LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (147)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

scumpik, deci nu e al meu dus cu pluta !!!! e un copil "normal" cu crizele specifice varstei

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Lili am vazut pozele de la mare.Imi place asta. Zici ca e de revista. Mi-au placut si cele cu piramida de legume...f misto ideea.

xan si eu astept poza cu tarta de la lexi, dar nu vrea sa o arate. Doar a spus sa ne faca pofta

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

moni senchiu

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Fetelor am o dilema. De vre-o saptamana si ceva, Cosmi face kk la 2 zile. Se constipa de la ceva, dar nu-mi dau seama de la ce. Face cateva "cacareze" dupa care tot kk este normal. Problema este ca se chinuie pana scapa de ele. Deci ma gandesc eu ca "ceva anume" o constipa dar nu stiu ce. Ce sfaturi imi dati? Ceai nu prea bea....cred ca tb sa-i dau obligatoriu sucul de fructe dimineata nu in timpul zilei.

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

buna dimineatza la amiaz!

Azi Victor cand am ajuns la gradi s-a dus direct in grupa a trebuit sa-l strig sa vina sa-mi dea un pupic de la revedere. Deci totusi faza cu acomodarea e o chestie reala si e in funtie de copilas , la noi a durat aproape 8 saptamani.

Adriana - eu zic ca chiar daca nu stiu ce inseamna un cuvant e bine sa si-l inmagazineze si mai tarziu o sa invete si ce inseamna.
Spun asta pt ca Dragos e de ex la limba engleza si stie multe cuvinte in engleza si nu stie semnificatia lor. De ex numara pina la 20 in engleza dar nu face asocierea ten este 10 . Profesoara mi-a spus ca e ok.

Am vazut cum zice Dudu poezii si e tare simpatic si intradevar cum procedezi tu si explicandu-i e bine.

Lilina - am o pofta de a merge la mare la balaceala. Pozele sunt superbe.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Monica - da-i mai multe lichide ma gandesc, nu neaparat ceai si iaurt sau mere.

Poze

Mergi la inceput

Cata imi pare tare rau de cele 2 sarcini pierdutte. Doamne ajuta sa fie cu aceasta ok . Iti tin pumnii si ai grija de tine.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Monique, da, tarta am facut-o exact cum mi-ai dat tu reteta, cu crema si tot tacamul, doar ca am pus mere glasate. Aaa, si deasupra am pus fulgi de migdale. Ideea cu punga taiata e foarte buna, nu ma gandisem.
Hai mey, cum sa nu vreau sa va arat poza? Dar ce sa fac ca nemernicii astia ne tin fara telefon si internet de 2 saptamani. Am trimis 2 faxuri, din care in unul ii amenintam cu protectia consumatorului si datul in judecata, am sunat cred ca de 5-6 ori la ei, le-am spus si la telefon ca-i dau in judecata si fac plangere la protectia consumatorului, azi sun la banca sa nu cumva sa le plateasca abonamentul pe octombrie...si tot degeaba, ca nu misca nimic! Avem niste nervi!!! Nah, ca sa vedeti ca nu numai in Ro se intampla din astea.
Cata, offf, prin ce-ai mai trecut! Cu siguranta ca acum va fi totul bine! Abia astept sa vad poze cu Erik!
Adina felicitari pentru scapatul de pampers si de suzi.
Noi cu olita nu am facut inca niciun progres. O cere abia dupa ce face pisu in pampers. E drept ca stiu unde gresim: o tinem tot in pampers, in loc sa-i punem chilotei. Dar mi-e teama s-o tin in chilotei pentru ca e tare frig in apartament cu toate ca folosim aeroterma la greu. E un apartament foarte prost izolat si e un curent...Ufff, abia astept sa se faca mai-iunie sa ne mutam!
Lilina, foarte frumoase pozele!
Itzy oare ce-o mai face? Ne-a amenintat cu poze si a disparut!
Pufy, voi cum mai sunteti?
Beatrix, dar voi?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Lexi te cred ca ai probleme cu netul. Doar glumeam. Poti sa mai imi spui inca o data faza cu merle glasate.....ma gandeam sa nu se intareasca zaharul pana ajung cu ele pe platou.....sau nu am inteles bine procedura.

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Monique, eu am facut asa: in timp ce aluatul era la cuptor, eu prajeam in tigaie merele cu untul si zaharul. Nu mi s-a intarit, doar s-a facut ca si crema de caramel. Cand a fost aluatul gata, merele inca erau in tigaie la "aurit" . In timpul asta am facut repede si crema de vanilie si am pus-o peste aluat. Nu am asteptat sa se raceasca aluatul. Apoi, imediat, am pus merele din tigaie, dupa care, cand s-a mai racit un pic, am pus fulgii de migdale. cand s-a racit complet, am bagat-o la frigider dar cu toate astea merele n-au "crantanit", nu s-au caramelizat asa de tare. Nici nu am pus chiar asa mult zahar, in definitiv eu vroiam sa simt gust de mere, nu de zahar

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput