Pepenasi de iulie-august 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Noi acum am venit de la plimbare, am fost un pic in jurul blocului.
Asa cumn a spus si Carmenela sa ne hotaram odata cu cumparturile de pe acel site si sa dam comanda mai repede. Eu una sunt hotarata.
Pupici

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Unde erai bobitamica acum 3 luni cand intrebam in stanga si in dreapta daca stie cineva de un kinetoterapeut mai ieftin ????

dma2007

Eu am pus tetine nuk si la biberon de la primii pasi si a fost ok, Alex daca nu bea ceai cu tetina nuk nu mai bea de nici o culoare cu alta tetina si cele de la chicco merg.....dar si eu, ca alte fete, sunt indragostita de Avent, am luat 2 la reducere si a fost mai avantajos, dar inca le mai folosesc si pe cele ale lui Alex.

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Pica, am vazut poze cu Sebastian calare pe pisica, mai dar ce idei traznite aveti si voi . Si de unde aveti tricoul ala de faceti reclama? am o prietena care lucreaza la firma cu pricina

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Cura de slabire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

FLO...imi cer mii de scuze,dar eu am citit acum de curand ce ati scris voi la scutece...eu nu am mai intrat de pe vremea cand era odiseea...
Eu am mers la budimex cu trimitere de la pediatru.
Si in luna auguist nu am putum merge ca era ortopedul in vacanta. Am ajuns la el abia pe 15 sept. si in jur de 20 sept. am ajuns si noi la kineto.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

DIARUX - bre, io am anuntat ca nascu MaryB!

MADA - BE-TON ideea cu cuburile de gheata!!! Super idee de super!!!!

ANILASA - o chestie pe care O DETEST la sistemul romanesc este faptul ca dr recomanda medicamente in functie de firma care le distribuie si comisionul pe care il incaseaza Iti doresc ca dr vostru sa nu fie unul dintre astia... Important e sa ii fie bine copilului. Toti recomanda Eurespal, dar la foarte multi copii nu are nici un efect, si i-l dai, si i-l dai....

DMA - eu am luat bibele si jucaria de la o farmacie Sante' pe care o am langa mine... Tetinele sunt universale, atata timp cat corespunde diametrul. Filetele nu se potrivesc de la o sticla la alta, se observa foarte clar diferentele.
Pana acum nu luam "parafarmaceutice" din farmacii, dar de cand am vazut ca preturile de la Carrefour sunt cam tot acolo, am cam renuntat la Carrefour. Baremi scutesc timp si nervi cu statul la coada, nu mai stau in aglomeratie si nici benzina nu mai consum

DIDI - daca tot s-a distrat Cristi, s-a lamurit si el ca e numa' un pitic?
Vezi ca la biberoanele Primii Pasi curge pe langa tot din cauza tetinei. Ce e drept, pe mine ma scoate din sarite capacul, zici ca tre' sa il bagi cu ciocanul, dar cu ce il mai scoti?>?? Pai cu menghina! Am doua, dar le folosesc numai acasa din cauza asta.

KAMELYA - nu mai au trench cadou zici? Nu regreta, ca nu e clar daca ai ce Cine stie ce prostie o fi - desi sper sa nu. In orice caz, eu una ii admir ca sunt in stare sa faca promotii adevarate, nu ca la noi, de-alea cu steluta explicativa si scris mic... de numa' promotie nu e aia!

DANA si a mea sta cu mainile in gura de ma zapaceste!!! Se uda pana la buric, plus ca uda doua straturi adica bluzita si body de dedesubt, baleste de ma zapaceste!!! De doua zile nu se mai trezeste noaptea, doar pe la 6 dimineata, dar ziua si a mea mananca des. Cred ca nu se mai satura cum trebuie. I-am marit cantitatea de laptic formula. Ii dadeam 150, acuma ii dau 180, cat scrie pe cutie (dar a mea e mai mare ca a ta - e pe 1 iulie).
Daca nu stranuta des si daca nu are febra nu e racita. Daca ar durea-o gatul ar plange mult.
Eu asa sunt de parere, din ce zici.
Baleala e normala

CAPRI - hai ca pun si poze cu scaunelul. Te anunt.
Acuma sa le zic la fete cu Redoutele

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutare!
Am fost la vaccin azi, a decurs totul bine. Apropo, nu stiu daca ati aflat, vaccinul de 2.5-3 ani s-a mutat la 4 ani. Deci, dupa ROR-ul de la 1 an si un pic, urmatorul vaccin va fi la 4 ani.

