Dansez pentru tine, sezonul 6 (1)
Raspunsuri - Pagina 8
Alinutzaa spune:
Saptamana viitoare o sa fie dans tiganesc si rumba. Iar i-a lovit cu un dans greut - rumba.
Va pup
Sa aveti un weekend placut si o saptaman frumoasa
Ne auzim vinerea viitoare
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
catutza spune:
si eu plec la somn, pe saptamana viitoare!
Noapte buna!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
motanik spune:
Hop si eu la spartul targului!
Mi-a placut foarte mult Luciana, pacat ca nu are un partener la fel de bun ca ea dar daca era asa se duceau departe tare de ceilalti. Cred ca o vor invita in baletul emisiunii la final.
Mi-a placut tare mult si Vladimir, foarte bine se misca. Cred ca Luciana si el vor ajunge in finala daca danseaza tot asa.
Mirita a fost tare rigid iar la dansul rusesc a fost absolut hilar, nu i s-a potrivit deloc. Cred ca va pleca acasa blonda, nu-i retin numele.
Florin de la Hi Q e naspa rau cu freaza aia, era mai jovial inainte, acum nu-mi place deloc.
Pe vineri!
p.s. Eu am inteles ca Laura i-a tinut locul lui Lili doar pt prima emisiune. Probabil va fi altcineva vineri.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
catutza spune:
Cica Giulia ii va lua locul lui Lili Sandu , eu tot cred ca mai buna era Laura
Bucatareala
april spune:
Trebuia sa ramana Laura. E cumplit sa schimbi a treia partenera in 3 saptamani. Pacat de Andrei. N-o sa aiba sanse mari cu atatea schimbari.
Dada
Alinutzaa spune:
Nasol pentru Andrei. Poate o sa aiba noroc si o sa fie compatibil cu Giulia.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
catutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cristina_C Si Giulia tot prntru o saptamana? ps. Nu stiu cine e Giulia |
Giulia e cantareata...a cantat in trupa "Candy"...
Uite ceva www.go4it.ro/articol/853871/Pictorial-Giulia-o-bomboana-de-fata.html" target="_blank">poze cu ea
Bucatareala
Anina_n spune:
Buna, fetelor !
Avem pagina cu perechile aflate in concurs, aici.
Intr-adevar, asa cum scrie si aici, Giulia o va inlocui pe Lili Sandu, in continuare. Sa speram ca fac o echipa buna, impreuna !
motanik, si eu cred ca perechile sunt facute in asa fel, incat sa nu straluceasca ambii parteneri in ale dansului, ca altfel prea se distanteaza din prima.
Si mie, Luciana si Vladimir mi se par cei mai buni.
Abia astept sa vina vineri seara ! [
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn