LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (147)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

lexi o sa vad ce mi-o iesi acasa. Sti ce fac eu de vre-o ora... ma uit pe un site cu praji mori nu alta. Daca vrei inspiratii iti dau linkul PM. Are si poze

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Monique, e cam ciudat la tine cu poftele astea, asa dintr-odata. Ai sa ne dai vreo veste????

cata, mult mult noroc iti doresc sa duci cu bine sarcina si sa strangi peste 33 de spatamani un prunc sanatos in bratze.

lexi, asa e, si eu ii tot innebuneam de cap, ba cu chiloti, ba cu pampers, saracii cred ca nu mai stiau ce au pe ei, si dadeau drumul fara sa se mai gandeasca prea mult.
Atunci am desfiintat scutecele cu totul, cu riscurile de rigoare, si la inceput ii puneam la fiecare ora batuta pe ceas la olita, iar acum am ajuns la 2 ore, fiindca am vazut ca e cam stresant pt ei asa des. Ieri am fost la restaurant si Fabi s-a cerut , am fost la toaleta localului si vad ca si asta a functionat. De-acum nu poate fi decat tot mai bine.

Aici nu se streseaza nimeni cu dezvatatul, se mira toti vecinii cand le spun ca ai mei sunt "uscati".

lilina, superbe pozele, mi-e foarte dor si mie de un mic concediu, insa problema este si la noi ca nu dorm berbecutzii prea bine in paturi straine.

dialog aseara inainte de a adormi (eu am un monitor unde ii pot vedea si auzi):

Fabi: Mami, bratze, bratze!
Alex: Mami doarme
Fabi: Oma bratze bratze! "(bunica-sa)"
Alex: Nu vine oma, oma doaie (doare) degetul
Fabi: Papa!!!
Alex: nu Papa, papa keller (subsol).

asta cu dialogurile au inceput-o de curand, sunt asa de dulci, i-as putea asculta ore in sir...

tu fetelor ma innebunitzi cu reteta asta a voastra, care dintre voi isi ia 5 minute s-o scrie integral , de la inceput pana la merele caramelizate? pls, pls!

O zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Adina nu am nici un motiv, pur si simplu sunt pofticioasa dar nu la orice praji sau mancarica.Cred ca sunt tare haiosi puii tai.

Eu pot sa-ti dau reteta de la xan, dar noi am facut-o cu fructe si cu jeleu deasupra exact cum scrie in reteta. Reteta cu mere caramelizare este de la lexi

Reteta de la xan suna cam asa:

TARTA
Blat: 125 g faina se amesteca cu 125 g zahar tos, unplic de zahar vanilat si o lingurita praf de copt; se adauga 125 g unt si 3 oua si se mixeaza bine. Se toarna compozitia intr-o forma de tarta si se coace cca 25 minute.
Crema: in comert sunt plicuri cu creme pentru tarte cu fructe, care se fac cu lapte; eu am facut o crema de vanilie asa: am amestecat 2 oua cu 4 linguri zahar si 3 linguri faina, un praf de sare; amestecul l-am turnat in 1/2 l lapte care fierbea, amestecand continuu, pana se ingroasa crema (nu dureaza mult); dupa ce s-a racorit putin am pus un plic zahar vanilat si putin unt.
Peste blat se pune crema, apoi fructele bucati sau intregi (merg orice fel de fructe). Deasupra am turnat o glazura: am folosit un pliculet de Tort Gelee de la Dr.Oetker rosu, preparat conform instructiunilor de pe plic. Am dat la rece.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Adina, ce frumos vb gemenii intre ei, cred ca e o reala placere sa-i vezi cum comunica
si mie mi-au facut pofta fetele cu reteta de tarta
o sa va fac si eu pofta acum daca va spun ca am mancat la mare bomboanele din Moldova - BUCURII

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Monique, care e linkul cu prajituri? Ma intereseaza si pe mine ca nu am destule kg in plus, mai vreau!
Adina, cred ca sunt super dulci gemanutii tai, cum dialogheaza!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi
[brItzy oare ce-o mai face? Ne-a amenintat cu poze si a disparut!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Hi-hi, probabil le incarca

Bebe

Mergi la inceput

Monica, da-i Cosminei mere sa pape, Narcisa deja se aprovizioneaza singura si dupa aia ma serveste cu kk si de doua ori pe zi. Vreau si eu link-ul acela.
Adriana, am vazut filmuletul, felicitari lui Dudu, e mai avansat decat Narcisa
Crisnemes, bine ca s-a acomodat Victor la gradi, ati scapat de-o grija.
Lilina, tare faine pozele de la mare, mai am de vazut vreo 20... Ce bine arati!! Felicitari!

Bebe

Mergi la inceput

Adina, foarte frumos comunica gemenii tai!!
Cred ca o sa incerc si eu varianta de tarta a lui Lexi, la cum a descris-o, nu ma pot abtine

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Monique, da-i mai multe lichide si dai o dulciurica in fiecare zi. Din cate stiu sucul de prine face minuni ... noi am avut problema inversa saptamani la rand. Facea erik un kk de se insira pe toate hainele de mi-a fos teama sa nu aiba ceva paraziti.

Am inceput sa ma mai uit la poze, f frumoase. Eu sunt cam puturoasa si cand ajung acasa nu-mi vine sa deschid calculatorul sa pun poze. Poate pun cateva din cele de la servici, din vacanta din Europa.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Aaa, am uitat sa va intreb ceva. Stiti pe cineva care a nascut in China? Sau care va naste acolo? Ca am una din fetele de la gravidutze de mai-iunie 09 care e cam speriata de perspectiva da a naste pe acolo.

Mergi la inceput