As putea fi insarcinata?
Raspunsuri - Pagina 7
ramayanaa spune:
Mitzura26...o prietena de-a mea mi-a povestit ca a facut vreo 5-6 teste care tot negative i-au iesit, si la ecograf i-a zis medicul ca nu e nimic, asta se intampla prin saptamana 5 de la UM. Si abia dupa inca vreo 3-4 zile, adica spre saptamana 6, i s-a pozitivat primul test. Asa ca...eu zic ce e un pic devreme pt test. Dar durerile de sani zicea ca le-a avut si ea foarte devreme si ca i-au crescut foarte repede.
Ramayanaa
simonia spune:
mitzura, la mine in zilele 25-27 au fost pete maronii , 28-29 nimic, si-n 29 am facut barza care a fost pozitiv. deci am avut pete maronii si nu sange normal, iar sanii erau usor congestionati. ei m-au determinat sa-ncerc un test. ai putea fi
! repeta testul
mili2209 spune:
Hei fetelor.Ce mai faceti?Ce mai este nou pe aici?
DA,da stiu ca au trecut 6 luni de cand nu am mai postat nimic pe aici.Nu am avut nici timp dar nici starea necesara.Urat din partea mea, stiu.Rusinica, rusinica.Noutati nu prea am, adica nu am deloc.Din 19 noiembrie 2008 de cand am pierdut sarcina, tot incerc sa rama iar, si nimic.Astept cu sufletul la gura sfarsitul fiecarei luni ca sa vad daca am ramas.Si dezamagire totala de fiecare data.Inca putin si iar fac anul.Data trecuta tot asa am ramas insarcina , dupa un an de zile de sperante.Cele care sunteti insarcina va poop pe burtici , restul pe obrajori 
ivanoiuadela9 spune:
Buna Mili2209 ,
Chiar asteptam o veste de la tine, eu mai am aprox. o luna si o sa iasa bebita
, abia astept sa mi dai o veste buna ... sunt sigura ca o sa ramai in curand . Sa ne auzim cu bine . 
mili2209 spune:
Felicitari ivanoiuadela9. Sa fie intr-un ceas bun.Sper sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos. Ai aflat ce este? Fetita sau baietel? Pe 13 luna asta o alta prietena de-a mea a nascut.
Un baietel frumos foc si durduliu. A trebuit sa faca cezariana ca era bebe prea mare. 3kg jumatate.
.
ivanoiuadela9 spune:
Milli2209 la echo mi-a spus ca ar fi baiat .. dar nu sunt prea convinsa ca doar un dr mi-a spus ..restul nu s-au pronuntat . Ziceam ca mai merg luna asta sa fac un echo sa vad daca e bine ca nu mai are stare deloc . Felicitari pentru prietena ta
, sper ca si al meu sa aibe macar 3 kg . Multe pupicuri .
Christine13 spune:
Buna dragutzele
am facut azi , ziua 14 de la inseminare un test de sarcina sure check si a doua liniuta a iesit slab vizibila ( un roz deschis).
Oare sunt insarcinata?
Christine13 spune:
Asa de mult imi doresc ! De 2 ani tot incecam si nimic.
Luni maduc sa fac analiza de sange si va tin la curent.
multumesc pentru incurajare!
O zi frumoasa !
ingeras26a spune:
Bafta Christine si felicitari! Sure Check nu se pozitiveaza aiurea, deci esti gravi!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!