Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (204)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Si apropo PRISI vezi ca venim dupa tine daca nu apari. Pai se poate........

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Papanash sa-mi trimiti tigaile alea ca tare le-as mai folosi.

ERina .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Prisi, te rog din suflet sa nu te superi, ai interpretat tu gresit, nu a fost vorba de nici un sarcasm, fetele au facut din asta prilej de gluma si cand spun fetele ma refer si la Rox. Te rog sa-i confirmi, mamica atomica de Bubu misunator si printesa frumoasa !
Uite, pentru frumoasa mamica de Mirunica : si nu mai sta suparata !!! Noi tinem foarte mult la tine si la dulceatza ta, nu vrem sa va stim suparate, mai ales nu pe noi...
Mai vino seara pe la noi, Marta draga !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Eu va pup pe ziua asta, sunt singura cu fata si nu ma lasa deloc, vrea toata atentia mea.
Sa aveti o seara linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

stati asa ca eu nu la banuieli ma refeream, doar constatam. De fapt, intotdeauna la reuniuni din astea se mai lasa cu cate o viroza, poate ca n-ar dezvolta-o, dar la party copiii alearga, transpira, se agita.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Multa sanatate puiutilor bolnaviMaria, Yannis si bb Gheo, sper ca nu am uitat pe cineva.

Anisia, asa cum au zis fetele alterneaza la 4h nurofen cu panadol,eventual poti sa-i pui un supozitor cu paracetamol in loc de sirop(scade mai repede febra), daca tot nu scade, impachetari cu apa la temperatura camerei, dar cel mai bine dute sa-l vada un dr sa nu intri in noate cu temperatura asa mare.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui toma_lly

Buna,

Ca de obicei, nu am avut timp sa intru, sunt intr-o alergatura continua :(
Abia am reusit acum sa incarc cele 4-5 poze de la petrecere.
Iata-le aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2822375660099093129svlEBX?vhost=good-times

Mami de Natalia-13 sept. 2007
alte poze

Sa sti ca v-m admirat la petrecere, sunteti o familie frumoasa, iar Natalia este o dulce. Acum sa nu cezi ca sunt rea, dar nu ma pot abtine sa nu spun, cu cine sa semene fata ta grasa?????????

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Roxana va transmite ca nu i-a mers DC-ul de acasa, la serviciu nu a avut timp sa intre, de-aia n-a scris. I-am trimis eu link catre pagina asta si asa a reusit sa rezolve problema de acasa, o sa posteze mai tarziu, dupa ce-i culca pe Bubu si Alex.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Puiuti mici si bolnaviori va pupam cu drag si speram sa scapati cat mai repede de muci si febra

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Buna seara,

Myral - condoleante, imi pare tare rau pt pierderea din familia voastra.

Annisia- si eu ma gandesc ca e o boala gen pojar, roseola, etc. Ai grija, vegheaza-l si incearca sa ii scazi temperatura. Daca vezi ca nu-i a buna, cheama salvarea, mergi la medic. Asteptam vesti bune.

Aniast- felicitari pt sarcina si pt vestea minunata pe care ai primit-o. M-am bucurat foarte mult, mi te si imaginam pe patul de la Iosup din cabinet (si eu tot la el am fost cand eram gravi cu tudor). Sa stii ca el asa face tuturor, se joaca cu tine, apoi deseneaza mandru pe ecografie. La Tudor mi-a scris CUC si a si masurat-o:). Bucuria mea ar fi si mai mare daca as stii cum arati. Esti buna sa imi dai un link unde pot sa te vad? Sigur te-am vazut la party, dar mai mult eram pe jos, dupa Tudor. Si eu imi doresc tare mult o fetita frumoasa si sanatoasa.

Mergi la inceput