Va rog din tot sufletul sa mi dati un sfat!!!
Raspunsuri - Pagina 2
elly_me spune:

si eu sunt in aceiasi situatie- pe fiecare an am cateo problema- o rezolv si apoi apare alta![]()
Aste este
Eu te sfatuiesc sa nu te mai stresezi- eu cred ca poti ramane insarcinata (mai ales ca ai mai ramas).
Inainte de a ramane insarcinata ar fi bine sa depistezi care este pr. care iti provoaca av. spontan
Mult succes- si cat mai curand un bbic

Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
anne-marry spune:
dar regimul acela de slabire? il mai posatezi arianutza...te rugam frumos...![]()
anne-marry mamica lui
teodor alexandru pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
arianutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arianutza Fetelor, va rog din suflet sa mi dati si mie un sfat in legatura cu ce as putea face in continuare fiindca in clipa asta nu stiu incotro sa o iau si nici ce sa fac. Am sa va spun pe cat pot de scurt prin ce am trecut: dupa 2 avorturi, unul la cerere (imi dau pumni mereu pentru ce am facut atunci si regret amarnic) si unul spontan acum 2 ani incerc sa raman gravida si din pacate nu se mai intampla si colac peste pupaza mi s a dereglat si cilul in sensul ca dupa avort mi a mai venit la 6 luni si dupa nimic. Intai am fost la ginecolog, care dupa investigati amanuntite, inclusiv HSG mi a dat tratament cu duphaston, clostybegyt, pregnil si alte alea dupa care mi a venit ciclul insa nu am ramas spre uimirea si a doctoritei. Anul trecut in decembrie am facut pauza pana in martie fiindca nu mai puteam nici fizic si nici psihic. Fizic, am luat peste 20 kg si tot citind pe aici am aflat de d. Bajenaru de la medlife unde am si fost. Iar analize si tratament cu siofor dupa care a incept sa mi vina ciclul regulat cu ovulatie si toate cele in regula. A, am uitat sa zic ca am si slabit 14 kg. in 5 saptamani. Insa, ca si la ginecolog minunea nu s a intamplat, iar spre uimirea doctroritei care m a indrumat catre un ginecolog. Acesta dupa o discutie lunga si o analiza meticuloasa a dosarului meu mi a spus ca daca nu mai am rabdare sa incerc o inseminare artificiala. Problema este ca pur si simplu atata timp cat pare totul ok de ce sa recurg la asta???? Acum, va intreb pe voi, fetelor, care aveti mult mai multe cunostinte despre problema asta incotro sa ma mai duc??? As incerca orice, va spun din suflet Citeam aici de d. Tutunaru, insa ma gandeam ca daca o fi o problema de la tiroida oare daumnealui ar putea afla? Are asemenea copetenta?! Iar ar fi d. Puia..... abcdef |
arianutza spune:
Of, elle me, abia acum, de curand, am aflat cat de multe fete sunt in situatia noastra si daca nu as fi trecut prin chestia asta poate ca n as fi aflat niciodata cate femei se chinuie pentru un copil. Chiar aici pe forum am cunoscut o fata tot la fel ca si noi, si ulterior ne am si intalnit si pastram legatura. Eu nu iti pot zice decat sa nu te lasi, sa lupti in continuare ca trebuie sa se intample si minunea. Am avut si eu momente in care imi venea sa mi bag picioarele in tot insa n am cedat si am sa lupt pana reusesc. M au ajutat enorm fetele de aici de pe forum si m au sprijinit cu sfaturi, cu incurajari si orice ar fi nu ma las. Chiar ii ziceam si sotului meu ca n as fi tinut eu regim in veci vecilor daca n ar fi fost asta insa pentru un copil merg pana in panzele albe.
psj spune:
Dar ai facut analizele pentru tiroida, nu? TSH, T3,T4? Ca la consult nu se poate simti decat daca sunt noduli sau altceva. Inteleg ca ai facut multe analize deci probabil si asta. Daca sunt bune, stai linistita, nu e de la tiroida. In general ginecologii nu prea se pricep la treburi cu tiroida, te trimit tot la endocrinolog daca e ceva.
