica,poate aparea invaginatie...Ma duc sa citesc din urma

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

noi ii spunem baliguta insa sigur are el un pitic

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Tocmai i-am dat Ioanei vreo 3 lingurite de suc de mar - nu prea a fost impresionata, s-a cam strambat, cu toate ca nu era acru...poate maine o sa-i placa mai mult... Asa au reactionat si la voi bebeii la primul contact cu sucul?

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Tibe nu am inceput inca cu cerealele, dar stiti cum sunt eu, eu iau lucrurile inainte, si de drag dar fac si un fel de pregatire psihologica pt mine

vic se incepe cu cereale la cupii mai slabuti sau care nu iau foarte bine in greutate si se incepe asa cum zice Maitreyi, cu o masura in bibele de seara de obicei.

Asa ma gandesc si eu ca de pe la 4 luni sa-i pun o masura in bibe la 6 seara. Deja de 3 zile am inlocuit sanul de la 6 seara cu un bibe cu formula, noi tre incet, incet sa ne deprindem si cu altceva decat tzitzi pt ca eu peste 6-7 sapt ma intorc la munca.

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Didi - smecheria cu aburi nu a sosit inca. Ar cam trebui... Desi se lauda cu livrarile, dureaza 2-3 saptamani pana vine. Acuma... nici sa nu mai vina asa repede, ca am cheltuit banii si sper sa vina dupa salar, adica la finele lunii

Cu storcatorul de fructe, e ok, au niste prieteni ai nostri. Marele plus e ca nu face galagie. Ca alea normale baraie de te asurzesc unele. Totusi, in indicatii scrie ca daca vrei sa ii lungesti viata, sa cureti fructele. Deci treaba cu aia de baga marul intreg e numa' marketing
Sincera sa fiu, mie mi s-a parut scump.
Cand era Eliza mica am luat o nenorocire de-aia no name din XXL care a crapat dupa un an, dar era in garantie si ne-a dat altul nou. Totusi, ala a crapat nu pentru ca era prost, ci pentru ca zilnic forjam la el kile de fructe... Ca acuma, bebe papa cu picatura, da' mai incolo o sa baloteze cate 250 ml odata!
Dupa al doilea storcator de-asta no name, mi-a dat prin cap sa iau un robot de-ala multi functional, o idee cum nu se poate mai tampita!
Am dat si o groaza de bani si nu il folosesc, ca ma enervez cu atatea dracii de montat!
Acuma voi lua o nenorocire de-aia de 40 de lei Sanusy - pe testate, face aceeasi cantitate de suc ca si alte storcatoare. Si tot pe testate, cu cat e mai nenorocire si no name, cu atata stoarce mai bine. Pe testate, ca pana si soacra-mea are o nenorocire de-asta si zau ca pulpa aia care ramane e celuloza de-a binelea... Pe cand la robotul meu ala destept de nu il mai folosesc si zace in debara, imi placea sa mananc pulpa aia ca mai era putin zemoasa. La soacra-mea iese o uscatura... deci e clar ca stoarce fructul bine... Si a fost vreo 30 de lei, plus un foehn gratis

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Boti deci in rezumat copil slab= cereale, copil grasutz NO cereale? DA eu am vazut ca toate incepit cu cereale ... Si frate-miu a inceput cu ele si fiu-su are 7 kile la 4 luni ...

Mergi la inceput