Bebe s-a comportat bine, acum doarme. In ultima luna a luat doar 450 g, dar e ok, nu se putea sa ia 1.5 kg in fiecare luna . Alaptam in continuare la cerere. Am anuntat dr. de familie ca nu decalotam nimic si ca incepem diversificarea dupa Craciun, daca avem laptic destul. In cel mai rau caz incep la 5 luni si jumatate.

Mai vroiam sa va spun ceva. Aveti dreptul la niste cutii de lapte praf gratuite (Bebelac sau Vitalact, nu mai stiu care din ele se dau acum). Rugati dr. de familie sa va treaca pe listele pt. lapte, va va prinde bine cand incepeti diversificarea (puteti face branzica si iaurt din el pana cand stomacelul este pregatit sa pape iaurt si branzica de vaci).
Sau il puteti da unei mamici care nu isi permite sa cumpere alt lapte praf (sunt destule, din pacate).
La Iulia am luat vreo 4 luni, cateva cutii le-am folosit la branzica si restul le-am dat unei mamici de la tara, m-am ingrozit cand am auzit-o ca vrea sa-i dea bebelusului lapte de vaca.

Anka, imi cunosc sotul de cand aveam 16 ani...la 21 m-am maritat, la 23 am nascut-o pe Iulia si la 26 pe Andrei. In poze par mai mare (la figurat, ca la propriu sunt ).

Diana, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

DIANA - Chiar ca tinerei Moama eu ce baboantza sunt! Eu nu aveam varsta ta de acum nici cand l-am cunoscut pe barbatu-miu
Ai idee si de unde se ia laptele ala? Ca la Eliza, la inceput luam de la cabinet, apoi ne trimitea pe undeva pe langa Izvorul Rece (acolo se dadea pentru tot sectorul 2), si luna de luna imi trebuia si reteta, si faceam o gramada de drumuri, plus stat la coada, plus un program aiurea al loc, pana la ora 2 sau asa ceva... Si noi l-am luat cand era Eliza mica... din aceleasi ratiuni ca si tine.
Totusi, daca nu il pot lua de la cabinet, cred ca renunt, ca barbatu-miu nu mai are asa flexibilitate in program ca atunci, iar eu nu as putea sa ma duc asa departe cu fetele dupa mine... Dincolo de coada plina de toate nationalitatile conlocuitoare

REDOUTE_ul -
1. Trebuie sa aveti un card normal, in lei sau in ce vreti voi, dar sa fie international (adica VISA sau ceva, si sa nu scrie pe el ca se foloseste DOAR in Romania)
2. Se face cont
> la rubrica adresa, nu se pune nici un punct. Adica nu se scrie Str. Apusului ci Str Apusului
> la rubrica telefon mobil nu se pune 7, ci 6. Adica 0723 este 0623, 0745 este 0645. Nu va temeti, ca ei trimit mail si nu SMS, deci asta e o formalitate.
3. Se naviga pe indelete, se pun produsele in cos. Atentie - MAXIM 25 de produse incap. Daca ati ajuns la 25, puteti da click pe "pune in cos" pana nu mai puteti, ca nu va anunta ca nu mai e loc. Deci urmariti voi nr de articole din cos, sus in dreapta paginii.
> Un "TIP". Si daca nu sunteti logate, cosul se mentine atata timp cat intrati de pe acelasi calculator. Daca lasati produsele 3 zile in cos fara a incheia comanda, va anunta ei ca nu ati definitivat-o, dar riscati ca la "refresh" sa nu mai fie disponibile produsele - stocul se actualizeaza dupa plata, adica simpla punere in cos nu rezerva produsul...
4. Se inchide comanda cand se doreste. De aici sunt cativa pasi pentru livrare si plata.
5. Pe langa costul produselor, se adauga costul de transport.
6. Dupa confirmarea livrarii (adresa adica) se adauga inca o taxa de manipulare, care nu mi-e clar in functie de ce anume se calculeaza.
> Niciodata nu am platit mai mult de 10 euro astea doua impreuna, adica cca 6 euro transport si cca 4 euro manevrare... cam asa... de obicei comand mult (pentru ca comand rar) si cam de vreo 100 de euro comanda. Si cand am comandat mai putin, tot cam atata a costat. Deci pentru 2 izmene nu renteaza sa comanzi.
7. Se plateste - se introduce nr cardului si codul de securitate de pe verso.
8. Comanda vine la posta, cam in 10 zile (daca nu e balamuc la ei) sau 20 daca e o perioada aglomerata. La varful sezonului de reduceri am asteptat si o luna... Dar nu posta a fost neaparat devina, cat imi trimisesera ei coletul cam la o saptamana dupa comanda, din cauza faptului ca fusesera foarte aglomerati. Pentru ca m-au facut sa astept mi-au trimis si un set de cesti foarte interesante...

