Mamici fericite cu mai multi copilasi (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Of! Tot incerc sa recuperez din capitolele anterioare dar nu apuc sa ajung la zi.........sa va cunosc si eu cat mai bine.
Va puuuup!

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 28+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Da... asa plecam si noi... cel putin la capitolul haine copii... care inca's mititele... iau aproape toate hainele din seznoul cu pricina... si cateva mai groase/subtiri sa fie
Si evident sacosa de medicamente... sa fie

Eu am plecat destul de linistita si bucuroasa in grecia... soata se cam stresa... iar soacra insista cu "dar daca nuuuu ..." incat ma disperase... si incepeam sa cred ca o sa se intample asa doar pt. ca a zis ea Asa procedeaza mereu ... si la nunta... pune raul inainte... nici ca mine super optimista... dar nici asa... ca nu-ti mai vine sa faci nimic...
Toata lumea s-a socat ca am plecat cu 3 copii dupa noi, destul de mici, atat de departe... drumul lung Zici ca plecam in jungla sau ca-i trimiteam singuri in lume

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

imi place Eliana ca sinteti relaxati!

eu ( cu Romana) am facut piine azi , f ff usor. Sper sa iasa si buna !
http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/2008/03/paine-in-30min.html

fetelor din Bucuresti, se stie programul de la teatrele de papusi si de copii pina in aprilie? Venim de Paste si tare as vrea sa duc copiii la Ion Creanga sau Tandarica la vreun spectacol dar cred ca trebuie sa cumpar bilete cu mult inainte. Daca aveti un link ceva m-as bucura!

-------
mamica fericita de M(2000), M-R( 2004) si MV (2008)
si iremediabil indragostita de Noua Zeelanda
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Adina nu cred ca vei gasi nicaier programul pana in aprilie... daca pe siteul lor nu este...
http://www.teatrulioncreanga.ro/
http://www.teatrultandarica.ro/Dar verifica-le periodic si cand apare ceva, iei biletele

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

multumesc Eliana
am vazut ca au programul afisat pina in februarie doar. Asa ca prin martie probabil vor avea pt aprilie.
nu-mi dau seama insa daca se pot lua bilete online
ce frumoase spectacole au !!!

-------
mamica fericita de M(2000), M-R( 2004) si MV (2008)
si iremediabil indragostita de Noua Zeelanda
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Asa deci! Cind intru eu, nu scrie nimeni. Acum, ca n-am mai intrat de mult, v-ati adunat toate, ba au venit si mamici noi! Ma duc sa-mi aduc cafeaua, citesc si sper sa si revin cu scrisul...

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Sasha sunteti niste frumosi cu totii.
De masina noi avem un Citroen Picasso cu 5 locuri, l-am luat pe cand il aveam doar pe David bebe, dar incapem in el cu totii.Au loc 3 scaune de masina pe locurile din spate, si are si porbagaj mare. Acum a aparut unul nou cu 7 locuri. Barbatu ii tot da tarcoale. Cu 7 locuri sunt mai spatioase si in caz de musafiri mai au loc si ei.
...haha eu sunt la impachetat haine. am umplut un geamantan si sunt numai hainele copiilor. Maine incep sa sortez. Ce iau din geamantan si ce las acasa.
Adina, eiii, germana am invatat-o repede. O aveam cumva in "hinterkopf". am facut gradinita in germana. Dar cum noi nu suntem nemti anul urmator educatorea nu a mai primit-o si pe sora_mea, asa ca am ramas singura stiutoare de germana din casa. am luat 1-2 ani ore in privat de am invatat sa scriu si sa citesc. dupa 20 ani am reinceput cand mi-am cunoscut barbatu, am facut cursuri intensive. Sa nu crezi ca acum o vorbesc perfect, mai ales ca au un dialect tampit aici si am apucat sa invat amestecat ceea nu e prea bine.

...ne-a ajuns si pe noi gripa. David a fost saptamana trecuta lat in pat 4 zile cu febra mare. acum mai tuseste. De ieri e Daria cu febra aprope 40. Ea a si vomitat de 2 ori. Sper sa se puna pe picioare pana smabata. Piticotu mic e inca fit. Ea a fost prima cu virusi.
Nelia ti-ai luat cafeaua?? hai povesteste ca tu le spui asa frumos. imi place tare sa te citesc. Ce mai fac fetitele tale? Prichindelul tau a avut deja 1 an?

