Pepenasi de iulie-august 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 11
bobitamica spune:
Narcisa..tie voiam sa iti scriu ...asa e...in Ungaria sunt la jumatate de pret, de asta vreau si eu sa comand cate ceva cand mai comandati si voi.
CARMENELA...AM INTELES DE LA FETE CA TU TE "OCUPI" DE TREABA ASTA CU COMENZILE...asa ca te rog din suflet sa ma anunti si pe mine cand dai comanda.
Acum tb sa stau cu fata ..a inceput sa tipe.E asa obosita ca nu poate sa adoarma.
mcoca spune:
Mada, Diana, Anka, Maitreyi, Boti merci, gata m-am lamurit!
Aici schema este cea descrisa de Diana, cerealele sunt cam paria, scrie ca poti sa le introduceti dar ca nu e recomandat ... Na francezii sunt cu silueta
.
Mada, nu sunt stresata cu greutatea, Maya e copilul mediu francez la greutate (dupa graficele din carnetul de sanatate). Singura chestie este ca in ziua de azi cu toate tentatiile si toate porcariile pe care le mancam noi, as vrea sa ii inoculez niste baze bune, de care poate o sa se tina apoi.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
Carmenela spune:
bobitzamicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, uite mailul meu carmendavid1@yahoo.com
Mai fetelor, va rog io frumos, daca mai intreaba cineva de mine, dati voi mail, mess sau ce vreti voi, ca fac o criza aici.

..Dati si telefonul daca vreti (sau luati-l de la pepenasi, ca e acolo). Nu e secret si nu ma deranjeaza nimeni... NUmai ca aici, intru uneori de 2-3 ori pe zi si dupa aia iar dispar cate 2 saptamani....Asa ca pe mail e mai sigur ca citesc, ca acolo e musai sa intru zilnic, ca ma interesez inca de operatie...Deci, da, bobitzamica, scrie-mi pe mail ce vrei si ii intreb pe aia...si tot asa...
Mada_max....tot din principiu...

Mada de Irlanda, pai ce fecushi fata, tu te iei dupa mine cand ti-am spus sa faci si tu?
Va multumesc fetelor mult de aprecieri (nu mai nominalizez, dar va pup pe toaaaateeeeee

) . E chiar distractiv sa faci filmulete din astea... Daca as avea mai mult timp, cred ca as face fro 20...
va pup tare
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
maitreyi spune:
VREAU SI EU SITE-UL ALA UNGURESC
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
ariadnabr spune:
Filmuletz: www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219&skin_id=801&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Julia Sara
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
Caprioara spune:
Mai, am citit tot si am vazut toate pozele noi, dar acu sa vad cand am timp sa si scriu despre tot
.
Diana,
. O sa-ti scriu pm. Ma bucur ca ati petrecut frumos.
Anaxena si Flo, sa va fie de bini incuscreala.
Anaxena, mi-a placut faza cu manechinele si tzatza cu lamaie
.
Maitreyi, www.c-sale.ro/index.php?akt_menu=100&kk_id=821" target="_blank">aici.
Didi, noi votam cu kk sau kaki
.
Sursu, maine sper sa duc kk la analize pentru amandoi copiii. Sa-ti fie de bini tusu si aranjatu. Da pozeeeee? Sa vedem si noi ce cuscra mumoasa avem.
Carmenelooo, m-am prapadit de ras cand am citit la mirese
.
Dara, da pe Ileana nu o votezi? Acu e pe locul 8.
Tiberica, hai cu pozele alea ca abia le astept
.
Ma bucur ca esti pe aici.
Ileanooo, tu nu ne mai scrii nika? Ce probleme ai, mei?
Mai, de poze scriu in episodul viitor, ca acu sunt chemata la datorie.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
dara_d spune:
Capri nu stiam de Ileana.
Site-ul unguresc este www.c-sale.ro
Andreea
de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120
dara_d spune:
Am votat-o si pe Ileana.
TIBERICA, TECKY,MADA MAX,DIDI,BUJO< BOTICELINA.
Andreea
de Denisa(11.07.2008)
dara_d spune:
ANKALAURA mai stii ceva de legea mamelor?? Oare a fost promulgata de presedinte sau publicat in Monitorul Oficial??Cand vor scoate oare astia norme de aplicare? ca mie una nu imi e clar la ce se aplica 85% la brut sau la net ? si daca se iau in considerare si cele 126 de zile de concediu de materniate?
Andreea
de Denisa(11.07.2008)