Condica Salajencelor [59]

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Bia esti totala cu cap nou.Auzi io nu am avut net vreo 10 min... sa vezi ce ii injur pe aia de la romtelecom...Hai ca pana se termina in gura presei tre sa stau sa imi fac siesta... Deci, tu asa faci orezul in lapte? Ha, cu danone???Ai gatat cu tigara? Olimpia, cum adica nu ai voie sa il duci pana dupa 7? Pai daca io umplu 3 galeti intr-o zi stau cu el in casa???Merg sa ma uit la link-ulpus de tine.Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

blondo eu numa am intrebat, ca ma gandeam pt transport si pt reparatii daca e cazl, aici nu are nimeni, ca m-am interesat prin vecini
da mai oti nu ai voie sa duci gunoiul, ca e cald peste zi si pute asa ca il tii in casa sau unde vrei tu,a sta e legea

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Deci, ma uitai, mi se pare cam acelasi lucru, am vazut una sg la ceva oferta, restul is muuult mai scumpe ca si pe aici. Ma enerveaza ca nu pot face zoom pe tablul elcronic, sa il compar, dar ma gandesc ca o fi ceva in genul.Interesanta, treaba cu gunoiul. Hmmmm...

Mergi la inceput

Mihaaaaaaaaaaa, ia zi ce ai mai gatit in oala minune, in afara de supe/ciorbe??? Sa ne mai inspiram si noi. Tre sa incerc ceva tocanita sapt asta. Adriana, am vazut ca ai scris ca ai facut caltabos? Am si eu unul in congelator, cum l-ai facut? Cu putina apa pe el? La orez l-ai pus? Hai ca ma tenteaza, l-as face, ca la Andrei ii place.

Mergi la inceput

blondo sa vad ce zice adriana, ca poate are drum la cluj si ma aleg cu o oala de craciun
io ca nu ma mai uit la ikea in veci, iara este oferta la ce imi trebe mie trebe sa ma duc singura sau sa o conving pe vecina, ca ma colegu
blondo unde ai disparut ca iom is cu cola in fata, nu ma pot lasa de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Bia esti totala cu cap nou.
Auzi io nu am avut net vreo 10 min... sa vezi ce ii injur pe aia de la romtelecom...
Hai ca pana se termina in gura presei tre sa stau sa imi fac siesta...
Deci, tu asa faci orezul in lapte? Ha, cu danone???

Ai gatat cu tigara?

Olimpia, cum adica nu ai voie sa il duci pana dupa 7? Pai daca io umplu 3 galeti intr-o zi stau cu el in casa???
Merg sa ma uit la link-ulpus de tine.

vreau capitol special ptr bb alex.hai bagati mare

Revin.

bey,nu-l fac cu danone de cand am oala minune, da-l mai faceam uneorila colegu.si era in dubii de ce nu are acelasi gust de cate ori il prestez

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim

blondo eu numa am intrebat, ca ma gandeam pt transport si pt reparatii daca e cazl, aici nu are nimeni, ca m-am interesat prin vecini

acu io zic ca nu are ce sa se strice , da oricum are garantie 2 ani.
vezi sa nu te sfadeasca ccc colegu dupa ce ti-o cumperi, ca al meu e fff incantat de oala, da baiu-i ca s-a ingrasat.acu, io nu ma poci opri din gatit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Adriana, am vazut ca ai scris ca ai facut caltabos? Am si eu unul in congelator, cum l-ai facut? Cu putina apa pe el? La orez l-ai pus? Hai ca ma tenteaza, l-as face, ca la Andrei ii place.

io zic sa-l acoperi cu apa si sa-l pui pe primul program, ca doar e fiert caltabosul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim

blondo sa vad ce zice adriana, ca poate are drum la cluj si ma aleg cu o oala de craciun
io ca nu ma mai uit la ikea in veci, iara este oferta la ce imi trebe mie trebe sa ma duc singura sau sa o conving pe vecina, ca ma colegu
blondo unde ai disparut ca iom is cu cola in fata, nu ma pot lasa de ea

stai ca se rezolva, de nu merge adriana eu merg sigur si te-am rezolvat.

io-s cu flaconoiu de cola langa mine si cu un canoi in fata.doamne bun mai e.

Mergi la inceput

apoi al meu coleg nu sta atata acasa si nu are vreme sa e ingrase ca il solicitam la maxim si eu si Alex

Mergi la inceput