As putea fi insarcinata?
Raspunsuri - Pagina 6
ivanoiuadela9 spune:
Mili2209 stii ca un rau nu vine niciodata singur .... dar sa vina tocmai acuma ....imi pare tare rau sunt alaturi de tine sa stii. Sper sa vii cu noutati bune . Te pup.
mili2209 spune:
Buna fetelor.Am fost la eco si mi-au spus ca am eliminat tot si ca rist de infectie nu mai exista.Trebuie sa astept sa treaca a treia mestra de la avort si apoi pot incerca iar sa fac un bebe.Ma bucur ca nu au aparut complicatii.Nu stie nimeni o vrajitorie care sa faca timpul sa treaca mai repede ca sa fac iar un bebe?
Va pup dulce si pana apare iar bebe ne mai auzim.Sarcina usoara celor care au "mormolocul" in burtica.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev166pr_.png
Delphinas spune:
mili unii dr spun sa astepti o menstra si apoi te poti apuca de treaba. prima data mie mi-a zis interdictie 6 luni...
dupa 4 luni de AC deja am renuntat. mi se facuse greata
de la ele, era o chestie psihica.
acum...din aprilie tot astept dar inca nimic.
sa vad ce fac cu sotu.
poze, Just Me
ambitioasa
ivanoiuadela9 spune:
Mili si mie dupa ce am pierdut o sarcina mi a spus dr . ca in nici un caz sa nu raman iar decat dupa 3 luni . Multa bafta iti urez ... sper sa fie totul bine si la mine ca imi e asa de rau .....
ellenii spune:
Si mie tot de trei luni mi-a spus (trei CM). Dar ar fi mai bine sa astept 6 luni. E vorba de perioada de doliu. Exista posibilitatea sa iti doresti sa faci cat mai repede un copil pentru a uita mai repede durerea pricinuita de pierdere bb-ului. Prin asta am trecut si eu si mi se pareau cele trei luni atat de lungi... Dar au trecut... si sunt deja 6 luni de cand am trecut si eu prin asta. Acum ma felicit ca am avut intelepciunea sa mai astept. Sunt mai linstita, chiar daca durerea inca mai exista si va exista mereu. Am acceptat ceea ce s-a intamplat si mi-am lasat furia si deznadejdea deoparte.
Pentru voi 
muccelmic spune:
Emilia, poti te rog sa-ti activezi PM? Am nevoie de o informatie...
Mii de multumiri!
Sarut-mana!
simonia spune:
si mie mi-a spus sa astept 3 luni. am asteptat, dar nici astazi dupa 11 luni nu am mai ramas insarcinata
mitzura26 spune:
fetele am si eu o intrebare:azi trebuia sa vina cm si de aseara vin numai ceva picatele maro.dureri de sani,greata si dureri de burta am dar testu se incapataneaza sa fie negativ.ce sa fac? oare chiar nu e??
mitzura26 spune:
salut fetele am uitat sa precizez ceva.luna asta am luat si acid folic si vitamine si extract de zmeur. oare sa fie de la asta?? sper ca cineva sa fi avut o experienta asemanatoare.
intre timp am mai facut un test de dimineata si e tot negativ.picaturile mai vin asa din cand in candsi sanii ma dor in continuare,burtica nu prea ma doare adica miercuri m-a durut cel mai tare dar eram ff stresata la serviciu in momentul ala asa ca...
habar nu am ce se intampla cu mine si sunt cam ingrijorata ..sper sa nu fie ceva probleme altele decat cele pe care le am deja.pupici si astept vesti de la voi.
ancaroro spune:
Mitzura, testul facut de tine poate fi fals. Stiu ca dupa cel putin 2 saptamani functioneaza testele. Asa ca ai putintica rabdare.