Daca mai aveti intrebari, cu placere
2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

fetelor merci de raspunsuri!
o sa merg si eu in farmacii sa mai iau ceva bibe

anka de unde stii cand sunt reduceri?

diana eu nu gasesc pozele tale

sunnnnnnnnnnnnn?

M.A. de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Anka eu din cartea aia ce-am trimis-o pe mail a lu' tantea Annabel Karmel am invatat faza cu, cuburile de gheata toate piureurile de bebe le faci din timp si le congelezi si supa crema se poate face la fel si congela ca oricum bebe nu papa mult asa ca dezgheti numai ce iti trebuie un cub piersica un cub mar un cub capsuna si tot asa. Acuma legat de cartea asta am scanat si partea de la 9 la 12 luni dar sg pb e ca mi-a expirat trail la programelul ala si l-am dezinstalat sin instalat din nou si imi sesizeaza baietii ip-ul creca ca nu ma mai lasa sa-l folosesc zice ca mi-a expirat trail si sa cumpar licenta da numai bani de programel nu am mi l-as lua cai f bun da nu e buget, asa ca le trimit pe mail ca atasament ca poze sa vad cate mailuri imi ies.
Diana ma bucur ca a fost ok la vaccin pupam sa treaca repede.
Dana usurel mama. Daca nu stranuta nu are nasul infundat nu face febra nu tuseste nu se inneaca cu secretii nu are nimic, daca curg balutze multe si sta cu mainile in guritza inseamna ca is mugurasii de la dinstisori sg lucru gel de dinti chestii reci de bagat in guritza sa amorteasca gingiile si multa rabdare. Asa e pana dau primii dintisori le curge mult din guritza is numai cu mainile in gura irascibili neconsolabili uneori si nici geluri nu prea merg de multe ori asa ca rabdare ca trece pe la 5-6 luni ies primii dintisori si apoi urm in genere ies mai usor. Aici se zice ac diareea si febra nu are treaba cu dintii ca in ro se zice ca astea is de la faptul ca ii ies dintii aici zice ca nu si Ari nu a facut nici una nici alta cand i-au iesit dintii sa vad Ami cum va fi.
Tiberica cu placere.
Uff tre sa fug revin.

de Ari si Ami

Lupta cu kg

Mergi la inceput

DMA - reduceri sunt in ianuarie (pt produse de toamna-iarna) si in iulie (pt produse de primavara-vara).
La inceputul sezonului de reduceri sunt reduceri mici - ma rog, 30-40-50%. Cam in fiecare saptamana mai urca procentul, pana ajunge pe la 80% sau la promotiile tip "PRIX ROND" unde ai grupe de articole cu 1 euro, 2 euro, 3 euro si tot asa. Eu i-am luat gargaritei pijamalute de-astea catifelate inclusiv cu 1 euro, reduse de la 7-9 sau 12 euro...
Una peste alta, e si chestiune de noroc uneori, depinde cat de mult vrei un produs. Poti sta cu ochii pe el sa mai scada pretul, dar risti sa nu mai gasesti marimea potrivita, ca ce e drept, se cumpara in disperare...
Eu nu prea tin cont de cat e redus produsul, ca oricum ele sunt introduse in valuri, dar de obicei nu depasesc 5-7 euro de produs. "Produs" poate insemna si SET de produse, cum sunt body-urile de 3 bucati de exemplu....

Eu am luat acuma, printre altele
www.laredoute.fr/vente-body-bebe-fille-col-claudine-prix-mini- lot-de-3 .aspx?productid=324142884&documentid=201208&single=false&categoryid=45539101" target="_blank">BODY-urile ASTEA TREI
www.laredoute.fr/vente-robe-enfant-fille-okaou.aspx?productid=324131127&documentid=207608&single=false&categoryid=22918362" target="_blank">ROCHITA ASTA, ELIZEI De fapt am luat doua si bine am facut, sunt superbe! Una turcoise si alta corai.
www.laredoute.fr/vente-chemise-rayee-masculine-femme-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324131959&documentid=207608&single=false&categoryid=22904632" target="_blank">CAMASA ASTA, PENTRU MINE dar am luat-o cu 5 euro 60
sau
www.laredoute.fr/vente-jupon-femme.aspx?productid=324094875&documentid=414708&single=true&categoryid=31522160" target="_blank">FUSTA ASTA

Mergi la inceput