Dansez pentru tine, sezonul 6 (1)
Raspunsuri - Pagina 12
Alinutzaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anina_n Alinutzza, si eu, astept sa vad cum se descurca la dansurile moderne. Dar, poate vom avea o surpriza. Ca la aptitudini, pe www.iubirecainfilme.ro/distributie/actori/pavel_bartos.html" target="_blank">pagina lui am citit : dans, canto, desen, scrima, patinaj. E un artist...sportiv, se pare. Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn |
Da, pai de asta si eu sunt curioasa. La mine in cap e o usoara contradictie in ceea ce il priveste pe Pavel. Pe de o parte la aptitudinile lui scrie dans, patinaj, scrima toate imprimanad o anumita eleganta corpului, iar pe de alta parte el totusi mi se pare de o eleganta...pachidermica. Chiar sunt curioasa.
Foarte tare trupa lui Edi. Si el super coreograf. Chiar imi place.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
Alinutzaa spune:
Offfffff, fir-ar sa fie.
Andrei si Giulia....destul de slab. Nu stiu de ce dar ma asteptam la mai mult de la Giulia. Offffff
Un pici pe nume Tudor
Anina_n spune:
Frumos dansul Giuliei si al lui Andrei ! Dar emotia si-a spus cuvantul.
Alinutzza, pachidermic, adica...? Nu stiu cuvantul.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Alinutzaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anina_n Frumos dansul Giuliei si al lui Andrei ! Dar emotia si-a spus cuvantul. Alinutzza, pachidermic, adica...? Nu stiu cuvantul. Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn |
gratie pachidermica = gratie de elefant
Un pici pe nume Tudor
catutza spune:
ma omoara reclamele astea cred ca sunt 40% din emisiune....
Giulia si Andrei asa si asa dansul, parca ma astepta la mai mult de la ei
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Alinutzaa spune:
Frumusel dansul lui Mirita si al Ludmilei. Nu m-a impresionat dar...a fost ok.
Un pici pe nume Tudor
Anina_n spune:
Cat e reclama, eu mai navighez pe forum.
Vlad si Ludmila, au dansat destul de fain, dansul tiganesc, desi, Ludmila a fost cea care a dat tonul.
35,5 , acelasi punctaj cu Pavel si Luciana.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Alinutzaa spune:
Maaaaaaama, ce-au mai lalait-o cu duelul asta. Am crezut ca o sa vedem duelul peste vreo 3 zile.
Mi-au placut mai mult Alina si Denis. Si am remarcat ca Florin s-a tuns
Un pici pe nume Tudor
Anina_n spune:
Alinutzza, am retinut, cu gratia lui Pavel ! Merci !
Si mie, Alina cu Denis mi s-au parut mai buni.
Eu ii remarcasem noul look de ieri, cand a fost la Happy Hour. Probabil a primit....reclamatii.
Anina_n spune:
Pavel si Luciana, un dans tiganesc cam slabutz. Multa pasiune, dar prea putin ritm, mi s-a parut mie.