Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (205)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Greyeras, si eu zic sa mearga la mai multe egografii inainte sa ia decizia. Incearca sa-i faci programare la cel mai bun ecografist! Eu in tara am fost la unul tare bun, dar tocmai in Moinesti, acasa la sora-mea. Sunt sigura ca in Bucuresti sunt medici foarte buni. Daca spune problema cand suna sa faca programarea, sunt convinsa ca ii gasesc o programare de urgenta. Tinem pumnii sa fie bine!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, nu cred ca e cazul de antibiotic injectabil. Pentru conjunctivita ar trebui numai local.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Daca e o ora cu trafic maxim posibil sa dureze mai mult. Poate stiu fetele sa iti spuna.

Fetele, cand au fost in Paris, au parcat masina in afara Parisului si au luat ROR-ul, ca primisem tip ca e super aglomerat Parisul si locurile de parcare sunt o problema. Si ne-am felicitat ca am ascultat de sfatul primit.
ROR-ul arata destul de infricosator, e plin de tot felul de oamenii, unii mai dubiosi si mie mi-a fost putin teama. Dar e destul de rapid, cum a zis Roxana, cam 30-40 de minute pana in centru de la periferie. Am o prietena care a locuit cativa ani in Paris, daca vrei o intreb pe ea exact ceea ce vrei sa aflii, doar da-mi de stire.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Haideti aici

Mergi la inceput