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
noce spune:
Arianutza,
la duhovnic ai fost? Cred ca problema aceasta are rezolvare in primul rand pe cale spirituala. Avortul este un pacat grav in fata lui Dumnezeu si trebuie sa ne cerem iertare ca unui parinte caruia am gresit. Scuza-ma, nu vreau sa dau lectii sau sa sune didactic tomul meu. Parerea mea este ca pentru o pregatire spirituala a ta si a sotului tau, aveti nevoie de: sovedanie, canon de pocainta (dat de preot; aici iti pot recomanda o carte neagra subtire, costa 6 lei, Canon de pocainta pt pruncii avortati, care cuprinde rugaciuni pe care sa le faci singura acasa sau la biserica), Impartasanie (atunci cand ai dezlegare de la preot), sfintirea casei, post (atat cat puteti tine, sa va impuneti singuri de ex. o sapt sau o luna de post pt iertarea pacatelor sau o zi de post negru, pe langa zilele de luni, miercuri si vineri, cand se tine post in mod normal), citirea acatistelor Maicii Domnului si Sfintilor Parinti Ioachim si Ana (seara, acasa, in liniste), botezarea de prunci (daca ai cunostinte care iti propun acest lucru, esti norocoasa, daca nu, cauta; si eu si sotul meu cautam, intrebam preoti de la tara si la case de copii si speram sa gasim), fapte bune pentru copii (sa ajutati cum puteti copiii care va ies in cale, sa dati hainutze la cei saraci, mancare la cersetori, vizite la orfelinate, etc.)
Sa ne gandim la Tatal Ceresc ca la tatal nostru, care atunci cand gresim ne ia jucaria penrtu o perioada sau gaseste o cale sa ne pedepseasca, dar daca ii cerem iertare si il ascultam, ne iarta si ne iubeste.
Sunt multe modalitati in care sa ne exprimam iubirea fata de copii si sa-i aratam Domnului Dumnezeu ca suntem in stare sa fim parinti. Si fiecareia ne ies in cale sanse.
Si cel mai important este sa reusim sa ne iertam noi pe noi insine pentru pacatele facute.
Iar in momentul in care ne eliberam de vina, pacate, suparare si ne incarcam cu iubire, cu rabdare si incredere in Tatal Ceresc, vine si pruncul mult asteptat.
Sa-ti ajute Doamne-Doamne si Maicuta Domnului si sa ne dai vestea cea mare!
http://tt.lilypie.com/teJ4p3.png
arianutza spune:
Asa este noce. Foarte mult m am gandit si eu la partea spirituala si mai ales ca poate Dumnezeu are un motiv de nu ne da si noua un bebelus. Am fost si la biserica si ne a dat preotul un canon de tinut pe care sper din toata inima ca vom reusi sa l tinem insa uneori ma intriga asa de tare si stiu ca nu fac bine dar citesc, aud sau vad stiri despre femei care au facut avorturi si totusi au un copil sau mai multi, altele isi omoara pruncii nenascuti sau nascuti si atunci ma gandesc unde o fi Dumnezeu cand se intampla toate astea. Chiar oi avea eu asa de multe pacate de ma pedepseste asa. Am avut o viata un pic mai zbuciumata si m am chinuit un pic pana am avut aproape totul cu exceptia copilasului care sa ne umple viata. E totul extraordinar acum in viata mea dar am un gol in suflet pe care numai un copil l ar putea umple.........
Cred foarte mult in Dumnezeu si l am simtit langa mine atunci cand am fost la foarte greu nu greu dar acum ma intreb unde e?!
abcdef
ainigriv spune:
Vin si subscriu si eu la cele spuse de Noce si de tine,problema este spirituala,pentru ca orice perturbare trupeasca vine din" boala" sufletului.Cum se vindeca sufletul,prin ceea ce spunea Noce,se vindeca si trupul.
