Cluj rulz! - cap.85

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

mami Alexia, asa arata Ioana cum ai descris-o si e tare de treaba, s-a aporpiat de THea si suntem ok acuma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Cristina, s-ar putea sa semene dar nu cred ca e aceeasi, cea despre care vorbeam s-a intors pana la urma la cresa, deci probabil ca nu e ea. Oricum, ma bucur ca e bine Thea.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Raluca iti multumesc si pentru urari si pentru ca esti singura care a observat.

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Stanca io am discutat AMR-ul cu tine la tel

fetelor, in a doua sapt din decembrie plec in CHina la Dongguan.si astept ptr experienta, mi-e si greu sa plec de acasa si sa calatoresc mult cu avionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Fetelor, sunt prastie de somn. Va doar si va salut! Va scriu maine seara...sunt mai bine si ma bucur sa vad ca si voi sunteti ok.

Ralu, Stanca, Cristiana, Simo
Oana si Mariana mi-e dor de voi !

Salutici!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata gagici!! haideti sa ne bem impreuna, e calda si asezonatacu ce vreti abia ma trezesc dimineata, daca nu-mi beau urjent "red-bullu", nici pe Luca nu-l vad...

inca mai suge si noaptea, o data-de doua ori, ziua e cea mai importanta masa-tzitzi, dar trebe sa ne laudam cu reusita diversificarii am inceput de-o luna si papam asa: mar+bisc., mar+br.vaca, pireu de cart+/-alte legume, suc de morcovi si de portocale-favoritul luisi, cel mai imp. mi se pare faptul ca vrea sa bea din sticlutza tzuguiata

Criss, am citit si eu, si voi posta problema mea cu fata, care si ieri dimineata mi-a mai papat cativa neuroni dijaba... adica uita extrem de repede ce face...

Stanca,

va pup pe toate si va doresc un sf. de sapt. frumoooos
all

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Citat:
citat din mesajul lui asi

Raluca iti multumesc si pentru urari si pentru ca esti singura care a observat.

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Poti sa fii 100% ca nu e singura care a observat. Desi vorbele nu fac prea multi bani, cateodata admit ca e nevoie de ele, insa mai mult decat orice vorbe pe care le-as putea rosti, ai toate gandurile mele bune si suflarea mea tot atat de taiata in asteptarea bucuriei ca si a ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Oh da, Stanca!

Eu am dat explicatii sotului ce AMR ai .... ca era intrigat cand l-a vazut.

Toate cele bune fetelor ca doar E VINERI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomari spune:

Buna! Vazand ca majoritatea sunteti din CJ as vrea sa va intreb daca stiti cumva in CJ magazine cu materiale care sa se vanda la kg? Stiu ca in Bucuresti exista dar in CJ nu cunosc; probabil ca sunt un fel de depozite.
Multumesc anticipat de raspuns oricare ar fi si un week-end placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Dragelor, va poftesc la

Am avut ieri o zi oribila la final, vreau s-o uit...

Stanca, sa stii ca si io am observat AMR-ul

...am avut ieri o revelatie la job...exista cred si in jurul vostru o multime de persoane care in momentul in care incepi sa ai progrese, sa-ti mearga mai bine, cand te vad mai multumit, mai alert mai viu, incep sa se mire, oare ce s-a intamplat cu tine, oare de ce-ti merge mai bine, a? ai slabit? daaaa arati bine, dar de ce te infometezi draga? de ce te chinui asa la sala? ca poti sa te imbolnavesti, bla bla, si vin cu niste falseturi in schema, intelegeti ce vreau sa zic si te trag inapoi...ideea e sa fii tare, sa nu te lasi pacalit si antrenat in rahatul asta...ieri 2 colege mai pancovele asa ma certau de ce ma plang, dar eu nu ma plangeam, se apucasera sa ma intrebe cum merge treaba si eu le-am zis, am fost sincera si mi-am spus gandurile, rau! urat! de acum inainte voi evita asemenea destainuiri. Au inceput sa ma certe sa-mi zica ca sunt slaba, ca am loc de ingrasat, in loc sa ma incurajeze sa continui ceea ce am inceput si faceau comparatie cu ele, fiecare vroia 20 de kile jos, dar nu faceau nimic pentru asta, vedeti unde bat? vroiau sa fie slabe, dar mancau non stop si apoi radeau de alea slabe care se chinuie, de parca ele erau vinovate ca aratau asa sau ca ele erau grase ...

In fine, am ajuns acasa destul de necajita, am patit ceva, nu stiu ce, am observat aseara la sedinta de pedichiura...gleznele imi erau umflate de-abia mi se vedeau oasele alea ... nu-sh cum se numesc, dar nici cand eram gravida nu am fost asa de umflata la picioare decat odata cand am mancat chips-uri si vreau sa va zic ca nu am mancat asa ceva si nic sarat ieri ... in fine, acum par ok, dar aseara am plans, m-am masurat peste tot, m-am disperat, iar am plans, cred ca aratam ca si cum as fi avut nevoie de un psiholog, sotul meu s-a enervat, copilul a facut prostii, in tot timpul asta...oh, chiar vreau sa uit...

Azi mergem, v-am zis la o aniversare dupa care dam o tura la Ludus la bunicamea si la mormantul lui taicameu. Deseara sper ca ne vin prietenii in vizita dupa care poate reusesc sa intru sa vad ce ati mai facut!

Va
Roxa

Mergi la inceput