Dansez pentru tine, sezonul 6 (1)
Raspunsuri - Pagina 11
Alinutzaa spune:
Nina, asa e, i-a facut fata Luciane super bine. Sunt curioasa in ceea ce il priveste pe Pavel de cum se va descurca pe mai departe, la alte dansuri din categoria sportive.
Haha, foarte dragut dansul tiganesc
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
catutza spune:
Alexandra si Marius au dansat frumos (bine, Marius e febletea mea asa ca si daca dansa rau tot i-mi placea )
total: 33,5
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Anina_n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april Frumusica "tigancusa" Alexandra ...si pupicul ?!? Mi-a placut mai mult decat celalalt dans tiganesc Dada |
Si mie, mi-a placut mai mult dansul Alexandrei cu Marius.
Sau miscarile lui Vladimir cu cele ale Alexandrei.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Tzuni spune:
catutza, prinzi npro tv international?
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
catutza spune:
citat din mesajul lui Tzuni catutza, prinzi npro tv international? Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog |
nu de ce?
Bucatareala
Tzuni spune:
duminica de la ora 16.30 il puteai vedea pe marius intr-o discutie de juma de ora cu Monica Dascalu.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
Anina_n spune:
citat din mesajul lui Alinutzaa Nina, asa e, i-a facut fata Luciane super bine. Sunt curioasa in ceea ce il priveste pe Pavel de cum se va descurca pe mai departe, la alte dansuri din categoria sportive. Haha, foarte dragut dansul tiganesc Alina, mamica de Tudor (05.08.2007) Un pici pe nume Tudor |
Alinutzza, si eu, astept sa vad cum se descurca la dansurile moderne. Dar, poate vom avea o surpriza. Ca la aptitudini, pe www.iubirecainfilme.ro/distributie/actori/pavel_bartos.html" target="_blank">pagina lui am citit : dans, canto, desen, scrima, patinaj. E un artist...sportiv, se pare.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
catutza spune:
citat din mesajul lui Tzuni duminica de la ora 16.30 il puteai vedea pe marius intr-o discutie de juma de ora cu Monica Dascalu. Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog |
ce rau i-mi pare ca nu vad emisiunea
dar merci de pont poate ajung la cineva sa vad...
Bucatareala
Anina_n spune:
Ce imi place trupa lui Edi cum danseaza si povestile lor de dans si pasii....totul ! E super fain !!!
Anina_n spune:
Si nea Marin ce tine pasul ! Super fain !!!!