Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 21
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stoisor acum nu stiu ce sa zic,are piciorusul grasun ...sti de ce am comandat 21,am si 19 si 20 ,aia 19 doar cu o sosetuta subtirica i intra si intra greu greu si cei 20 intra cu strampanel si sos subtire ,dar greu ,sunt fix,o sa vad eu ,oricum o sa trebuiasca si strampanelu si soseta mai grosute la iarna si poate i vin .....avem probleme serioase la cap papucei Sara Ioana 15.02.2008************************** POZELE NOASTRE INGERUL MAMI CRESTE MARE ************************** |
Asa s-ar putea sa ii fie buni

Lui Andrei ii vin acum nr 18 de aceea mie imi pareau mult prea mari 21.
Dar pe probate ca numerele pot fi inselatoare, nu toata incaltamintea are acelasi calapod.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ven spune:
Lala, si la Mathias i-am luat ghete marimea 20. Pentru ca si el are piciorul grasun si lat. Poate, ca lungime, 18 i-ar fi buni, dar nici vorba sa-i intre in picior. Iar cizmulite 21, mostenire de la frate-su, cu stramp si soseta ii vin bine, chiar azi le-am probat.
Ven spune:
Mathias are niste muci/flegma (scuzati, va rog, detaliile) in gat de nu se mai poate. Si mai nou si tuseste. Noaptea atata se chinuie, mititelul, cand respira se aude cum ii 'galgaie' secretiile alea in gat, zici ca are o tona.....abia adoarme......se framanta, se intoarce pe toate partile, maraie, geme.......cand sa adoarma tuseste, iar incepe sa planga.......nu stiu ce sa-i mai fac sa-i usurez somnul.
Ia Zinnat si Sinupret, dimineata si seara. Parca i-as da si niste Eurespal, ce ziceti? Lala?Si farmacistul meu iar e plecat la Buc., ma asteapta o noapte/seara distractiva, cu dat medicamente la amandoi, culcat pe rand etc. Ufff!
Apropos, Mathias tot vomita antibioticul, macar o data din doua. Deja nu mai vrea sa ia nimic, el care asa cuminte lua orice saracul....Da din cap in stanga si-n dreapta, in semn de "nu nu nu!!!" si strange buzele tare-tare....
cynthia_ spune:
Buna seara, zuzici!!!
De cate ori am o problema si vreau sa intru sa va intreb descopar ca deja s-a vorbit. E vorva de bubite, si lui Octi i-au aparut vreo 5 pe partea dreapta a capusorului, doua pe incheietura de la manuta si una pe piciorus, sincer m-am cam speriat, am dat cu nidoflor si au mai scazut ca dimensiuni si intensitatea culorii.
Am avut o noapte linistita pana pe la 3 dimineata cand Octi s-a trezit a papat si n-a mai vrut sa adoarma pana pe la 6.
Danibv mergeti la impartasit in fiecare dumineca?
Sa va zic o faza: ma intalnesc cu o cunostinta care are un baietel de un an si doua luni, careia ii povestesc ca Octi la anul v-a merge la cresa, l-a care ea imi spune ca ea nu are incredere in crese deoarece copilul ei mananca "doar mestecat in gura"
, si in prezent copilul sta cu strabunica. I-am explicat ca sunt tot felul de blendere si nu sunt scumpe dar n-am avut cu cine sa vorbesc OFFF...
Voi puneti pernuta clopoteilor? Eu am inceput sa-i pun( chiar pernuta care am avut-o eu) si mi se pare ca dorme mai bine. Oricum nu sta toata noaptea pe ea ca se foieste si ajunge cu capul in partea cealalta a patutului.
Lala_D spune:
Ven , Eurespalul ala rau nu are ce sa-i faca . Asa ca ii poti da linistita.
Daca nu asta atunci Stodal sau Prospan care sunt numai din plante .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui cynthia_ Sa va zic o faza: ma intalnesc cu o cunostinta care are un baietel de un an si doua luni, careia ii povestesc ca Octi la anul v-a merge la cresa, l-a care ea imi spune ca ea nu are incredere in crese deoarece copilul ei mananca "doar mestecat in gura" , si in prezent copilul sta cu strabunica. I-am explicat ca sunt tot felul de blendere si nu sunt scumpe dar n-am avut cu cine sa vorbesc OFFF.... OCTI mamica de octavian- 31.12.2007 |

ce tembela ....scuzati-ma
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
Perna, eu nu-i pun. Poate dupa doi ani. Nici Bogdan nu a avut si acum doarme mai mult fara.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
stancutza spune:
Cu riscul de a trece neobservate, asa ca la sfarsit de capitol
...va anunt ca avem si noi pozici noi, incepand de aici: http://good-times.webshots.com/album/564269879ppIquu?start=72
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui stancutza Cu riscul de a trece neobservate, asa ca la sfarsit de capitol Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
Noi le-am observat
Ca de obicei pozele voastre pot fi facute tablou, fiecare este speciala

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
stancutza spune:
| citat din mesajul lui Lala_D Noi le-am observat Ca de obicei pozele voastre pot fi facute tablou, fiecare este speciala ![]() Intrebare : ce ai setat si cum ai facut ca sa nu poate fi salvate pozele decat de prieteni ????? Please ! Edit : cred ca m-am lamurit, si ale mele apar asa daca nu sunt logata O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Scrie aceeasi chestie, si daca sunt logata, si daca nu.
Multumim de aprecieri :-)
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei