Condica Salajencelor [59]

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

adriana doamne ajuta sa iasa bine analizele, dar nu cred sa fie mare bai ca si mie cand am fost la cluj tot 2 mi-a iesit si era o inflamatie a uterului si o andida care isi facea de cap, deci eu cred ca iti fac testul pentru antecedente in familie.
cred ca ar fii bine sa imi trimiti numaru asa delia o cauta direct pe tipa, sa nu te mai pun pe drumuri pe tine, cred ca vrea si o vecina de-a mea, ca aici cica e 900 de euro una, numa vrea sa vada cum e a mea si apoi.
oti tu vrei sa iei bataie, te doare capu ca ai mutat florile azi si ai umblat fara sosete, ai grija de tine, ca racelile amu is tare pacatoase pe ultima suta de m, si nu lua algocalmin, ca ii interzis in sarcina.
blondooooooooooo treci la apel
miha noi am luat kanapeaua acu 2 ani, era 3 locuri +jumate, si am dat 600 de euro pe ea, era in oferta, ca pretul era de 800.este din catifea visinie.

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Olimpia, prea tarziu. l-am baut deja. si nu ma mai doare capul...Amu ce sa zic? Am luat 3 in total in toata perioada... Sper sa nu fie bai... I-am zis Dr. cand am mai luat si nu m-o sfadit. Ca nu am abuzat... Nuami cand nu am mai putut...

Mergi la inceput

la noi nici nu este algocalmin deloc, eu de obicei luam nospa si pt cap si imit treceau durerile
schimbul 3 pe unde umblati, blondoooooooooooooo o fii la kauf la cumparaturi, da nu cred la ora asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

La mine No SPA nu isi face efectul...Merg si eu la somnic... Va si va doresc noapte buuuna.

Mergi la inceput

somn usor oti sa aveti

Mergi la inceput

vad ca am ramsa singura in schimbul 3 azi,a sa ca ma duc sa adun un pic de prin casa, ca maine vien colegu s nu prea am cand
da oricum is pe zona, daca cumva apare sefa de la butoane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna!!!!!!!!

fac cap aniversar si revin..........

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

era si cazu blondo sa apari
ce ai facut pana amu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

va astept aici sa-l asteptam pe bb ALEX

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Io scurt asa...ca merg la nani, mi-e tare somn. Si maine am o zi grea asa ca trebuie sa ma odihnesc...

oti, sa o folosesti sanatoasa si sa te gandesti la noi cu drag de fiecare data cand papi mancare yami-yami . Ai sa vezi ce bine o sa-ti prinda cu bb, cand nu mai ai timp de mancare...o sa treaca Vlad la bucatareala ca nu e mare scofala...

adriana, inteleg cu analizele. E foarte bine ca le faci. Sa fie toate bune, tin pumnii!

olim, e destul de scumpa daca e de la Ikea, asa-i...cum ziceam aici la un magazin unde ne tot niste canapele, preturile sunt destul de mari. Curios e ca si la cele din piele si la cele din material preturile sunt cam la fel...
Initial ne tot gandeam la piele, dar eu ma cam codesc ca nu sunt tare incantata de ele, vara transpiri, iarna sunt reci, plus ca pielea se deterioreaza...stiu eu...dar adevarul e ca nu am gasit asa comode ca cele din piele. Acum Ovi va merge in nov la Stockholm la un curs si o sa mearga la Ikea sa vada un model anume pe care l-am ochit, dar nu mai stim cat e de comod...
Cea care ne place de aici e www.em.com/index2005.asp?avd=sortiment&sub=typ&sida=sortiment_produkt&Modell=&ProductType=36038" target="_blank">asta care impreuna cu canapeaua de 2 locuri sunt la oferta de 1550 de euro, cam pe acolo...
De la IKEA ne place www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S69805845" target="_blank">asta care impreuna cu cea de 2 locuri nu e atat de mult la pret ca si cea de 3 locuri de la magazinul de aici. Dar sigur ca nu e atat de eleganta...acu' depinde ce vrem, eleganta si comoditate sau numai comoditate...inca ccc cujetam!

Noa v-am ametit cu mobila , sa va spui ce cazuri ne-au fost spuse azi. Primul, o tipa si un tip aici pe insula, angajati la o statie de benzina. Tipa isi face cerere de zile libere pe un we pentru ca e ceva sarbatoare religioasa, ea fiind de o alta religie si baiatul isi face si el cerere pentru we liber, acelasi, ca sa mearga la meci mare meci in Danemarca. Si baiatul a primit we liber. Fata a dat firma in judecata si a castigat.
Al 2-lea...2 fete din Malmö, musulmane. Li s-a cerut de catre angajator sa renunte la baticurile de pe cap daca vor sa lucreze la el la firma...au castigat o suma mare de bani, cica cea mai mare de pana acum intr-un proces de discriminare.
Asa ca disciplina prin legi bune si aplicate corect se face!

Va tzuk, pe maine, la un nou capitol, al lui BB Alex .

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput