Darius Andrei - Un ingeras senin al cerului (3)
Raspunsuri - Pagina 14
gallyb spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca pe Darius, sufletel nevinovat. Dumnezeu sa te intareasca sa mergi mai departe.
Xenia (9.07.2008)
moni_or spune:
Cami, pentru ingerasul tau scump care te vegheaza din Rai!! Stiu ca nu sunt cuvinte ca sa te consoleze, eu cel putin nu cred ca s-au inventat cuvintele care sa poata alina asa o durere, insa CRED si stiu ca in adancul sufletului crezi si tu ca va veni ziua cand Dumnezeu iti va sterge lacrimile si te va rasplati pentru taria ta de caracter si pentru fiecare zi in care ai strans din dinti si ai mers mai departe. Incearca sa te gandesti ca fiecare zi e o zi care te apropie mai mult de fericirea pe care Dumnezeu intr-o buna zi nu ti-o va mai nega, de un sufletel care sa va mai aline putin dorul de Darius si pe care Darius sa il vegheze de sus asa cum va vegheaza si pe voi.
pentru tine!
Monica, mami de Luca 17.07.2008
M&M spune:
Camy, !!!Ma gandesc mereu la tine si "ingerasul Darius"...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
ladymina77 spune:
pt tine ingerasule Darius...Doamne-Doamne sa te aiba in paza ,Camy
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
vias spune:
va multumesc pentru cuvintele frumoase...dar este ingrozitor...vin sarbatorile....noi pentru cine sa facem bradut????...anul trecut credeam ca o sa vina Mos Nicolae si la copilasul meu....nu m-am gandit ca ar putea sa se intample si asta...
...cum sa-mi fie bine cand intrtu in magazine si vad copii, vad parinti care se uita dupa jucarii...si mie imi sunt refuzate toate bucuriile???????
...imi doresc inca un copil...dar stiu ca nici asa nu-mi va trece dorul de Darius... asa de dor imi e de el....
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
flo1980 spune:
Dariusel sa-ti fie bine acolo unde esti!
Ai grija si de parintii tai!
si multe
"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta"
Emanuel Swdenborg
maitreyi spune:
camy ma gandesc la tine si la piticul mic...o imbratisare calda, un gand bun pt voi, o rugaciune si un pupic... fii tare camy! noi suntem aici
-------
Ana-Maria de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Caprioara spune:
Camy, ieri am spus si eu o ruga pentru Dariusica si m-am gandit la voi.
Te imbratisez.
Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
vias spune:
azi sunt 3 luni de cand a murit...
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
bujo spune:
Camy draga, stiu ca n-am mai scris pe aici de mult dar tu stii ca sunt mereu langa tine si nu trebuie sa-ti spun asta. Eram pe punctu de-a pune mana pe tel cand m-ai sunat tu. Stii unde ma gasesti cand vrei sa vorbesti, mie nu trebuie sa-mi ascunzi ca plangi.
bujo mami de Filip