LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (147)
Raspunsuri - Pagina 15
xandrutza_76 spune:
Neatza!
Lexi, aici sunt, ai cam avut tu dreptate
Va invit la prajituri cu branza
Monica, saru`mana pentru link, l-am salvat la favorite. De studiat... las pe mai tarziu, mai am ceva treburi de facut.
Lilico, ma inscriu si eu
o sa-ti trimit PM cu adresa mea de mail
Alexutza, va doresc multa sanatate!
Crisnemes, am vazut pozicile, cel mai mult mi-a placut cea cu pupicul.
Andreea, servici usor! Multumim Gety pentru vesti.
Bebe
lilina spune:
xan, cred ca ai primit o data cu mine mailul respectiv de la monique, asa mi s-a parut ca am vazut
si ai grija, ca daca mai trimiti link-uri d-astea, eu nu mai intru pe ele
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Monique_new spune:
xan baga reteta...si daca ai ceva placinta cu branza plsss vre-o reteta ca am acasa niste branza de vaci de la tara si nu stiu ce sa fac cu ea? Mailul cu pricina despre care tot vb de dimineata il ai si tu trimis
....doar sti ca nu te ratez.
Lili eu de cand cu vremea asta periculoasa am luat de la plafar tinctura de propolis si iau 50 pic dim si uite ca inca nu am racit deloc. Iar pt Cosmi am luat altceva cu propolis, laptisor de matca si echinaceea. Am mai scris pe forum o data se numeste " Imuno Royal Junior" sirop. Ei i-am dat doar de cateva zile pt ca nu se gasea, dar pana atunci i-am facut o cura de Vit C.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

GETY spune:
Monique_new, eu i-am facut o cura Mariei cu Imuno Royal, dar in iulie - august, cu 3 flacoane. Se face pauza, pot sa-i dau din nou? Ca acolo scria ca se da 1 luna, parca.
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Si Maria are pasiunea asta, sa puna diverse lucruri in diverse locuri.
Parca le piteste, sa nu le gaseaasca nimeni.![]()
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Monique_new, n-am parola de la mail-ul comun. Poti sa mi-o trimiti, ca altfel nu stiu ce pierd.
![]()
![]()
![]()
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
www.reteteculinare.ro/forum/files/img_4989_714.jpg&imgrefurl=http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/prajitura_krem_a_la_krem-2921/&h=480&w=640&sz=38&hl=ro&start=6&usg=T0brhZxE-AhGzNvxSjL-MesKtgA=&tbnid=ejLC9GB_6TEwiM:&tbnh=103&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3DKrem%2Ba%2Bla%2Bkrem%26gbv%3D2%26hl%3Dro%26sa%3DG" target="_blank">SI PRAJITURA ASTA IESE BUNA, BUNA BUNA
V-am mai scris eu despre ea.
Asa creste Maria Diana
Monique_new spune:
Gety asa scrie pe flacon ca se da o luna...dar cat se face pauza nu stiu o sa citesc acasa pe prospect. Oricum momentan ii dau mai mult preventiv doar dimineata o lingurita........ti-am trimis parola PM.
Am facut si eu praji care ne-ai aratat-o. E buna
.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

GETY spune:
Mai, mai, am ajuns pana la bomboana nr. 10. E greu de vizionat toate: la servici ori intra cineva in birou si te vede, iar acasa ori te vede copilul, ori sotzul.
![]()
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Am votat si eu la "Mirese cu stil".
Mie toate miresicile mi se par frumoase.
Asa creste Maria Diana