Aspirante optimiste > 20 (359)
Raspunsuri - Pagina 20
lalala13 spune:
Doamne, Oana asa rau ar fi? Adica, eu zic sa nu te gandesti la ce e mai rau....Si dupa simptome..ai cam fi..sau asa se prezinta si simptoamele la acest sindrom???
ce n-as da sa fiu si eu sigura ca am ovulat ....mai am pana acolo...
my somebody.... 
titi143 spune:
Sa sti ca si eu sunt un pic reptiluta, temperatura mea bazala este de obicei 35 si ceva, rar creste mai tare. Poate si de aceea nu ma iau dupa temperatura bazala, pt ca nu stiu cat este normal sa am. Si in plus la mine varieaza mult. Cand creste cand scade in decurs de cateva zile.
http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png
oana_cnt spune:
Pai nu stiu daca e de la hiperstimulare sau daca e de la medicamente sau de la o posibila sarcina. Nu am nicio saptamana de cand as fi ovulat, adica maxim 6 zile. Mai mult ca sigur ca nu au cum fi semne de sarcina asa de devreme.
Dar eu ma asteptam, nu stiu de ce, sa imi spuna ca nu am ovulat si eram convinsa ca luna asta nu o sa raman. Am prestat prea putin, oricum, pentru ca au inceput durerile mele si mi-a fost imposibil sa le ignor.
I-am zis dr.-ului cand si ce s-a intamplat si a zis ca e foarte bine, ca exact in perioada aia era cel mai imp. ... Nu stiu ce sa zic...
Simt seara si dimineata ca ard, ma doare spatele de doua zile, asta pe langa burta, iar noaptea ma trezesc pe la 4 cu o senzatie de greata... De mers la toaleta nici nu mai zic, ca sunt tot acolo... Si in afara de apa nu pot sa ma gandesc la nimic...
Sunt tare, tare necajita...
Oana,
, atunci cand va vrea Doamne-Doamne!
TOATE VIN LA TIMPUL LOR...
http://tt.lilypie.com/KMmXp3.png
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rallu Neata...io ultima...io prima. M-a stimulat Bea si mi-am luat temperatura azi-dimineata...36,7 C (axilara), 37 C (intravaginala). Intravaginala o iau rar dar cea axilara de obicei este sub 35. Ciclul anterior pe care il banuiesc ca a fost anovulator nu am sarit de 36 sub nici o forma. "Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla." Luna asta |
in primul rand temp concludenta este cea bazala si se ia in fiecare zi aproximativ la aceasi ora si fara sa te ridici din pat (termometrul aproape cat sa intinzi doar mana sa il iei).Dupa ce ai masurat temp macar 2-3 luni si ai facut un grafic poti sa iti dai seama daca ciclul este anovulator sau cand ovulezi.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
ancadragoman spune:
Oana daca iei no-spa nu trec durerile de spate?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
Irralli spune:
Neatza fetele
Avem nevoie de un capitol nou
, cine ne ajuta 
Am si eu o intrebare, toata lumea zice sa prestezi o zi da si una nu, dar ce se intampla daca prestezi de ex in fiecare zi?
Tine doar de presiunea
sau si de calitatea lor?
thanks, si pupici
dasalina spune:
Buna dimineata tuturor aspirantelor si foste aspirante, proaspat
-dutze!
Am mai lasat un mesaj pe forum dar acum nu-l mai gasesc. Cred ca l-am ratacit cine stie pe la ce subiect pentru ca era prima data cand postam ceva.
Ma bucur ca am reusit sa ma inregistrez si sper sa ma primiti si pe mine in comunitatea voatra.
Eu sunt aspiranta otimista de aproape un an.....si incep sa-mi pierd incet incet din optimism vazand in fiecare luna numai o liniuta ....
Acum un an am pierdut o sarcina ( 5-6 saptamani) si de atunci ma chinui sa raman din nou insarcinata.
Am facut tratament 2 luni pentru stimulare ovariana cu clostybegit
N-am reusit sa mai dau de Dr. si luna asta n-am mai continuat. Din cate am citit pe forum , tratamentul majoritatea l-au facut 2 luni apoi pauza. Imi ieseau testele de ovulatie pozitive si inainte de tratament si in timpul si dupa tratament. Am facut si histero-salpingo-grafie care a iesit bine ( trompe permeabile bilateral)
Nu stiu ce sa mai fac.....am ajuns la capatul puterilor si mi-e foarte greu sa mai vb cu apropiatii despre asta pentru ca deja sunt satui saracii de cat le-am povestit in ultimul an.
Ma bucur ca am reusit sa va povestesc voua si sper sa-mi revina optimismul cu ajutorul vostru.
Va pup si sa auzim numai de
-dutze!
http://tt.lilypie.com/Vkxhp3.png
ancadragoman spune:
O zi da una nu se recomanda ptr ca gigeii au timp sa se refaca calitativ,dar nu mai mult de 5 zile ca sunt expirati![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
titi143 spune:
Irralli eu nu prea stiu ce sa spun. Mie doctorii(nici unul din cei 2 doctori pe care ii am) nu mi-au spus ca o zi sa fac si una ba. Mi-au spus sa fac macar de 3 ori pe saptamana. Mie fetele mi-au spus ca asa ar fi bine sa fac o zi da, o zi ba. Probabil ca este vorba de calitatea lor si mobilitatea.
http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png