Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (204)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Vreau sa mai urez tuturor bebelashilor ce au implinit un anisor zilele acestea! multi

Kriss cu intarziere!

Si inca o data multumesc mult tuturor pentru urarile de ziua mea. Ati fost the best! Uite desert supliment aici pentru toate!

Aniast felicitari pentru puiul mic din burtik. Sa stai cumintica in pat. Si eu am avut hematom la Vlad...tareeee bun a fost Gravibiononul, recunosc!

Ma intorc la citit!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

si eu tot cu el misunand printre picioare fac totul.
Azi l-am vazty si eu cand a facut 2 pasi, ca credeam ca ma minte barbatu.
parca plutea pe oua, asa era, caraghiosu lu mama:)))

yaia, io m-am intors sa editez, da pana m-am miscat, deja mureati toate de pofta. nu?:)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Deci s-a hotarat si Gheo... Brava si la mai multi pasi singurel!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Face cineva capitol nou sau il lungim pe asta cat o zi de post?

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Buna seara ,si Teodora a facut febra azi noapte 39,2 a si tusit de vreo doua ori ,asa ca azi ne-am prezentat la medic ,a consultat-o pe toate partile si a spus ca pe langa maselele care i-au iesit deja ii iese si un canin ,are si ea ca si Cristi 8 dinti ,3 maselute si acum si caninul asta
Acum doarme linistita de la opt jumatate ,nu are febra ,oricum ii dau nurofen de 3 ori pe zi cate 5 ml si la nevoie supozitor de novocalmin ,nu mai mult de 2 pe zi .
Plec la nunta cu teama ,eu si cuscra tara arde si baba se piaptana .
LA MULTI ANI MIHNEA !! sa cresti mare,frumos si norocos !
Cuscra sa-ti traiasca baiatul si sa-ti aduca numai si numai bucurii!
Ma bag la nani ca ne trezim in creieri nopti sa fim primii la nunta ,deh la placinte inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Urmy, hai sa luam exemplul dat de Luy. Daca dai reply with quote la mesajul ei unde spune "pentru Bronzolici avem un cadout aici", vei vedea ca sub cuvantul aici se ascunde un link. Sa le luam pe rand:

~ incepi orice cuvant, propozitie sau fraza dorita cu [url=, apoi pui intre ghilimele linkul unde vrei sa trimiti omul sa se benoacle (de exemplu: "http://www.flickr.com/photos/septoct2007/2949229303/") si inchizi paranteza patrata, deschisa la inceput de tot (inainte de url).
~ urmeaza cuvantul, propozitia sau fraza care doresti sa apara (in exemplul nostru este cuvantul aici)
~ orice carnat din asta se incheie cu [/url]

RECAPITULARE:
- deschizi paranteza patrata, url, semnul egal, ghilimele, link, ghilimele, textul dorit, intre paranteze patrate pui /url (deschizi paranteza patrata, bara verticala, url, inchizi paranteza patrata)

LUCRARE DE CONTROL:
Realizeaza in juma de ora treaba asta, ca sa poci sa te invat si cum sa modifici culoarea sau dimensiunea (se scrie tot asa, numai ca se adauga intre paranteze patrate la inceputul si la sfarsitul cuvantului dorit size 1 sau 2 sau 3 cum vrea muschii lu mata - lu tine ca n-am nimic cu mamica ta, pacatele mele ... daca vrei sa schimbi culoarea se scrie tot intre paranteze patrate si la inceput si la sfarsit red, blue, orange, green .... ffff important ultima paranteza de inchidere a comenzii are in ea si parlita aia de bara verticala de exemplu: la inceputul cuvantului si la sfarsit sau [size3] la inceput si [/size3] dupe aia). Repede ca mi-i puiu la cuptoriu si tre sa'l pazeste cineva!!!!

PS - Ca sa pricepi cum sta treaba cu size-ul si culoarea, da reply with quote oricarui mesaj de la o fata cu o semnatura colorata sau cu un scris diferit. In versiunea pentru raspuns iti apar toate caracterele folosite si asa poti vizualiza cum si-a realizat respectiva linkul acuns sub text.

PUPICI!!!!!

Micul Yanis creste mare

Ia sa vedem:
poza de album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

hihihihi, mi-a iesit din prima, nici nu era greu. Cred ca am fost eu tolomaca data trecuta. Ghici ce am facut? Am dat reply la micul yannis care creste mare si mi-a iesit...

Cu asa profa cu picioare lungi, cum sa nu invat...?
Multam mult, esti beton!!!Ca sa nu mai zic cat am ras. Meriti 100 de

sunt numai 25 aici, nu am vrut sa deranjez cetetoarele...restul cand mai faci si alte fapte bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Haide bre ca poti mai mult. Baga si o culoare, un bold sau un italic, un scris mai mic... O maslina ceva! Ieste ca ti-am dat de lucru in weekend? Baga mare! La ce vrei tu, numa baga!

Auzi tanti, da ce facusi bre de ai lasat cochii la colt de strada? Ori ti pomini ca Tudorica vroia ochelari si astepta sa se deschida la Opticarie... Orisicum, misto gagica si-a tras. Lasa ca fac io o fetita si atunci sa vezi concurenta...

Noapte buna copii!!!!

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Hop si eu pe aici!

Multa sanatate tuturor bebelusilor bolnaviori!

Aniast, feliciti pentru fetita! sa ai o sarcina usoara! Ma bucur tare mult pentru voi. Cat despre mancatul lui Vladi, poate daca ii dai bucatele de fructe,legume, carnita,perisoare pe tavita de ;la scaunel sa le incerce singur?

Un pupic special de la Antonia pentru Gheorhe plimbaretul.

Noi maine plecam pentru weekend la o pensiune pe langa vulcanii noroiosi din Buzau, sper sa avem vreme buna.
In rest sutem bine, Antonia ne alearga prin parc si pe mine si pe mamaie, cred ca nu sa mai folosim multa vreme carutul.

Imi pare re rau ca nu apuc sa intru mai des. iua sunt in priza la servici, pe urma ajung in parc unde preiau gaza de la mamaie si ne mai plimbarim, cand ajun acasa ii fac mancarica de seara, treburi casnice si capitulez.

va pup pe toate!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Intru si eu la spartul targului cand v-ati dus toate la culcare.Vad ca tot sunt bolnaviori pe aici,le dorim multa sanatate.Am vazut ca intreba cineva de sirop pt tuse.Eu sunt foarte multumita de Stodal ne scapa tot timpul de tuse.Iar ce fac eu mai nou nu stiu daca e asa bine dar vad ca functioneaza.Cum vad ca stranuta sau da semne de raceala ii dau cate un tubulet de oscilococcinum.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Miercuri am fst la interviu pt job si am lipsit cam 4 ore de acasa.A stat piticotul meu cu tati dar cand am intrat in casa plangea si radea in acelasi timp.Mi s-a rupt sufletul si acum stau si ma gandesc oare as putea incepe munca???

teo

Mergi la inceput