Dansez pentru tine, sezonul 6 (1)
Raspunsuri - Pagina 7
Brigit spune:
Apropo de dansurile din seara asta. Mi se pare "neinspirata" alegerea dansurilor internationale. Mi s-ar fi parut mai OK sa fi ales un alt gen de dans, in care toata lumea sa aiba anumiti pasi impusi, sa se poata face comparatia mai bine. De ex dansul Irlandez si cel Scotian mi s-au parut absolut superbe. printre cele mai slabe mi s-a parut dansul rusesc si ala chinezesc ( sau ce era). Insa nu toate dansurile populare sunt la fel de "ofertante" sau spectaculoase.
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
catutza spune:
Marius a dansat bine ...dar mie i-mi si place de el
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Alinutzaa spune:
Pacat, mare pacat de Vladimir si de Gina. Ei n-au avut nici o vina dupa parerea mea, dar...asta e.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
Anina_n spune:
Florin&Natalia si Alina&Denis, au cel mai mic punctaj. Acum, mai depinde un pic si de notele Emiliei Popescu.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Alinutzaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april16 Apropo de dansurile din seara asta. Mi se pare "neinspirata" alegerea dansurilor internationale. Mi s-ar fi parut mai OK sa fi ales un alt gen de dans, in care toata lumea sa aiba anumiti pasi impusi, sa se poata face comparatia mai bine. De ex dansul Irlandez si cel Scotian mi s-au parut absolut superbe. printre cele mai slabe mi s-a parut dansul rusesc si ala chinezesc ( sau ce era). Insa nu toate dansurile populare sunt la fel de "ofertante" sau spectaculoase. Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank"> |
April, asa este, nu toate dansurile populare sunt la fel de ofertante sau spectaculoase. Insa parerea mea este ca depinde si de coregraf, cat de talentat este sau nu in alegerea si compunerea coregrafiei si in specularea punctelor forte ale concurentilor.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
Brigit spune:
iata ca Gina si Vladimir sunt pe locul 2- ma bucur pentru ei!
Anina_n spune:
Florin&Natalia si Alina&Denis vor merge la Duel, din pacate.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Brigit spune:
Alinutza, asa este, legat de coregrafie. Sa speram ca o sa fie mai "inspirati" coregrafii sau mai pe gustul juriului data viitoare.
Anina, ai fost super pe faza!
Pup toate fetele, ne intalnim vinerea viitoare
Anina_n spune:
Mi-a facut placere, fetelor, sa urmaresc alaturi de voi, emisiunea !
Pe saptamana viitoare, la dans tiganesc si rumba !
Noapte buna si vise frumoase !
catutza spune:
La echipa Alina&Denis nu ma asteptam , mai degraba il vedeam la duel pe Mirita.
saptamana viitoare avem rumba si dans tiganesc
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala