Aspirante optimiste > 20 (359)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Fetelor eu ma apropii de ovulatie. Imi ard ovarele, mucusul gelatinos este in cantitati imense si vreau tot timpul. Barbatelul in schimb cam face mofturi ca e obosit Daca pierd iar ovulatia luna asta din cauza lui sa stiti ca il bat. Offff barbatii astia, ce se intampla cu ei cand ai cea mai mare nevoie de ei.
Gata acum ma simt mai bine ca m-am plans si eu putin

Andreea

www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama

Mergi la inceput

Mihapet bine ai revenit si imi pare bine de cunostinta
Si tu vrei un bebelus?

Andreea

www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihapet spune:

da, Doula, ard si eu de nerabdare sa am un bb, insa de un an ne necajim, si inca nimik. mai asteptam, asta e! am facut 3 luni de stimulare ovariana cu closty, si dr. mi-a spus sa fac pauza luna asta, si de luna viitoare sa iau din nou closty. nu stiu ce sa cred, parca mi-am cam pierdut increderea in doctora mea..............auzeam ca nu-i bine sa faci stimulare mai mult de 3 luni. ......asa ca mi-am facut programare pe marti la alt dr......mai aproape si de casa
tu ce mai faci?

Mergi la inceput

Miha dar a fost gasit motivul pt care nu reusiti? Si de ce ai inceput asa de devreme stimularea? De obicei se asteapta macar un an.Sau poate in Ro e diferit....

Si in ce parte a Ro este Lechinta?

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

monik eu am telenovela

beatrice..mia- venit pe 21 sept slab cantitativ..pe urma pe 1 oct muuult si din nou aseara slab cantitativ...si doctorita a vazut estradiolul inainte sa-mi viinaaa mult cand v-am zis ca e mare si ca ar arata ca as fi gravi. se pare ca eram. pe urma am repetat si era mic..deci nu maieram..si azi si slab poztiv la doctorita test de sarcina...dupa spusele ei ca cica se duce din organsim...habar nu am..

my somebody....

buna,

ma primiti si pe mine?

am copiat mesajul de mai sus pt ca mi se pare un pic ciudat. nu vreau sa pun paie pe foc, am pierdut si eu o sarcina dar la 3 zile dupa eliminarea completa (of, cum suna ) testul de urina era deja negativ iar bhcg era 15.

din cauza de sopc, dupa acel episod dureros am facut un tratament iar acum, de cateva luni suntem iar in asteptari.

o zi frumoasa!

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

doula, am fost diagnosticata cu ovare polichistice, si cu cicluri anovulatorii, din cauza progesteronului ff scazut. dupa stimulare aveam foliculi de peste 20 mm, si endometru bun, insa de cate ori ratam, dr. zicea ca nu-i bai,........trebuie sa mai incercam. nu mai stiu ce sa zic, tot incercam, dar pana cand? nici nu mi-a zis macar sa-si faca sotul o spermograma, ci am abordat eu acest subiect, si a zis ca ar trebui totusi sa-si faca si sotu analize. dar de ce nu mi-a dat ea ideea?

Mergi la inceput

boticutzule, bine ai venit la noi, dar sa fugi si la odisee cu burtica de cat mai repede. iti tinem pumnii
sa ai si tu o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Miha pai bine ca ti-ai schimbat dr. Sper ca el sa te poata ajuta mai mult.
Botic bine ai venit. Si sa ai o sedere scurta pe aici sa treci repede la odisee.
Lala chiar ca e ciudat. Nu vreau sa fii dezamagita dar poate totusi e bine sa iti faci inca un test. Poate totusi e cu ochisori si ar trebui sa iei vreun surplus de progesteron. Iti tin pumnii.

Se pare ca fetele sunt plecate ca doar e duminica...Distractie placuta.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna ziua fetele!
Eu am gasit un laoptop aici in vacanta si m-am gandit sa va scriu!!
Lalala nu te gandi ca vei fi dezamagita, ci ca vei stii clar, numai ca nu astepta sa fie 2 liniute, e bine sa fii sigura inainte sa faci ceva!!! Iti tin pumnii!
Doula, fa si tu ca mine, nu-l lasa pe sot sa-si dea cu parerea daca vrea sau nu tu treci la actiune, ca barbatii nu prea stiu cum e cu ovulatia! Tu fa-ti planul de atac si fa bebele ca ai barbat si asta e sarcina lui!!
Bine ati venit fetele si vrem sa ne luati cu voi la odisee
Adina ce faci bun la bucatarie!
Doula eu ieri dimineata am avut flora putin cremoasa spre transparent iar azi dimineata transparenta! Asta inseamna ca ovulez azi,nu? Am prestat de dimineata sa fiu sigura, dar nu ar strica si maine, nu? Temperatura era insa 36,9 si ieri si azi!
In mod normal e 36,3,36,5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

carmen nu vreau sa te dezamagesc dar daca ai temperatura asa mare inseamna ca ai ovulta deja

Mergi la inceput