Aspirante optimiste > 20 (359)
Raspunsuri - Pagina 17
CarmenAlbu spune:
Buburuza, am fost joi la eco intravaginal si mi-a zis ca duminica voi ovula, nu stiu ideea e ca daca am ovulat deja inca de vineri nu aveam foliculul suficient de matur! Daca in schimb am ovulat azinoapte sau azi dimineata era matur pentru a fi fecundat!
Nu stiu, sa vedem, eu continui sa-mi iau temperatura si maine si in zilele urmatoare sa vad ce se intampla!
doula spune:
Carmen esti o scumpa
. Numai ca la mine s-ar parea ca barbata-meu este mult mai influentat de hormonii mei decat sunt eu. Si el stie cand se apropie ovulatie ca doar eu l-am invatat care sunt semnele
. Numai ca atunci foloseam TB pt contraceptie. Daca asi fi stiut eu ce ma asteapta
.
Si sa stii ca si eu zic ca ai ovulat vineri. Sambata ti-a crescut temp la 36.9 asa-i? Ce marime avea foliculul la US? Continua cu temp si daca si maine e marita inseamna ca ai ovulat 
Andreea
www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama
yubi spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui lalala13intrebare: dupa avort menstrual la 2 sapt testul de sarcina cum ar trebui sa iasa? poztiv sau negativ? my somebody.... ![]() |
pt. toate fetele.
CarmenAlbu spune:
Joi aveam un folicul de 15mm si endometru de 6.5
De aceea mi)a wis doctorul ca voi ovula duminica
Dar nu am prestat vineri si sambata!
Ieri seara cand am luat din nou temperatura era 36.1 dimineata era36.7 ieri si azi36/9
ce o fi o fi luna asta; ideea e ca nu puteau creste intr o zi suficient! dar nici nu am luat foarte bine temp!
si flora a fost diferita deabia de aseara azi dimineata
am un laptop cu tastatura franceza uf;uf;
nici nu am luat bine cred temeraturile ca este prima luna cand o fac
luna viitoare o sa scriu pe ceva
unboticutz spune:
fetele, va multumesc tare mult pentru primire 
succes celor aflate la ovulatie zilele astea:

sa nu-i uitam!
doula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu .... Ieri seara cand am luat din nou temperatura era 36.1 dimineata era36.7 ieri si azi36/9 ce o fi o fi luna asta; ideea e ca nu puteau creste intr o zi suficient! dar nici nu am luat foarte bine temp! si flora a fost diferita deabia de aseara azi dimineata am un laptop cu tastatura franceza uf;uf; nici nu am luat bine cred temeraturile ca este prima luna cand o fac ![]() luna viitoare o sa scriu pe ceva |
Carmen nu am inteles cum ti-ai luat temp.
Seara nu are nici un rost sa ti-o iei, doar dimineata la aceeasi ora imediat cum ai deschis ochisorii. Tu cand ti-ai luat? Nu ovulezi pana ce foliculul nu este destul de mare (18-22 mm)deci poti ovula undeva intre duminica si joi. Mucusul transparent poate fi de la
, de la lichidul care se elimina cu
.Si daca ai nevoie de explicatii cum se procedeaza cu TB sa imi spui ca imediat iti explic

Andreea
www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama
CarmenAlbu spune:
Scuze Andreea![]()
Deci;
Joi aveam urmatoarele valori
folicul 15 si endometru 6.5
Sambata dimineata am luat temperatura la vreo jumatate de ora dupa ce m am trezit era 36.7 si tot sambata seara am stat vreo jumatate de ora in pat dupa care am luat temp din nou, era 36,1
Azi dimineata cand m am trezit am luat o imediat era 36,9
Din cauza asta m am gandit ca am ovulat azinoapte sau dimineata!
Iar ieri flora era inca putin cremoasa!
Daca este asa cand ar fi trebuit sa prestez?
Mie mi a zis doctorul sa prestez duminica si luni dar nu inainte!
of,of
merci
doula spune:
Carmen daca e asa pai s-ar parea ca ai ovulat ieri, dar nu stiu ce sa iti zic ca e cam greu sa stii atata timp cat nu ti-ai luat temp cum trebuie.
Oricum ia-ti si maine si poimaine dimineata temp si vezi cum e.
Si faceti sex si maine si poimaine. Idee este ca trebuie sa fie 3 temp marite ca sa fie confirmata ovulatia. Iti tin pumnii
Andreea

my somebody....