LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (147)
Raspunsuri - Pagina 14
lilina spune:
dati PM cu adresele de e-mail
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
GETY spune:
Monique_new,
.
Am uitat sa va trimit pupicii din partea Mexxei, care ne saluta si e ocupata foarte tare cu serviciul.
Mexxa, spor la locul de munca!
Asa creste Maria Diana
Monique_new spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilina dati PM cu adresele de e-mail Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)poze cum s-a nascut, site-ul |

dati ca nu o sa va para rau 1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

lilina spune:
asa monique, intarata-le, fa-le horny 

Lilina &
alexutza_26 spune:
| citat din mesajul lui lilina asa monique, intarata-le, fa-le horny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)poze cum s-a nascut, site-ul |
Mai horny decat sunt acum cred ca nu fusei vreodata

dupa n-shpe luni de pauzaaaaaaaaaaaaaaaaaa....Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
32+
TheodoraPRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Monique_new spune:
| citat din mesajul lui lilina asa monique, intarata-le, fa-le horny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)poze cum s-a nascut, site-ul |

eu le intarat dar daca ele nu vor. Oricum mailul este pe adresa comuna trimis "cine mai doreste cine mai pofteste"Hai ca am uitat sa va povestesc cum mi-am inceput dimineata.
Ma imbrac si eu ca omul, cand sa plec dau sa ma incalt cu o pereche de ghetute. Cand bag piciorul simt ceva inauntru. Ce credeti ca aveam ....o bomboana pe bat lipita de talpa
. Va dati seama ca era opera lu fimea. In fine scot bomboana spal gheata si cand ma duc sa ma uit si eu in oglinda inainte sa ies pe usa aprind lumina.....poc sare siguranta si imi explodeaza un bec pe hol.Aduna cioburile si fugi la serv..... Cam asa mi-am inceput ziua
1 Anisor
2 Anisori

alexutza_26 spune:
Deci la voi asa se lucreaza,dA??? si Monique, si Lilina si Gety...erati mai cuminti cand stateati pe acasica![]()
Mexxa- poate mai intri din cand in cand sa ne mai zici cate ceva despre voi!!! 
Cris - acum o sa ma uit la pozici!!!
Apropo' chiar mi-am pus mintea si fortele
si am facut o tarta..ca nu mai puteam cat gem am halit, doar,doar o trece pofta!!!!
In alta ordine de idei : suntm raciti, cu muci, tuse, febra..tot tacamul ca sa fie bine...vad ca tot revine obsesiv febra asta...mai astept pana dupa-miaza, daca nu si nu - sun pediatra....ma rog sa nu iau si eu raceala, ca atunci chiar e de rau!!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
32+
Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
lilina spune:
alexutza, imi pare rau ca sunteti raciti
si noi suntem raciti de vreo luna, azi chiar ma doare capul f.tare dar nici nu am apucat sa mananc nimic, m-am "hranit" doar cu imaginile trimise de monique
monique, ce aventura 
ieri am fost iar la o tura de shopping, mi-a completat garderoba pt.nunta de sambata cu o blanita haioasa, caci nu aveam nimic de pus pe deasupra rochitei si asa o sa-mi fie frig dar macar o sa am mainile imblanite ![]()
Lilina &
anangel_lexi spune:
Neata si de la noi.
Mey fetelor, Monique, Lilina, Gety, voi chiar nu sunteti cuminti deloc? ntz ntz ntz![]()
Gety, multumim de vestile despre mexxa.
Poate reuseste sa-si faca timp intr-o zi sa ne mai povesteasca de Sebicu.
Alexutza, multa sanatate grasunului si tu ai grija de tine si de burtica!
Xandrutza, pe unde esti, pui de-o tarta, ceva?![]()
Itzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy???? Poate daca tip mai tare, se aude pana la tine, in China. ![]()
Oare Ramo se mai plimba mult prin Paris? Ca devin invidioasa. ![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
Monique_new spune:
alexutza imi pare rau de raceala. Ai grija sa nu iei si tu.
Lili cum de o luna sunteti raciti? Nu v-ati reparat nici pana acum. Bauiesc ca nici la plafar nu ai ajuns.
Sa porti sanatoasa blanita
si distractie placuta la nunta.
lexi cum sa nu fim cuminti
suntem doar "pofticioase"
Cristina vazut pozicile cu cei doi flacai pupaciosi
.
1 Anisor
2 Anisori