Copiluti de mai-iunie 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 19
onixone spune:
...AFARA NINGE....NU IMI VINE SA CRED...

...credeam ca sunt
...dar nu! N.I.N.G.E.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
Tdi spune:
Oana, te rog frumos nu fii darnica si tine zapada pentru tine, sa nu ne trimiti si noua!
Aici ploua mocaneste si s-a facut frig...eu vreau inca zile de toamna insorite si plimbare in parc pe covor de frunze galbeneeeee
...asa nu ma mai joc!
Loreen, interesant tortul (de la cofe'?), am admirat si restul pozelor si tre sa-mi manifest admiratia pentru voi 4 (era sa zic patrula, scuzeee
), sunteti o familie pur si simplu frumoasa!
sa treaca durerea de cap!
Restul fetelor pe unde disparurati? Gabitza banuiesc ca inca mai papa la gogosile alea dementiale...vai, Gabi, cat te invidiez!![]()
Pupam
, merg si eu la nani!
nelia spune:
Tdi, iti trimit eu! SI aici ninge... dar nu ma bucur deloc-deloc!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
nelia spune:
Loreen, dar tu te-ai ascutit rau de tot! Of, ce va invidiez slabelor, oare eu voi mai ajunge vreodata asa... Nu mai merge semnul intrebarii, asa ca, gata cu intrebarile astea retorice.![]()
Onixone, ma amuzi de nu mai pot, desi tie, probabil, nu ti se pare amuzant. Dar sa stii ca la orice casa unele ies si altele.. ies, dar mai putin asa.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
simona_filipas spune:
Buna dimineatza.
Va invit la o cafea

....cum preferati voi.Mie una imi prinde tare bine pentru ca foarte greu ma trezesc dimineatza iar seara pic lata inaintea copilului![]()
Laura

