Copiluti de mai-iunie 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 18
Cloreta spune:
Hello
si Casa de Piatra fetelor care au sarbatorit pentru asta si parinitlr Gabitzei
La multi ani Corni si NewMami, sa fiti sanatoase si fericite!
Imi cer scuze daca am uitat pe cineva.
later edit: am scris mesajul asta acum 2 ore pe putin si nu am apucat nici macar sa ii dau send
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
nelia spune:
Onixone, practica, chiar daca nu ies. Practica e mama dulciurilor. Si da, ai grija la ingrediente, ca trebuie adaptate. Eu eram tare talentata la prajituri, dar aici am schimbat ingredientele, am schimbat cuptorul (e electric aici si nu iese ca la cel cu gaz) si mi-a luat vreo doi ani pina au inceput sa-mi iasa din nou prajiturile ca acasa. Si inca nu-mi ies toate... Si apoi, esti tinara, eu la virsta ta nu stiam nici sa invelesc sarmalele, nici sa fac ciorba cu perisoare... de galuste de gris nu mai spun. Cind am facut prima data eram cuplata, ca nu pot sa spun maritata, cu Octav si a ris de s-a prapadit (mama lui e o bucatareasa desavirsita si face niste bunataturi de te lingi pe degete - va dati seama cum m-am simtit. Da' zau ca le-am facut dupa reteta si le-am pus si in ciorba, numai ca atunci cind am vrut sa le caut, nu le-am mai gasit... se facusera terci.
Galustile de gris nici acum nu-mi ies, o data ies, de doue ori nu... si cite si mai cite nu-mi ies. Dar am si multe mincaruri si dulciuri care imi ies, desi la inceput pateam ca tine. In concluzie, incurajarea mea iti spune fa, arunca, fa iar... si sa vezi ca iti vor iesi pina la urma... unele!![]()
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
onixone spune:
Da Nelia...radea Ciprian de mine si imi spunea ca soacra-mea Dumnezeu sa odihneasca facea mancaruri delicioase dar nu facea niciodata prajituri ca nu ii ieseau, iar eu il compatimeam si i-am spus ca asta e bafta lui, nici mama lui nu facea iar acum niste sotia e troala la dulciuri.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
Androix spune:
Off, mai Oana
Da de gustoase sunt gustoase, nu?
Secrtetul era sa le prajesti la foc miiiiiic de tot, si le tii pana se fac aproape maro. Si eu am pus putina compozitie, adica mi-au iesit niste gososele un pic mai mari decat niste nuci.
Sa nu crezi ca fac misto de tine, asta era motivul pentru care am pus direct linkul la discutie ca fetele alea mai facusera si una din ele chiar a patit ca tine.
Imi pare rau ca eram pe fuga si am uitat sa-ti spun chiar sa citesti si postarile nu numai reteta.
Oricum eu in seara asta fac iar. Si maine o sa mor cu ele in brate pentru ca reci sunt mult mai bune, deci sunt chiar bestiale. 
Am fost si eu azi la scoala. Se poate spune ca am inceput si eu, ca ei au inceput de vreo trei saptamanai. ![]()
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
onixone spune:
ANDREEA UITE GOGOSILE SA NU ZICI CA MINT.
http://www.servimg.com/image_preview.php?i=3&u=12994432
Bine ca nu a stiut barbatul ce poama sunt ca nu cred ca se mai insura.
Ma uit la poza si imi vine sa rad ca ma gandesc la pozele lui Beatrice cu mancarurile ei.Cei mai lipseste pozei mele este o semnatura cum face Bea pe pozele ei.LOL
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
gabitzam spune:
Androix, m-ai omorat cu gogosile, mi-am facut de lucru in seara asta. Si chiar mi-au iesit. Am pus ulei destul, l-am incins dupa care am dat focul la minim de tot. Am pus o idee mai multa faina ca in reteta. Si le-am lasat sa se coaca bine, pina au fost maro aproape, cum ai zis si tu.
Oana, poate ai uitat praful de copt? Ca mie mi-au iesit chiar rotunde umflatzele, mare parte din ele.
A mancat Andrei ca in cele mai bune zile ale lui ever.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
loreen spune:
Buna seara...
Am facut si eu gogosi dar in capul meu ...mi-a dospit o durere de cap de n-am vazut asa ceva , de-o violenta ce nu o pot descrie ...imi vine sa-mi bag creierii in tigaie sa-i prajesc lent la foc foarte mic poate-mi trece.
Si ca sa nu-mi fie de-ajuns mi-am facut si vaccinul antigripal eu care sunt total anti, contra si impotriva la asa ceva ... mi s-a gogosit si mana in locul cu pricina si maine ma astept sa fiu lata-n pat ... oricum mi-am facut-o cu mana deci e lucru manual ...citind acuma lista reactiilor adverse constat cu stupoare ca mi se potrivesc manusa si imi voi aproviziona dulapul cu medicamente pentru fiecare
Macar am refuzat cu stoicism sa-mi vaccinez copii ...
una peste alta maine promit solemn cu mana pe inima ca voi presta gogosi la tigaie ca le-am vazut pe ale Oanei din Anglia si chiar mi-au placut desi la mine estetica mancarii trebuie sa fie direct proportionala cu gustul ...
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Onixone si hai sa-ti arat ce putem face cand ne chinuie
talentul in bucatarie ... pot sa-ti spun ca se face foarte usor ... o simpla comanda
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
onixone spune:
Gabitzam am pus si praf de copt.S-ar putea ala sa nu fie ca in romania, ca la tot ce am folosit praf de copt nu mi-a crescut.
Oana lu'Alex
onixone spune:
loreen:super frumos tortul.Idee era sa il aud si eu pe fii-miu:Mama imi faci clatite, mama imi faci gogosi...etc, asa cum am auzit la fete ca au cereri de la copii.dar se pare ca o sa il aud tot cu ce e in frigider cumparat, iaurt, puddings, sau mai stiu eu ce am pt el in frigider...
Oana lu'Alex