Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (204)
Raspunsuri - Pagina 5
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Maria.. uite si pentru tine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Multumesc mult ,toata ziua am asteptat

Ai PM
cecilia L spune:
Chiar asa Maria, duceai lipsa de
, atunci tine

...hihi,nu sunt numai pt tine sunt si pentru frumoase Teodora.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
Cred ca am luat raceala de la Cristi, suntem toti raciti, asa ca ....merg sa ma doftoricesc si la naniiiiii, ca tot e liniste pe aici.
Noapte buna
Cecilia si
poze
cecilia L spune:
Inainte sa merg la nani, sunt posesoare de poze cu Bubu cu mamiRoxana si tati, Alexandra, Miruna de Prisi, Ghighi se stie cine e mami, Maria de Luy,daca vreti pozele(santaj) un PM cu adresa de mail, la cat de zapacita am fost nu le-a notat si am o lene sa le caut....ma uitam la poze si am descoperit ca mai sunt poze frumoase pe care nu le-am incarcat.
Cecilia si
poze
bikmaria spune:
Multumesc mult pt pupici 
Urez sanatate tuturor copilasilor bolnaviori cat si mamicilor bolnavioare 
Andreea felicitari mamico
,mi-am adus aminte cat de bucuroasa am fost si eu cand mi s-a confirmat ca voi avea fetita ,nici nu concepeam sa nu fie fata...inca o data felicitari si sarcina usoara 
urmychance spune:
"Eu nu stiu sa va vorbesc
Dar la multe ma gandesc
Cum sa fac sa cresc mai mare
Sa va vin in intampinare
La nevoie sa va fiu
Ajutorul cel dintai. "
Cine recunoaste...? Cred ca asta ar fi mers si pe dvd
bikmaria spune:
Se pare ca ati cam obosit ,am ramas singura pe aici ,eu voi pleca la Barlad la nunta asa ca pana luni nu mai intru pe la voi ,o sa-mi fie dor de voi ,acolo ma voi intalni cu Alinus si cu papanasul ei
,pacat ca ma duc fara Teodora mea .
Sa fiti fete cuminti ,sa nu mai gasesc nici un pitic bolnavior
Fetele care sunteti la dieta va urez mult succes !
Yaia ,Carpatina sa stiti ca ma gandesc la voi cand voi manca placinta aia buna cum numai la moldova poti manca 

Este pt prima data cand plec fara Teodora ,dar ar fi tare obositor ,plecam sambata in creierii nopti si ne intoarcem duminica seara ..
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui urmychance "Eu nu stiu sa va vorbesc Dar la multe ma gandesc Cum sa fac sa cresc mai mare Sa va vin in intampinare La nevoie sa va fiu Ajutorul cel dintai. " Cine recunoaste...? Cred ca asta ar fi mers si pe dvd Tudor- 17.09.2007 |
Eu recunosc ,asa a scris pe tortul Teodorei de botez!

Roxana_G spune:
Buna seara si de la noi, am auzit ca ne-ati dat disparuti si v-ati facut griji, ca dovada ca am primit si sms-uri ingrijorate. Absenta e motivata, am avut probleme cu netul acasa, la birou nu am avut timp deloc de net. O sa va povestesc imediat ce e cu noi.
Bubu e tot asa din pacate, febra intre 37.8-38.2, muci mult mai putin, mai degraba nasuc infundat. Insa e tare tare marait si plangeeeeeee. Noaptea trecuta a fost de cosmar, a plans infiorator, abia pe la 1 jumate am reusit sa ne culcam. Si la 7 era in picioare cu scandal. Abia acum l-am pus la somn, dupa o zi intreaga in care a dormit numai jumatate de ora. Acum e dupa Novocalmin, sper sa poata dormi.
Am sunat pediatra azi, speram sa il vada, dar nu a considerat ca e vreo urgenta. A zis ca febra este probabil de la dinti si de la obstructia nazala, agitatia la fel pare mai degraba de la dinti decat alt semn de boala. I-a dat la culcare supozitor Diclogezic, problema este ca nu se mai importa de 6 luni, asa ca am pus Novocalmin. Nurofen nu vrea sa ia, urla de cum ma apropii cu seringa, asa ca numai cu supozitoare merge. La fel nu prea vrea biberoanele, il alerg cu ele in mers ca sa bea laptic macar putin. Mancare ar manca, insa numai atat. In gura nu ma pot uita, nici sa dau cu Dentinox nu am reusit.
Intrucat nu pot sa il aspir si nici sa ii pun picaturi, urla ca din gura de sarpe si face si mai multi muci, doctorita a zis sa nu il mai chinui, sa ii pun doar fas fas, adica ser sau apa marina, si un puf de Vibrocil la culcare.
Cam asta. Am vazut ca pe aici sunt numai bolnaviori. Imi pare atat de rau ca lasa asa o unda de tristete dupa petrecere. Sigur ca nu e neaparat de acolo, dar cel mai probabil. 
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/