mama cum ai slabitttttttt, wowwww. Mi-a placut foarte mult tortul.Bianca este o domnisoara in toata regula, si-ti seamana foarte mult.Delia...scumpa foc.
Ma omorati cu gogosi, biscuiti, clatite si alte bunataturi.Deja imi ploua in gura
.Trebuie sa recunosc ca si eu sunt antitalent la praji dar am o reteta care nu-mi da gres niciodata...asa ca numai pe aia o practic in caz de forta majora.In rest nu prestez dulciuri ........nu de alta dar le mananc eu pentru ca baietii mei nu servesc decat foarte rar si atunci se bat pe cate o ciocolata si si-au facut damblaua.
loreen spune:
Buna dimineatza ...
n-are rost sa spun cat de tare ma poate durea capul de-aseara ... dar e bine ...cand nu m-o mai durea chiar o sa-mi lipseasca durerea ...
Tdi saru'mana de complimente ... vorba aia , a nu stiu cui ca nu-mi aduc aminte de durere, frumusetea vine din interior , suntem frumosi cu totii atata timp cat ne simtim binein pielea noastra ... tu de multe ori te simti rau fizic, poate si psihic, obosita , satula si cu toate astea cand va priveste lumea in poze aratati minunat ... Atomica are zambetul tau larg ...
Da tortul este o creatie a laboratorului ...e pe starda unde stau eu si fac prajituri extraordinar de bune , iar frisca este facuta din smantana ... tortul a iesit minunat ...un amestec de sarlote cu blat ... poza cica e la moda printre ciutani astia mai mari ...
Onixone stai linistita ca nici ale mele nu cer nimic facut de mine ... rar vor un tiramisu, insa nu le mai fac ca mananca o data si dupa aia trebuie sa ma chinui eu singura...le-am facut checuri, mufini, tarte, biscuiti, budinci, placinte si evident clatite pe care ma chinui sa le mananc singura ...asa ca m-am consolat ...ma bucur ca macar mancarea mi-o mananca altfel ajungeam la faliment...
Nelia nu m-am ascutit ...am 56-57 de kg de un an aproape ... as fi vrut eu vreo 55 dar nu se poate , ma mai ut din cand in cand in buletin si ma consolez ca arat bine si-asa ...
De la 8 dimineata ma chinui sa scriu la mesajul asta...
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
OlgaTarziu spune:
Va scriu si eu dupa un secol.
Sunt depresiva ca iar sunt deja monstru marin. Sunt in saptamana 17 si am pus 8 kg. Cred ca sunt lidera la kg. Sufar ca un caine. Cu Tony m-am facut cat o balena, am pus 30 kg si vad ca promit si acum. Si nu mananc foarte mult, si mananc salate si fructe si dulciuri nimic.
Aici se face TT doar ca se numeste IPS. Prima faza e la 13-14 saptamani cu eco si sange iar a treia e la 16-17 cu sange. Se face o medie si-ti spune riscul. Deci practic azi ma duc la sange, rezultatele peste o saptamana doua. Nici nu mai stiu daca mai pot face amiocenteza, ca daca iese riscul mare ma trimit la amio. probabil ca da ca nu era stresata doctorita ca nu s-ar putea.
Il simt pe bb de la 14 saptamani dar sunt la al doilea copil. Nu loveste serios dar il simt cam in fiecare zi.
In alta ordine de idei, fiu-meu e bolnav, de doua saptamani nu am mai avut o noapte intreaga. Tuseste de rupe patul. Ieri a concluzionat al treilea doctor care il vede ca e bronsita si l-a pus pe antibiotice. Azi pleaca sotul pe trei zile in delegatie, raman singura cu copil bo;nav, cu inchidere de luna pe cap, plus ca trebuie sa-l duc la "colindat" pe asta micu de Halloween, plus baby sitter-a lui bolnava. Nu stiu cum fac.
Va las...a si ninge si la noi....
Danelutza spune:
Buna dimineata si de la mine, asa mai pe la prinz ![]()
Cuscra multumesc de cafea
. Tu, cum te mai simti, ti-ai mai revenit cit de cit ? 
Oana, Nelia si Olga vreau si eu zapada, ca macar cind ma uit la munti, sa nu mai vad vremea asta kakacioasa, ca ploua de ieri intr-una, iar geamurile mele pe care abia le spalasem la inceputul gradinei, arata ca dupa ploaie cu namol, asta de la kk de muste 
Laura si eu am avut o durere de cap din aia rea tare, vad ca ma lasase dupa un panadol luat aseara, iar acum ma pindeste din nou, la fel de puternic
, probabil bintuie ceva prin atmosfera ca am inceput sa si stranutam, mai mult Isabella
. Si la mine e la fel cu dulciurile, de fiecare data ma sacrific eu, ca Isabella nu se omoara cu ele, sotul cica se ingrasa, ca parca ar fi slab, iar eu le maninc si ma consolez cu gindul, ca o sa slabesc la vara, sau ma bucur cind vad altele mai tinere si mai grase decit mine ![]()
Teddy si la mine ploua, e a doua zi de ploaie, vacanta si nebunie 
Oana daca maninca tot ce gatesti in afara de dulciuri, esti o femeie fericita, ca al meu barbat mai are cite o iesire la mincare, deh, italian am vrut, italian am ![]()
Olga T sanatate multa lui Tonny si Doamne ajuta sa iasa bine analizele 
Gata dispar sa fac de papa, apoi sa confectionez o prajitura cu mere
, daca iese bine pun si poze, daca nu o maninc pe ascuns ![]()
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura
Mercedes spune:
simona_filipas-oare mai citesti azi? spune-mi plizz ceva hotel in apropierea Bvd.Revolutiei din TM si daca e posibil sa fie de doua stele. Caut pe net si nu ma dumiresc pentru ca nu cunosc TM. Mersi.
OlgaT- despre ingrasat nu stiu ce sa ti spun ca si eu stau foarte prost chit ca nu sunt gravi. II doresc sanatate lui tony, tot asa tuseste mai nou si bia dar doar noaptea.
Acolo unde ninge tine ti ninsoarea la voi
sa nu fiti darnice.
gabitzam spune:
OlgaT, eu am facut amnio in saptamana 20 spre 21.
Sanatate multa lui Tony. Tare as vrea sa-l mai vad cum a crescut, mai ai poze undeva?
N-a mai scris OlgaM, pe unde o fi?
De fapt ar trebui sa mai fac un pic de ordine in lista, sa mai dau o strigare, sa mai sterg pe cine nu mai vine pe aici deloc ...
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla