Care este altarul sufletului tau?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

ariel, ai pus punctul pe i (i de la icoana)!
Copiii sunt mai frumosi decat orice icoana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

Citat:
suflet din sufletul meu

B.nica, nu se poate. Imi pare rau. Sange din sangele tau, carne din carnea ta se mai poate.DAR sufletul este individual. Fiecare are sufletul lui. Si nu poate nimeni sa raspunda pt sufletul altuia. Doar fiecare personal. Asta ti-am spus doar ca sa nu ramai cu o parere gresita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui patou

cred ca vreau si eu un avertisment

cand aud cuvinte atat de frumoase referitoare la proprii copii eu ma intreb daca ele exprima chiar realitatea sau sunt doar vorbe frumoase si atat (si daca vreti parerea mea, in majoritatea cazurilor sunt doar vorbe)

Tu ai idee ce inseamna sa ai un copil?
Din cate imi dau eu seama, nu , categoric.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Criss75
Tu ai idee ce inseamna sa ai un copil?
Din cate imi dau eu seama, nu , categoric.
Criss si Alex (11.05.2003)

probabil ca inca nu...din pacate nu toate femeile POT fi mame...insa, POT avea sansa sa invete asta, noroc ca exista copiii si in inocenta lor ne pot da multe lectii despre ce este viata, bunatatea, seninatatea si...credinta!
eu le multumesc copiilor mei, ca pe langa faptul ca mi-au aratat ce inseamna sa fiu mama, mi-au adus aminte si ce inseamna sa fiu copil...luata de valurile vietii, bruiata de "lucrurile importante" uitasem pt moment sa ma bucur de razele de soare, de fluturii colorati, de cantecul pasarilor. noroc cu fetita mea care ma mai "trage de maneca" si-mi zice:"uite mami, e divin aici!!!", iar eu, serioasa, o intreb:"mami, da' tu stii ce inseamna divin?" si ea imi raspunde:"da!!! e ca in Rai! e de vis!!! atata frumusete! atat de mult verde si fluturi si pasari! asa de liniste!"....asta e doar una din "lectiile" despre puritate pe care mi le-a "predat" fetita mea, la ora despre "viata si suflet" ...
sa-i lasam sa ne "reinventeze", sa-i lasam sa ne lipeasca aripile la loc, sa putem zbura impreuna!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Am spus cuiva mai demult ca imi iubesc copii mai presus de orice si mi s-a raspuns ca ar trebui sa-l iubesc pe Dzeu mai presus de orice , pt ca El mi-a dat copiii. Asta mi-a dat de gindit!
Voi ce credeti? Eu zic ca avea dreptate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mia, asa e! stii care e problema insa? ca Dumnezeu ne da acesti copii minunati, puri, facuti "dupa chipul si asemanarea LUI"...si noi (nu neaparat noi, parintii, noi, oamenii...) ii "stricam" incet incet...incepem sa-i indoctrinam, sa-i inversunam, sa-i intoarcem unii contra altora, sa le aratam diferente si sa-i invatam sa caute nod in papura...si uite asa, ajungem sa ne intreb de ce sunt oamenii asa?!
daca L-am iubi cu adevarat pe Dumnezeu, i-am iubi cu adevarat "cadoul"...l-am lasa asa cum e, doar l-am slefui ca sa-i redam stralucirea, exact asemenea uni diamant...dar noi, ne inversunam sa il taiem in zeci de fatete, sa-l facem mai "pretios", mai "frumos", mai "bun de valorificat"...il facem doctor, inginer, aviator, ca asta am vrut noi s afim, dar nu am reusit...nu-l lasam sa fie doar floricultor, ca pur si simplu iubeste florile! nuuu, ca nu e de viitor! nu e de prestigiu!...

ps.: pe baietelul meu il cheama TEODOR, adica "Dar de la Dumnezeu"...exact asta si este! cel mai scump dar! faptul ca a supravietuit nasterii cu probleme, fara sechele, a fost considerat un miracol pana si pt medici (dupa resuscitare si conectare la aparate), imi confirma iar ca este un DAR SFANT si asa il voi trata...va fi si va face exact ce va dori el sau mai bine zis...EL!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stanescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mia.

Am spus cuiva mai demult ca imi iubesc copii mai presus de orice si mi s-a raspuns ca ar trebui sa-l iubesc pe Dzeu mai presus de orice , pt ca El mi-a dat copiii. Asta mi-a dat de gindit!
Voi ce credeti? Eu zic ca avea dreptate!

www.facebook.com/profile.php?id=1065503304" target="_blank">poze
alte poze

Io cred sa iti vezi detreaba, sa te bucuri de familia ta - cum adica ti i-a dat dumnezeu - a tinut lumanarea probabil. Bucura-te de copii taisi de trairile tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cortexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Deceptionata de postarile care sunt facute aici,am dorit sa evit un timp aceasta sectiune a Forumului DC.
Inainte de a lua o decizie as dori sa ma lamuresc daca persoanele care posteaza aici au totusi o credinta in numele careia se exprima.
As dori sa stiu care este altarul sufletului vostru?
Ce va copleseste sufletul, ce va face sa va simtiti invadati de fericire,de bucuria vietii?Care este "altarul" pe care ati fi in stare sa sacrificati orice?
Incep cu mine pt. ca asa mi se pare corect.
Pt. mine dragostea si iubirea ce mi-o arata Dumnezeu in fiecare clipa, este ratiune mea de a trai!

Nimic nu ma face sa ma simt invadata de bucuria vietii. Ce imi copleseste sufletul este bucuria mortii. Sau, ca sa nu se inteleaga gresit, pastrarea vie in minte a certitudinii mortii.

Dar daca esti preocupata de problemele de ordin spiritual, B.nica, oare chiar pe forum crezi ca le vei gasi raspunsurile?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

DA Cortexia,pt. ca aici ajungi mai usor decat la duhovnic sau la un psiholog!
Sunt situatii in viata in care te simti neajutorat,in care cauti raspunsuri si nu le gasesti;aici fiind protejat de anonimat,poti sa-ti declini suferintele, poti sa analizezi declaratiile acelora care asculta problemele tale si le comenteaza,poti sa te regasesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

DA Cortexia,pt. ca aici ajungi mai usor decat la duhovnic sau la un psiholog!
Sunt situatii in viata in care te simti neajutorat,in care cauti raspunsuri si nu le gasesti;aici fiind protejat de anonimat,poti sa-ti declini suferintele, poti sa analizezi declaratiile acelora care asculta problemele tale si le comenteaza,poti sa te regasesti!

Nasol!

Mergi la inceput