Puiutzi de Randunici 2008!! (115)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami33

liana, a fost singuta data cand am mers la cumparaturi cu bubu si i-a placut in carucior
De obicei las baietii acasa si ma duc singura sau cu fetele la cumparaturi, ca ma enerveaza maxim randunoiu' daca e cu mine

Si pe mine ma enerveaza randunoiul , ca face crize cand ajungem la casa si tre sa platesca, cica iar il ard aia de-o gramada de bani si nici macar nu luam cine stie ce...ma inhiba rau cand sunt cu el, nu pot sa pun in cos tot ce vreau eu...oooofffff

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

mimo, eu fierb carnea si legumele pt bubu in oala sub presiune si e gata fff repede.
liana eu am avut premergatorul si la Alex si chiar n-a fost nici o problema
bubu meu doarme de la 7 si eu staaaau si astept sa se trezeasca sa pape cerealele

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

fataaaaaa, ce frumosi sunteti fataaaaa ! cine presta shutingu' ?

Citat:
citat din mesajul lui luny

aproape 7 luni - shooting session!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

nicol!!!! si nicoleta!!! si nu e sf nicolae azi!!! hahahha

liana si eu eram anti premergator...dar tare mi-e ca o comit pana la urma....inca cuget! dar teo e total lipit de mine! asta seara m-am dus pana la buda, nici nu mi-am deschis fermoarul ca aud buffff, oaaaaaaaaaa! teo pe jos, cu toata cazemata de perne, pilote plus masuta...in mijlocul camerei! macar nu s-a lovit, doar s-a speriat...era cazut pe o perna,cu capul in jos si cu cracii in sus pe masuta...
si...iar nu a mers liftul!!! ...dar m-am plimbat cu bebe in brate...si m-a cocosat...am fost in parc cu copiii si cu ai mei, ne-am jucat, am vb cu tati la telefon si i-a dat alex "vestea" ca teo a plonjat...am salvat-o pe minnie, o piticanie de jucariuta care naiba stie cum a ajuns sus in pom pe o craca!!!! am aruncat la pietre dupa ea, de am lesinat!!! , l-am dat pe teo pe trotineta lui alex si i-a placut, apoi am jucat cu ei, chestia aia cu mainile "a tante, disemane te..." ceva de genul, fiica-mea era cu vocea:)) eu eram papusarul, teo marioneta:))

apoi venit acasa, urleteeeeee de foame, somn, acum putina tuse la teo...sper sa nu cumva....ca o iau razna!!! si asa nu mai am mult! abia astept sa vina al meu duminica seara, ca sunt varza!!!! am un munte de haine smulse de pe sarma si aruncate pe fotoliul de la ikea, ala ca lu' gecko , numai ca al meu e vesnic suport de haine de nu i se mai vede culoarea:))), am un maldar de vase, vreau si eu masinaaaaaaa de vase!!! caci la chiuveta a curs "coca cola" toata ziua ...si mi-e foame si nu am chef sa mananc mancare la ora asta, asa ca voi devora prajitura pe care am luat-o azi si punga de pufuleti pe care am descoperit-o intamplator:)))...apoi ma voi da cu baygon in gat, ca mi-am luat si eu, din spirit de solidaritate:)))
si probabil ma voi duce sa spal vasele alea:))

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Eu inca nu mi-am facut temele , decat putin de tot

Azi am fost la Carrefour, am cumparat o gramada, mi-am luat si eu niste ghetute dragute de la Leonardo si o vestuta flumoaaasa, alba .
Verdeee
L-am trecut pe Stefanoi la pampers nr. 4 si am gasit din aia cu elastic in parti o sa moorrrr...de la cate kg e nr 4? Unde ai gasit?
La amiaza am dormit si eu, in sfarsit, 2 ore
verde iar

Apoi a venit mama, sor-mea, nepotica si mamaie in vizita
Acum am blatul de tort la cuptor, maine sarbatorim si noi!
Fac si salatica beof, ca nu mai pot
Si rasol de vita cu hrean

Asa...putin, din amantiri, atat cat am citit:

Duamna Mimo, pai daca tot esti pretena mea, poti sa vii si in vizita, ca nu ma supaaaaaar!!!

Mimo, hau ar iu? Ai invatat lectia azi?
Era despre Vikings foarte interesant

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Te-am disecat

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

In carrefour Vitan, acolo merg eu. Pampers nr. 4 e de la 7 kg la 18, asa zice pe el. Si asa de mult m-am bucurat cand am desfacut pachetul, acasa, ca aveau elastic , de-mi vine sa-l trimit p randunoi s amai ia...daca nu mai gasesc? ca din ailalti, nr. 3, de 2 ori am gasit, si tare dezamagita eram cand ii desfaceam acasa
Am vazut ca esti verde, verde, de mai multe ori

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Luny,ce marfaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!Und ati facut pozele?
Cami,eu nu am oala sub presiune.
Hai ma mimo,asa devreme se termina cu buhaiala?Cand am venit si eu?

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stela si eu am pus la congelator tot ca Mimo!parca ti-am mai zis, sau confuzez..ce super party au facut acolo!!
ne mai vedem si maineeeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

multam, stela si liana!..pozele sunt facute de un tip, fotograf, la studioul lui.
gata, pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

plec si eu,atunci...NB

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

"aruncatoare de pietre" ... coloana ta cea incercata de atata stricaciune de lift...nici eu nu mai stiu cum arata fotoliile mele ca "e" pline mereu de rufe ptr calcat ....si eu m-am tinut pe poziti ca nu iau premergator si ieri ziceam ca ma mai gandesc....da' azi deja nu ma mai gandesc ca m-am hotarat ....nu stiu care din noi era mai rosie azi, mai cu flacari pe nas, urechi si alte orificii , mai transpirata si mai nervoasa ....asa ca ce-am avut si ce-am pierdut...incerc si varianta premergator....ca asa cum zici si tu, am perne, pilote, saltele de la fotolii, canapele drept ziduri in calea inamicului, si degeabaaaa ....de luni de cand a descoperit statul in picioare numai asa sta....se agata si merge pe lateral si da tarcoale sa vada cum evadeaza....pana se urca toata peste zidurile mele marete si aud: poooc, buuuum de parchet, gresie...depinde unde escaladeaza ....so, go for it.....ii iau premergator...poate, poate...

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput