Aspirante optimiste > 20 (359)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

oana muultumim mult!!Ai grija de tine!

eu una la cate aflu, si nu stiu nimic sigur. am inrebat de cum iese testul pt ca doctorita mea a banuit avort menstrual dupa care m-a pus sa fac test de sarcina si a iesit slaaab pozitiv. si a zis ca mai ramane nitel in corp. Abia dupa ce m-am dezemticit am inceput sa ma gandesc ca daca intre timp am ramas si oi fia cum. Slaaaaaaaaabe sansa pt ca am prestat numai o data si nu pot zice nimic de ovulatie. Oircum nu mai fac analize, m-am potolot. Stau cuminte sa treaca anul. MA voi duce la endo si la alt ginecolog sapt cealalata. SI gata! sau oi vedea.

Va multumesc muuult pt raspunsuri. Conteaza foarte mult pt mine

my somebody....

Mergi la inceput

beatrice eu azi aveam 36,7!! deci nu as putea fi gravida chiar daca ma gandesc eu la testul ala de la doctorita..cred ca a dat rezultat fals(mi s-a mai intamplat). Eu cu temperaturile mai slabut..

la 10 o sa citesc si eu acatistul SF IOACHIM SI ANA!!Am nevoie sa fac asta...

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

te inteleg lalala citeste-l.................
eu ma pun la somn azi a fost o zi fffffffffffffffffffffffffffffffffff incarcata si maine nu stiu cand ajung acasa, si.................tre sa dorm
v-am tzucat pe toate
aveti grija de voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Buna seara.

Oana, imi pare tare rau de ce ai patit.
In comparatie cu tine, discomfortul meu e floare la ureche.
Eu am un fel de usoara jena dureroasa prin burtica si cam atat. Nici macar aia nu e constanta.
Mai sunt usor balonata dar asta am pus-o pe seama faptului ca m-am deranjat la burtica.
Ce mai, dupa ce am citit postarea ta...nu ma mai plang de nimic si ma declar sprintena ca o caprioara.

Iti doresc multa sanatate si sa-ti revii repede.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Luna asta

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca asta seara pe chilotul meu erau 2 dungi vag colorate.
Barbata-miu zice ca nu e nimic numa ca mie mi se par un pic rozalii.
Sa vedem cine are dreptate.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Luna asta

Mergi la inceput

Neata...io ultima...io prima.
M-a stimulat Bea si mi-am luat temperatura azi-dimineata...36,7 C (axilara), 37 C (intravaginala).
Intravaginala o iau rar dar cea axilara de obicei este sub 35.
Ciclul anterior pe care il banuiesc ca a fost anovulator nu am sarit de 36 sub nici o forma.

Luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor. Cine serveste o calda. Am de dat.
Bine ati venit fetelor noi si sa stati cat mai putin pe aici, sa mergeti cat de repede pe odisee.
Rallu nu stiu ce sa iti spun vizavi de temperatura, eu nu mi-am prea luat-o, deci nu ma pricep. Atata stiu ca atunci cand esti gravi creste un pic temperatura. Dar mai stiu ca ea creste cand ovulezi si nu scade decat daca nu esti si trebuie sa vina uratii.

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png

Mergi la inceput

Exact asa stiu si eu Titi.
Am inceput sa mi-o iau pt. ca intr-o saptamana trebuie sa-mi vina ciclul.
Vreau sa continui sa mi-o iau pana atunci ca sa ma prind dinainte daca vine sau nu.
Eu sunt cam reptiluta de felul meu asa ca se va vedea scaderea de temperatura (ar trebui sa coboare destul de mult...pana la 36 sau chiar sub).

Luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

`Neata.

Multumesc, Rallu.

E mai bine cu durerea de burta, care a mai incetat, dar acum dau de altele. Mi-e rau, imi este foarte foame si daca ma apropii de mancare mi se intoarce stomacul pe dos.

Joi termin Duphastonul si vineri ar trebui sa imi vina CM... Daca vine... Ca la eco am vazut ca am ovulat din plin, vreo 8 foliculi mari erau goliti si endometrul arata OK pentru faza luteala. Problema de care imi e GROAZA e ca, daca sunt gravi, o sa ma interneze in spital... Si, doar daca trec de primele 10 saptamani de sarcina, cu sindromul asta, pot sa sper la o sarcina dusa pana la capat... Plus ca am risc mare sa fie sarcina multipla...

Dar, cum nu ma mai doare asa de tare burtica, cred ca sunt sanse mari sa nu fie sarcina...

E groaznic...

Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!

TOATE VIN LA TIMPUL LOR...

http://tt.lilypie.com/KMmXp3.png

Mergi la inceput

neaaatzzza

rallu poate e de bine!! eu tin pumnii!!

am prestat un test! negativ....

nu mai inteleg nimic, decat ca poate a avut dreptate doctorita. Acolo am vazut un test pozitiv, slab dar pozitiv, azi dimineata surecheck negativ. si chiar daca am avut acele scurgeri, mi-am facut totusi azi progesteronul. macar sa-l am facut si pe asta....offfff

macar de as putea fi 100% sigura ca a fost avort,asa m-as mai linisti ca inseamna ca pot ramane...

tin pumnii la fete!!!

my somebody....

Mergi la inceput