Noi am avut acelasi pacat ca un avort,pentru ca 8 ani ne-am ferit sa facem copii si nu cu anticonceptionale,insa,tot pacat este,din motive materiale,o casa,o cariera,ca de..copii vin cand vrem noi...Si prima mea sarcina a fost o extrauterina,cu trompa stanga scoasa si mari perturbari in organism,exact cum spui,cu cm dereglat,de-mi venea doar cu Dufaston.Dar asta nu mai conta pe langa durerea sufleteasca,stiind ca am de acum incolo sunt sanse 50 %de a avea un bebe pe cale naturala.Pot insa sa-ti spun ca Dumnezeu ne iubeste cand "ne cearta"asa,vrea sa ne curatim intai de pacate,sa ne intoarcem fata si gandul spre El,pentru a putea sa ne calauzeasca si El viata.Cand am inteles lucrul asta si am facut ce spune Noce,impacata cu mine in primul rand,recunoscand ca am gresit 8 ani,am primit un mare Dar de la Dumnezeu si Maicuta sa Sfanta,o fetita,care s-a nascut anul acesta!!!Ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta si nu voi inceta niciodata sa povestesc si sa-mi recunosc vina de a nu lasa copii sa vina la noi cand vrea Dumnezeu.Iti doresc multa rabdare si incredere in Dumnezeu,vindecarea sufletului si a trupului si cu siguranta vei primi darul mult asteptat.Poti intra pe topicul nostru,"rugaciune colectiva pt nastere de prunci"sa vezi cate fete se roaga pt acelasi mare Dar.Doamne ajuta!!!
arianutza spune:
| citat din mesajul lui arianutza Fetelor, va rog din suflet sa mi dati si mie un sfat in legatura cu ce as putea face in continuare fiindca in clipa asta nu stiu incotro sa o iau si nici ce sa fac. Am sa va spun pe cat pot de scurt prin ce am trecut: dupa 2 avorturi, unul la cerere (imi dau pumni mereu pentru ce am facut atunci si regret amarnic) si unul spontan acum 2 ani incerc sa raman gravida si din pacate nu se mai intampla si colac peste pupaza mi s a dereglat si cilul in sensul ca dupa avort mi a mai venit la 6 luni si dupa nimic. Intai am fost la ginecolog, care dupa investigati amanuntite, inclusiv HSG mi a dat tratament cu duphaston, clostybegyt, pregnil si alte alea dupa care mi a venit ciclul insa nu am ramas spre uimirea si a doctoritei. Anul trecut in decembrie am facut pauza pana in martie fiindca nu mai puteam nici fizic si nici psihic. Fizic, am luat peste 20 kg si tot citind pe aici am aflat de d. Bajenaru de la medlife unde am si fost. Iar analize si tratament cu siofor dupa care a incept sa mi vina ciclul regulat cu ovulatie si toate cele in regula. A, am uitat sa zic ca am si slabit 14 kg. in 5 saptamani. Insa, ca si la ginecolog minunea nu s a intamplat, iar spre uimirea doctroritei care m a indrumat catre un ginecolog. Acesta dupa o discutie lunga si o analiza meticuloasa a dosarului meu mi a spus ca daca nu mai am rabdare sa incerc o inseminare artificiala. Problema este ca pur si simplu atata timp cat pare totul ok de ce sa recurg la asta???? Acum, va intreb pe voi, fetelor, care aveti mult mai multe cunostinte despre problema asta incotro sa ma mai duc??? As incerca orice, va spun din suflet Citeam aici de d. Tutunaru, insa ma gandeam ca daca o fi o problema de la tiroida oare daumnealui ar putea afla? Are asemenea copetenta?! Iar ar fi d. Puia..... abcdef |
arianutza spune: