Postul sf . Anton!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

mea culpa! scuze autoarei topicului!

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Postul sfantului Anton se poate tine in difetite feluri: novena de 9 marti consecutive, novena de 9 zile si 13 zile inchinate sfantului Anton.
Este considerat sfantul care face posibile lucrurile imposibile , sfantul imposibilitatilor.Un post nu trebui numai citit ci trebui si respectate anumite cerinte ale postului.

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

intrebare serioasa:eu sint ortodoxa,ma rog,etc.dupa ortodoxie.Daca ma rog suplimentar la sfinti catolici,ma ajuta??nu rideti de mine,va rog...si mai scrieti,daca puteti,ce rugaciuni catolice sint folositoare si ce sfinti pentru nastere de copii si bine in familie.ce stiti despre sf.tereza,parca,sf.Francisc,etc,pe care ii cunoasteti si ati avut experienta si ati fost ajutati,multumesc mult si va rog sa luati mesajul in serios si cine are chef de glume pe aceste subiecte,sa n-o faca,sint si oameni care au nevoie de ajutor si de lucruri serioase.Va multumesc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Ingeras...nu cred ca exista o lista de sfinti recomandati pt sarcina, una pt sanatate etc. Te ajuta sa te rogi cui crezi tu ca te poate ajuta.Nu cred ca daca te rogi lui Sf. Petru nu ramai dar daca te rogi lui Sf. Anton a doua zi esti insarcinata.|(daca de exemplu spermograma sotului este dezastru nu cred ca exista sfinti care sa poata rezolva problema) Iti spun din experienta mea tragica...daca ai o problema si desi incerci de mai mult de un an nu ai ramas insarcinata cauta un medic bun in probleme de infertilitate. Si in timpul asta roaga-te Sfintei Fecioare sau cui simti tu ca te poate ajuta. Iti doresc din inima succes...pentru ca asta este o reala problema si tragedie....sa iti doresti un copil si sa nu se poata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ingeras, eu sunt catolica.
Cand am timp o sa iti trimit PM.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
concerning your soul

traieste sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Sf Rita este si ea sfinta imposibilitatilor.

Mergi la inceput

multumesc de ajutorul de pina acum si va rog frumos,ptr.Sf.Rita,gasesc Acatistul sau rugaciunile ptr.sfinta unde?poate imi trimiteti si mie un p.m,va rog.se tine post intr-o zi anume?iertare de atitea intrebari,daca vreti,va rog,ajutati-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Te rog nu-ti mai cere scuze. Cere ce vrei.
Am sa iti trimit niste rugaciuni deosebite.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
concerning your soul

traieste sanatos

Mergi la inceput

angelinne iti multumesc ptr.ca ai deschis acest subiect si m-ai ajutatcrinuta,ai un p.m.,multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Nu gresesti daca te rogi si sfintilor catolici.
Eu am participat la multe Liturghii inchinate Sf. Anton de Padova, un sfint tare drag mie.I-am citit si viata si despre minunile infaptuite de dinsul.
Eu sunt crestina, botezata ortodox si am intrebat si parintele duhovnic daca, in conceptia bisericii ortodoxe, considera ca am facut un pacat participind la Slujbe in cinstea Sf. Anton? Mi-a raspuns ca nu, ca este tot un Sfint al lui Dumnezeu.

Bineinteles ca sunt si sfinti ortodocsi catre care iti poti indrepta rugaciunile, sfinti facatori de minuni.Si mai ales, nu O uita pe Maica Noastra, a tuturor crestinilor: Sfinta Fecioara Maria.Ea, intoteauna da ascultare si mare ajutor celor in nevoi...

Cu drag, Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput