Cluj rulz! - cap.85

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

mariana draga nu stiu cum s-a intamplat, dar de ficare data cand a facut cineva din jurul meu pneumonie la tv era ceva stire cum ca a murit cineva din cauza asta....si am avut si eu de 2 ori pneumonie si stiu ce groaznic e sa nu poti respira c simti ca te dor alveolele pulmonare....e super nasol. acum cand a fost simona bolnava a fost f mediatizat cazul decesului lui Guillaume Depardieu care tocmai in romania s-a imbolnavit....sorry daca am fost asa paranoica dar e o boala serioasa.

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Una peste alta sunt impresionata ca mi-ati purtat de grija si tu Simona si tu Mariana si tu Cristiana si Oana si Roxana si Stanca ... toata lumea si

Forumul asta e o mama cu multe brate, te lasa unele si te iau altele, vesnic ceva te apara - sau asa simt eu care-s cam maniaco-depresiva in ultima vreme Are sens ce spun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mariana sunt aici, citesc dar nu scriu ca nu ma incadrez

AMR 20 de zile

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Dragelor, sunt suparata, deprimata, falita, necajita, maraita, am mancat mult si de stress si de nu stiu ce si nu stiu cum sa ies din asta...

nu stiu cand revin...
pa!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ma scuzati ca dau buzna printre voi, dar am o mare rugaminte. Imi recomandati un pediatru bun?
Am consultat deja unul dar as dori o a doua opinie. Nu cred ca e ceva grav dar fetita mea are cearcane si nu stiu de ce. Pediatrul la care am fost m-a sfatuit sa stau linistita si sa nu imi fac griji degeaba, dar nu pot.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

no fetele mele dorm de la 8 jumate

eu am fost asa de stoarsa de energie azi de am crezut ca ma scurg sub birou

arleena, cine e Guillaume?

Puisorul grea problema pediatrului bun si disponibil...pe a noastra nu ti-o pot recomanda ca desi o iubesc nu mai ia pacienti fiind super bizi dar il recomand pe Miu.

Simona are sens ce zici

Roxana,hai repede afara din butoi, masina e de vina?ia da o mana si sari in galeata cu PINK care o are fata la purtator!

MAriana, Staca, RAlucile va pup fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cristiana Theodora mai doarme la amiaza?

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata iubitelor!!!

am intrat sa-i spun Stancai ca sunt si eu alaturi de ea cu gandul, la cele 20 zile!! trec repede si vine fericirea!!! tare ma bucur!

si sa-i mai dau Roxanei, asa-de incurajare si multe, poate te ajuta sa iesi din starea de kakao... nu-nteleg de ce nu vrei matale sa iei de la viata numai ce e bun! ai cu ce te bucura fatoooo, fa bine revino-ti!! nu-ti spun mai multe ca sa nu fii tentata sa dai cu biciu dupa mine, dar sa stii ca te

Puisoru, i-ai facut un examen coproparazitologic?? s-ar putea sa aiba viermisori si de-aia sa aiba cearcane... asteptam vesti

Mariana, m-ai distrat cu reactia ta la "Bau-Bau" si eu am ascultat-o de "n" ori

Criss., Guillame e/a fost fiul lui Gerard Depardieu care a murit dupa o pneumonie cica luata din Rom.... pacat...

... iar am avut shou cu fata la plecarea la gradi.... ma omoara cu zile incapatanarea ei... si l-a trezit pe bb, care urla ca disperatu cand nu ma vede... greu la noi...

pa-pa

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ani, si fetita mea are cearcane si ma termina psihic subiectul asta. Doar ca la ea suspectez ca le are din cauza schimbarii programului.Merge la cresa de aproape o luna si dimineata trebuie sa o trezesc la 7:30. Pana acum se trezea la 9:30-10 dimineata. Si asa au aparut cearcanele, ma consum toata ziua cand vad ce ochi are dar sper sa-si revina cand se obisnuieste cu programul.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata fetelor,

am o zi plina asa ca va salut pe fuga

Stanca doarme cam 4 zile din 7(in we doarme sigur).am avut niste circuri la gradi legate de somnul de amiaza dar pina la urma a fost o revolta legata de faptul ca a venit alta educatoare si ii era dor de prima.in plus vor avea de acum o salitza de activitati in cazul cand nu pot dormi.aici e si subectul daca aveti timp si chef dar important e ca am depasit problemutza
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128327&whichpage=1

Roxanaa, cum esti?

pupicei

Mergi la inceput