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Fetele unde sunteti? Ce mai fac picii?

Ai mei sunt din ce in ce mai atomici si trebuie sa stau dupa fundul lor... De vreo 10 zile ne chinuim cu muci si tuse... dar macar inca nu e grav... sper sa le treaca odata... Daca nu, o sa ajungem iarasi la pediatru, cat sa-i tin asa... sa nu se agraveze daca stau si astept

Altel... suntem bine, fac prostioare mereu... Elena are zile cand face mutre cu gradinita Vrea sa chiuleasca... dar nu pt. ca nu-i place la gradi, vrea sa se uite la desene, de parca nu-i ajunge seara cand vine acasa... Nu are o zi fara sa se uite desene animate

Cu baietii sunt la faza de invatat la olita Si Mihai trebuie sa fac mutre si aici... dupa ce aproape am scapat de urletele la baie... acum urla pe olita, cand face pipi... fara sa aiba vreo problema... urla de frica banuiesc... se uita mirat cand face, se sperie, urla, se ridica, se opreste, si tremura In pampers nu urla cand face pipi, face drept... deci nu e o problema fiziologica... doar buba la tartacuta
Andrei sta cuminte, dar nici nu vrea sa faca nimic
Iar Elena le face instructajul: am prins-o intr-o seara ca se asezase cu olita in fata lor, a facut un pipi si le arata ce a facut ea... uite, am facut pipi, acum este randul vostru

Cu asta ne distram noi... gata... eu am dar raportul... e randul vostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Pai atunci hai sa dam si noi raportul!
Baietii mei sunt parca pe aceeasi lungime de unda cu copilasii tai, adica din ce in ce mai atomici.
Cred ca de vina este si vremea asta pacatoasa. Nefiind tinuti afara ca vara (ha, ha iarna nu-i ca vara) cred ca toata energia lor se consuma in nervii nostrii
Asta ma face sa imi doresc si mai mult sa vina primavara mai repede, sa iasa si ei la zbenguiala in parc si sa vina mai ales aprilie sa scap si eu de burtoi ca ma simt deja ca o balena ucigasa HM! Deja visez la momentul cand voi fi usurica.... Eh! Dar lasa, mult nu mai este........ma incurajez si eu singurica ....

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Venim si noi la raport!
Copii energici cred ca sunt majoritatea, sa nu incep eu sa va povestesc cum este la noi ca va apuca durerea de cap, dar cu calm si rabdare trecem peste momentele de agitatie. La noi cel mai agitat este Bogdan, care pe cat este de mare, pe atat se prosteste cu cei mici. El este cel care ii provoaca tot timpul si trebuie non stop sa fim cu ochii pe el, dar ne-a demonstrat ca daca vrea este liniste in casa. Deci mai trebuie motivat copilul, ca sa fie cuminte (dar nu mai stiu cum). Este plin de energie, toata ziua sare, nu oboseste decat seara cand pica lat. Am inceput sa-l ducem la karate, ii place, dar nu maxim, am impresia ca nu il fascineaza nimic in mod deosebit si nu mai stiu cum sa procedez cu el. La scoala face baschet, mai merge la un curs de cunostinte generale, dar la nici unul nu este super incantat, sa-l vad ca este nerabdator sa mearga. Asa ca, trag concluzia ca este un tip tare plictisit. Vald in schimb este mult mai cumintel, ascultator, doar ca am observat ca ii este teama de tot ce-i nou, cred ca ii este frica sa nu dea gres, cu toate ca i-am explicat ca nimeni nu s-a nascut invatat, dar degeaba este foarte incapatanat. Alexandru este cumintel, dornic sa invete, sa-i povestesti, nu prea am treaba cu el decat, ca multe le face doar cu mama. Oricum sunt toti atat de mamosi, mi-e atat de drag de ei, sper sa-i tina Dumnezeu cat mai mult asa.
Eu am fost sambata la aerobic si sunt cu febra musculara, dar nu ma las si sper ca pana la vara sa scap de celulita; cu kilogramele nu am probleme si sper sa nici nu am, am revenit la formele initiale, asa ca Sasha nu-ti fa probleme, mai ai putin.
Cam atata despre noi, astept sa mai povestiti si voi.
Va doresc o saptamana cat mai placuta!

Mergi la inceput