Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (204)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Miercuri am fst la interviu pt job si am lipsit cam 4 ore de acasa.A stat piticotul meu cu tati dar cand am intrat in casa plangea si radea in acelasi timp.Mi s-a rupt sufletul si acum stau si ma gandesc oare as putea incepe munca???

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna tuturor!
am ajuns cu bine, Multumim. Daria a avut febra tot drumul. I-am alternat nurofen cu paracetamol. Inainte de plecare a fost foarte plingacioasa, exact cum descriau si alte mamici. Chiar si pe drum am tinut-o mai mult in brate desi stiu ca e riscant.

Am citit relatarile si sfaturile voastre despre cum ati tratat bebelusii.

La Daria accesele de tuse sunt rare pina acum dar violente cum am descris. Tare imi vine sa ii dau niste Ospamox. Pina vedem medicul mai trec pe putin 12 ore...

Cam atit. Voi mai reveni cu vesti despre Daria.

Sanatate tuturor!!!

P.S. Voi incerca sa vad doar partile bune in ceea ce priveste viata in Bucuresti.

Sabina Y. Cu siguranta ne vom vedea. Revin in Bucuresti poate duminica sau daca ramin sa ma ocup de Daria cum trebuie duminica viitoare.

Cu magazinele te inteleg dar la mine e total invers situatia.

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

SI eu sunt de acord cu Stodal si Oscillococcinum. Fac minuni. Alaltaieri eram racita rau, m-am tratat UN PIC cu cele mai sus mentionate si azi sunt beton. Ambele merg f bine si la copii. Oscillo tb dizolvat in ceiut pt cei mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Scumpele mele,
va multumesc din suflet pt cuvintele frumoase adresate lui Mihnea!!!!
N-am sarbatorit astazi,adica a fost ceva-ceva la servici,dar petrecerea de motz am amanat-o putin din diverse motive!Tati a fost nevoit sa mearga la o receptie la firma,l-am luat pe la 19:30 ca avea ceva la bord.Pina am ajuns,Mihnea a adormit in masina!
Noi suntem destul de bine.Mi-e din ce in ce mai clar ca dintii sunt de vina.Azi 37.2-37.5 in popou!Am continuat cu antitermicele dar date mai rarutz!Azi,la masa de legume aveam drept enterteinment o pereche de betze pt mancare chinezeasca,dintr-un lemn destul de tare.Atata s-a frecat de gingii cu ele ca le-a umplut de sange,dar era fericit la maxim.Niciun alt simptom.
Maine dimineatza plecam la Sibiu,la nunta verisoarei din Elvetia si a inceput o ploaie afara,o fericire sa conduci pina acolo!
Am terminat bagajele,am scris instructiunile pt mamaie(bona) si mi-am retusat manichiura!
O sa ma bag la ca e f tarziu si la 6 (cu noroc) ma trezesc!
M doarme de la 10, a papat bibe,iaurt a refuzat,il cam doare si burtika,da multe partzuri,i-am mai dat si niste Espumisan.
Azi imi cazuse netul,m-au sunat pe la 22 ca l-au remediat!
Va imbratisez cu drag si sa ne revedem sanatoase duminica seara!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Urmy , o sa incercam si noi. mai intii sa vad ce recomanda doctorul.

Mergi la inceput

Noapte buna, week-end placut sau distractie maxima, dupa caz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Continuam aici

Mergi la inceput