Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 22
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti fetelor oare pozele si filmuletele puse pe webshots sunt safe acolo? adica nu se poate intampla sa apara vreo problema cu site-ul si sa le pierdem? intreb ca vreau sa pun mai ales filmuletele ca nu mai am loc pe hard cu ele, dar mi-e teama sa nu le pierd la un moment dat, si sunt pretioase, primele luni ale lui bb filmate Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
eu le-am copiat pe toate de dvd.(la inceput pe cd, dar as fi avut prea multe cd-uri)
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Ellenuta spune:
SOFIUCA 
VANESSA
KHALED
CALIN
AJ
LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI, CUMINTI, PAPACIOSI SI SA AVETI MULT NOROC IN VIATA!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
ginnette spune:
| citat din mesajul lui nemary neata! vin si eu cu 2 intrebari: 1. voi mai fierbeti apa pentru laptele copiilor? 2. Daria are niste cojite pe cap, in zona fontanelei, o spal pe par de cand s-a nascut cu sampon de la Mustela impotriva crustelor, dar se pare ca tot i-au aparut. Voi ati avut pb asta? intreba cineva de Sara a Gattei. ne-am intalnit ieri cu ele in parc(si cu Luca), a inceput sa manance si ea cu lingurita. acum este bine, dar tb sa faca un tratament cu antibiotice doza minima. Simonei i s-a stricat laptopul asa ca o perioada nu va putea intra pe forum. Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare odiseea www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina POZE DARIA Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza. |
1. Da, eu o mai fierb (si biberoanele le sterilizez, desi "culege" scame de pe jos
2. si Adelei i-au aparut acum 2 sapt (n-a mai avut decat o data cand avea 2 luni); i-am dat cu crema pt" vant si ploaie" de la SANOSAN. Eu numai produse de la SANOSAN folosesc.

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ramonab spune:
Lala20 ne+a facut capitol nou in pagina precedenta!!!!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
stoisor spune:
| citat din mesajul lui nemary neata! vin si eu cu 2 intrebari: 1. voi mai fierbeti apa pentru laptele copiilor? 2. Daria are niste cojite pe cap, in zona fontanelei, o spal pe par de cand s-a nascut cu sampon de la Mustela impotriva crustelor, dar se pare ca tot i-au aparut. Voi ati avut pb asta? intreba cineva de Sara a Gattei. ne-am intalnit ieri cu ele in parc(si cu Luca), a inceput sa manance si ea cu lingurita. acum este bine, dar tb sa faca un tratament cu antibiotice doza minima. Simonei i s-a stricat laptopul asa ca o perioada nu va putea intra pe forum. Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare odiseea www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina POZE DARIA Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza. |
ola si de la noi
uite daca vrei incearca samponul de la Bioderma "NODE" si crema pt cruste tot de la Mustella,noi in 6 zile am scapat de cojite ,am folosit zilnic samponul pe care il ai si tu apoi dupa sters caputul o dadeam cu fff putina crema si de 2 ori pe sapt samponul Node,in 6 zile nu a mai avut nimik
Sara Ioana 15.02.2008**************************
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
NataliaS spune:
Buna dimineata!!!
Ne-am intors si noi acasa si am o groaza de aranjat, dar nu asta e pb, ci faptul ca m-am taiat rau de tot la un deget, practic mi-am retezat aproape de tot buricul degetului mijlociu de la mana stanga, noroc ca nu l-am detasat...asa ca acum sunt putin invalida![]()
La soacra a fost f bine, am prins o vreme absolut superba si am stat f mult pe afara prin parcul ala minunat de la Tg Jiu...e de-a dreptul sauperb parcul ala, linistit, ingrijit...mi-a prins bine la psihic.
Fetelor 

pentru aprecierile facute fetelor mele
in grup, nu vreau sa nominalizez sa nu supar pe cineva
LalaD - spun in continuare ca e o slabatura...are cel mult 8 200 acum dupa ce nu mananca de cateva zile bune, ba din cauza de afte, ba de dinti...ba de nu mai stiu ce...in dim asta de ex a papat 5 linguritze de fructe si pauza...acum roade un covrig
Raportam muci, stranuturi ieri, azi parca s-au mai pototlit, Ana a mers la gradi, iar eu sunt cu Stef acasa; Stef are un nou dintisor iesit si altul care iese, sambata a facut primii 2 pasi nesustinuta 
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
anca.b spune:
1.nu am fiert apa decit in prima luna...apoi gata, doar incalzita...Izvorul Alb de la Dorna.
2. poti sa o piepteni in raspar dupa baita. la noi s-au dus in felul asta si nu au mai aparut (tot la fontanela avea si stefan). am si eu crema de la mustela pt cruste de lapte, dar n-am apucat s-o folosesc.
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Anandrei spune:
Deci ai fost foarte tare! Nu ca sunt de acord cu (tot) ce ai scris, dar imi place atitudinea. Bravo!
Si eu mai calc in strachini, dar chiar nu vreau sa am un copil sensibilos sau mofturos pt ca eu ma obosesc sa-i dau tot ce e mai eco, bio, facut in casa sa-i fie bine odorului. Din pacate asta e lumea in care traim, chiar nu putem sa ii ferim toata viata de junk food si alte asemenea. Nu ma apuc sa-l indop acuma cu tampenii, dar eu zic ca un crenvurst la o saptamana-doua n-a omorat pe nimeni (dau si eu un exemplu). O sa imi invat copilul sa prefere salata bulgareasca, supa si friptura de pui in locul snacksurilor, mezelurilor, grasimilor, dulciurilor, dar nici n-o sa fiu habotnica sa nu-l las sa guste din nimic sau sa las copilul sa se uite in gura mea daca la masa eu mananc ceva ce n-are voie.
| citat din mesajul lui Lala_D Neatza si de la noi Eu am de facut o precizare in urma discutiei de aseara Personal eu nu ma pot alinia noilor tendinte in alimentatia sanatoasa asa incat probabil voi fi mult mai liberala in acest aspect decat multe dintre voi si voi mai oripila dupa ianuarie 2009 cu alimente date lui Andrei chiar mai mult decat acea Almette In familia noastra se practica moderatia astfel incat pe langa alimentele considerate sanatoase acum se cumpara si se consuma si alimente nesanatoase gen mezeluri, carne de porc si dulciuri. Daca i-as scoate toate astea din meniu sotului ar avea doua variante : ori da divort ori moare de inanitie Si cum nu pot fi ipocrita si eu si sotul sa consumam una alta si sa predicam apoi copiilor ca nu sunt bune voi face compromisuri. Bogdan primeste cu moderatie din toate, Andrei progresand cu varsta va primi si el respectand unele interdictii gen prajeala , carne de porc , varza etc ...deci chestiile general valabile. Insa in mod sigur dupa varsta de un an va primi ocazional o sunca de praga sau o felie de cascaval ori chiar un crenvurst. Sau dupa un an jumatate dulciuri facute in casa ori dupa 2 ani tableta de ciocolata dark. Deci cam asa aplicam noi alimentatia in casa, nu spun ca este bine, ideal ori chiar sanatos dar asta e . Nu indemn pe nimeni sa procedeze asa dar nici nu ma voi stresa foarte mult atat timp cat eu ca adult nu pot fi de acord si nu ma pot alinia tendintelor actuale O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul