Postul sf . Anton!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Theiuta

Nu gresesti daca te rogi si sfintilor catolici.
Eu am participat la multe Liturghii inchinate Sf. Anton de Padova, un sfint tare drag mie.I-am citit si viata si despre minunile infaptuite de dinsul.
Eu sunt crestina, botezata ortodox si am intrebat si parintele duhovnic daca, in conceptia bisericii ortodoxe, considera ca am facut un pacat participind la Slujbe in cinstea Sf. Anton? Mi-a raspuns ca nu, ca este tot un Sfint al lui Dumnezeu.

Bineinteles ca sunt si sfinti ortodocsi catre care iti poti indrepta rugaciunile, sfinti facatori de minuni.Si mai ales, nu O uita pe Maica Noastra, a tuturor crestinilor: Sfinta Fecioara Maria.Ea, intoteauna da ascultare si mare ajutor celor in nevoi...

Cu drag, Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Dar de Padre Pio ai auzit? Dar de Tereza de Avila, sau de Tereza a Pruncului Isus?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
concerning your soul

www.muntelesfinteitreimi.ro/Octombrie%202008.htm" target="_blank">Nusfalau

traieste sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Dar exista un sfant ortodox, Antonie cel Mare, care este pomenit la o biserica in Bucuresti,la Curtea Veche, tot in fiecare marti.
Acum poate are cineva posibilitatea sa desluseasca de ce acesti sfinti deosebiti ca persoane si ca religie,dar cu acelasi nume, sunt pomeniti in aceeasi zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

[quote]citat din mesajul lui crinuta

Citat:
citat din mesajul lui Theiuta

Nu gresesti daca te rogi si sfintilor catolici.
Eu am participat la multe Liturghii inchinate Sf. Anton de Padova, un sfint tare drag mie.I-am citit si viata si despre minunile infaptuite de dinsul.
Eu sunt crestina, botezata ortodox si am intrebat si parintele duhovnic daca, in conceptia bisericii ortodoxe, considera ca am facut un pacat participind la Slujbe in cinstea Sf. Anton? Mi-a raspuns ca nu, ca este tot un Sfint al lui Dumnezeu.

Bineinteles ca sunt si sfinti ortodocsi catre care iti poti indrepta rugaciunile, sfinti facatori de minuni.Si mai ales, nu O uita pe Maica Noastra, a tuturor crestinilor: Sfinta Fecioara Maria.Ea, intoteauna da ascultare si mare ajutor celor in nevoi...

Cu drag, Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Dar de Padre Pio ai auzit? Dar de Tereza de Avila, sau de Tereza a Pruncului Isus?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
concerning your soul

www.muntelesfinteitreimi.ro/Octombrie%202008.htm" target="_blank">Nusfalau

traieste sanatos

[/quote]

Acum, eu nu stiu, Crinuta daca ai intrebat-o pe Ingeras sau pe mine?...

Da, de Padre Pio am auzit, de stigmatele sale, deasemenea...dar te celelalte 2 Sfinte, marturisesc ca nu am auzit...

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

b.nica,sint 2 sfinti diferiti-ortodox,Sf.Antonie cel Mare,ocrotitorul casatoriei,intemeietorul monahismului in Egipt,cu primele manastiri si care are sfintele moaste in Egipt,alaturi de Sf,Mina si Sf.Ecaterina,in aceeasi zona,a trait 105 ani si a legat pe diavol,de aceea fiind puternic este ocrotitorul casatoriei si Sf.Anton de Padova,catolic,cu activitate in asistenta sociala,asa ni s-a spus la biserica.La biserica,acolo linga Hanul lui Manuc,sint rugaciuni ortodoxe.pentru toate fetele care ne ajuta.Va multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Sf Rita se tine 15 joi si postul incepe in prima joi din luna februarie... cartulia cu rugaciunile care trebuiesc citite in acele zile o gasesti la o librarie bisericeasca si mai sigur catolica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Ingeras 70 pe mine m-a ajutat f mult Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana. Din postarile tale am tras concluzia ca esti o persoana deosebita si cu un suflet mare, asa ca sunt sigura ca DD iti va indeplini dorinta si iti vei tine in brate cat de curand!
Doamne-ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ondinuta spune:

Buna la toata lumea,am auzit si eu multe de postul Sf. Anton si asi vrea tare mult sa tin si eu acest post,eu si sotul meu suntem cam suparati in ultima vreme ,suntem si departe de casa si familie,daca puteti sa imi teimitetisi mie acest post si ce tine de el,pupici si sa auzim de bine,multa sanatate

Mergi la inceput