Dansez pentru tine, sezonul 6 (1)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara!
Bine v-am regasit!

Daaaaa, fainuta tare tinuta Iuliei.

Haiosei au fost Giulia si Andrei la charleston dar cam....dezordonati asa pe scena. Dezordonati in miscari adica.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Frumusel si dansul lui Vladimir si al Ginei.
Vladimir ca de obicei super energic si super tare la dansul de picioare. Gina...din nou mi s-a parut cam lesinata. Poate ca o doare piciorul, poate ca in comparatie cu Vladimir paleste....nu stiu. dar de ea nu mi-a placut
aaaa, si s-au desincronizat cam tare catre final

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna seara, fetelor !
Denis imi place si mie, desi nu sunt olteanca.
Mi-a placut dansul lui cu Alina.
Giulia cu Andrei, intr-adevar, prea dezordonati....
Vladimir danseaza super fain, insa Gina....cam neimplicata in ceea ce face, nu da totul.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Nina, bine c-ai venit ca ma simteam cam aiurea vorbind singura pe aici.

Frumos dansul lui Denis si al Alinei. Ar fi putut fi si mai frumos daca nu s-ar fi desincronizat si daca nu ar fi avut momentele de dans pe langa muzica. Dar chiar si asa...mi-au placut

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Un dans foarte curat au facut Marius si Alexandra. Dar Marius cam cu gandul aiurea...sau mi s-a parut mie?

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Mi-au placut foarte tare Pavel si Luciana!!!

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Alinutzaa, la inceput credeam ca numai eu sunt pe aici.
Ma bucur si eu, ca ai venit.
Marius mi s-a parut de data asta ca a dansat mai bine, fata de dansurile precedente. S-a miscat mai bine, mai rapid.
Pavel si Luciana, foarte frumos ! Luciana danseaza super fain, iar Pavel i-a facut fata si el !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Mergi la inceput

Daaaaa, Pavel a fost super tare. Iar Luciana danseaza supeer bine. Jos palaria pentru Vica!

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Nu-mi vine sa cred ca Emilia Popescu nu a dat 10 pt. partea artistica, cum a dat Beatrice Rancea pt. spectaculozitate.
Alinutzaa, te uiti si la Megastar ?

Mergi la inceput

Probabil ca daca Beatrice Rancea ar fi dat nota inainte de Emilia, ar fi dat si ea 10.
Mie mi se pare ca Emilia este influentata de parerile celorlalti membri ai juriului atunci cand comenteaza, si de celelalte note acordate, atunci cand acorda nota. In editia asta parca mai putin decat in cele precedente.

Urmeaza duelul. Probabil ca o sa vedem dansurile din duel pe la 11.00 daca o tin tot asa cu pauzele publicitare

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput