Puiutzi de Randunici 2008!! (115)
Raspunsuri - Pagina 18
ariel_7000 spune:
luny, superbeeeeeeeee pozeleeeeee! la inceput selectasem 1 sa zic ca-mi place in mod deosebit, apoi inca una, si-nca una, si inca....deci, imi plac TOATE muuuult!!! cine-i fotograful??? ce studio???
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
lianam spune:
pai cam merg si eu la
ca nu mai am nervi de facut ceva....
dar inainte:
LA MAI MULTE LUNI pentru VLADUTU, STEFANOIU, DIANA si ANDREEA ....sa fiti sanatosi si taaaare voiosi!

Liana, mami de Teo
bubu05 spune:
Ati plecat toate? Treaba voastra...si eu am pregatit o scrisorica luuunga, sa scriu si eu mai mult decat Ariel ![]()
So:
Bitzulina, multumesc pt. urari! Felicitari si voua pt. dintzosi si pt. statul in fundulet!
Si eu ma minunez de Stefan, acum o saptamana nici nu vroia sa stea in fund, si pe zi ce trece parca sta mai bine 
Si faza tare, v-am zis ca se batzaie in patru labe si acum muta genunchi, dar manutele nu si apoi cade cu nasul in cearceaf, hi, hi…e un ranjit, vesel, papacios nu mai zic, de dormit doarme toata noaptea, pupa-l mama pe el de scump!
Uof…am vazut si cucuiul Sanzianei…pup si eu repede sa treaca!
Legat de cazaturi, Ursuleato, nu toti cad! Vlad nu mi-a cazut niciodata din pat, cat a fost bebe! Pana acum Stefanoi n-a cazut, eu sunt vigilenta si ochii pe el
! Stiu ca vorba de un moment de neatentie…de fapt Stefanoi s-a rasucit in scoica si nu era legat si a alunecat pe gresie, dar n-a patit nimic. Iar Vlad a fost mai jmecher, pe la 10-11 luni, si-a desfacut zavoarele de la grilaj si a cazut in cap
…l-am gasit mergand de-a busilea pe covor cu buza umflata si plina de sange
Vaai, Duamna Mimo ce-am mai ras
…cu bluza desfacuta 
L-am vazut si pe Patrik la cumparaturi, ce ranjit era!
Gecko, multumim pt. urari!
Ce m-am distrat, chiar credeam ca au venit aia peste Ursuleata
! Si daca a venit soacra ce? Te ienerveaza?![]()
Ia sa nu va mai luati de castronelul lui Stefanoi
, ca face urat daca nu-l papa tot! pe bune acum, e un castronel micut, intra in el 130 ml de apa, ca am masurat sa-i fac cereale si nu incape acolo(alea de la Milupa, 130 ml apa si 6 linguri cu cereale). Iar in blender sunt 200 de ml de piure si apoi se face motul in castrol din cantitatea aia ![]()
Ariel, ce bine ca n-ai nici un brontozaur in gat, asa ca nu- mai da atentie si gata…nu ti-a dat nimic nenea homeopatu’? Aia cu suzeta e tare 
Nico, ce baieti scumpi ai si tu! Si bufleiul mic e un dulceee, ce ochi albastri are! si cel mare un ranjit! Ai mei cred ca o sa aiba ochii la fel, un caprui deschis…amandoi aveau ochii albastru inchis cand erau mici, pana la 6 luni, apoi s-au facut caprui…si la Stefanoi nu sunt albastri sigur…si sotul le zice ca sunt fraieri, ca n-au ramas cu ochii albastri, ca el
!
Aaa, eu tot Nivea Apricot folosesc, de cand a aparut! Sunt setata pe ala! 
Nicol, sa-ti traiasca papacioasa! Asta e cel mai bine, restul o sa vina de la sine!
Cami, ce tare e si bubulinul la cumparaturi
!
Steluta, sa va fie de bine plimbareala!
Carnita pt. Stef o pun in pachetele de 2 portii, in pungute, la conge.
Luny, ce poze superbe!!! Ai vazut ca am pus poza cu "geamanul"??
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
nicol_conte spune:
Super pozele Luny, jos palaria!!
Pun si eu cateva pozici noi , nu asa reusite ca le lui Luny, dar le pun sa ne mai vedeti si pe noi
Si chiar ca fug la somn acum

Edit ca tocmai am uitat sa-i dau un
ic lui Ariel care m-a strigat zilele trecute si astfel m-a starnit sa-mi fac timp neparat sa mai intru pe forum.
Nu in ultimul rand o
pe Adriuta care mi-a lasat offline pe mess in care ma intreba de sanatate si imi spunea ca intreaba crenguta de mine.
Gata , m-am rasfatat si eu un pic, acum de-adevaratelea ma duc la somn
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Antonia
Nicoleta spune:
Mama, ce va dezlantuirati!
Mimo, esti sigura ca vrei tu gustarica?? :))))) Te musca Matei cu urma aia de dinte recent aparut de nu-ti mai trebuie nici macar gandul asta! 
Luny, pai tu vii cu de-astea de profesionisti... nu se pune! Foarte bun fotograful! Am vazut eu ca iti place sa pozezi ;), din pozele alea din ultima deplasare :). Sa va fie de bine shoootingul.
Noapte buna tutulora! Va pup. Pregatim laptaria pentru la 2-3 :))). Adica o duc la nani.
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
bubu05 spune:
Cat am scris 
Liana, sar'na!

Luati, papati, beti, e moca! avem de unde! sa ne traiasca puisorii!
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
cami33 spune:
luny, super pozele
liana, la nani la ora astaaaaa????![]()

Eu am incercat toate marcile de scutece si m-am oprit la Libero. Mi se par cei mai buni de pe piata, hac, parerea mea
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
bubu05 spune:
Nicol, clar sunt fetele lu' tata si la tine!! tu nu prea ai fost prin zona
. Niste scumpe!
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Nicoleta spune:
Bubule, Stefan s-a nascut cu ochii negri, acu-s caprui. Matei, asa cum ii vezi in poze, si ma oftic de mor daca se fac si ei tot caprui... ei, imi trece, dar de fapt vreau sa fie verzi, sa seman si eu cu cineva (vorba lui Stefan)!Sa stii ca mie nu mi se pare ca seamana prea mult copiii tai, insa nu as putea sa spun care cu ce parinte seamana. Vlad mi se pare un delicat!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
cami33 spune:
Vladutz, Robert, Maria, Diana, Stefanutz, Andreea
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu