Dansez pentru tine, sezonul 6 (1)
Raspunsuri - Pagina 16
Tzuni spune:
comentati si reluarea emisiunii?
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
catutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni comentati si reluarea emisiunii? Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog |
nu e o idee rea , eu o sa ma mai uit si azi la reluare, mai ales ca am pierdut aseara cateva dansuri
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Tzuni spune:
catutza, imagineaza-ti ca ne uitam impreuna. Eu aseara am ratat finalul emisiunii.Nu stiu nici cine a plecat in urma duelului.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
b.nica spune:
Au astia pe Pro Tv la reclame ca nu stiu ce sa fac dar sa nu uit intretimp pe ce canal eram .
catutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni catutza, imagineaza-ti ca ne uitam impreuna. Eu aseara am ratat finalul emisiunii.Nu stiu nici cine a plecat in urma duelului. Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog |
Natalia si Florin au plecat in urma duelului.
Eu acum ma mai uit si pe Pro dar mai mult la Dr.House pe AXN ca e maraton Dr.House
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
ipearina spune:
Mie mi se pare o editie mai slaba, mai ales in ceea ce priveste vedetele; niciunul nu danseaza ca Andreea Balan, C.R.B.L, Alex, Laura Cosoi si parca mai erau si altii.
Anina_n spune:
Mie imi place aceasta editie !
Da', chiar asa, acum danseaza mai bine concurentii care lupta pt. visul lor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Anina_n spune:
Sunteti gata de charleston si folclor romanesc ?
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Anina_n spune:
Faina tinuta are Iulia, ca deobicei !
Tzuni, esti pe receptie ?
camelia72 spune:
Salutare!
Si mie imi place f. mult emisiunea!Hai Denis...e oltean de-al meu si sunt subiectiva!