Condica Salajencelor [59]

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Olimpia, am vazut pronosticul tau Sa vedem, oare ai dreptate? Deocamdata nu am decat o insomnie, cauzata precis de somnul de ieri dupaamiaza. Amu ma tot frec pe aci, astept sa se faca ziua, ca simt ca innebunesc. V-am lasat cafeluta, nu va impacientati daca nu apar la prima ora, precis ma ia cu dupa ce pleaca Andrei la scoala.

Mergi la inceput

Hai ca va pun si tzighi pe masa, ca sa nu ziceti ca is zgarcita..Da fug sa ma pun cu forta sa mai dorm nitel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

son usor sa ai
multam de cafea, da amu imbrac puiu si ma duc dupa cola si apoi o fuga la piata sa cumparam niste chuurro, ca niste bete din aluat prajite in ulei ff fierbinte, e tipic spaniol, si miercurea imi satisfac papilele gustative
nu stiu daca v-am zis dar eu inainte sa raman insarcinata cu Alex nu mancam deloc dulciuri, prajitr, ciocolata inghetata, etc, si amu ii fac concurenta colegului
va pup pe toate si va doresc o zi excelenta sa aveti

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

'Na ziua!!! Amu ma trezii. In loc sa dorm noaptea... Sper sa nu imi faca si puiul la fel.. A confunda ziua cu noaptea...daca masa asa este..Astept sa vina Clau la cafea, creca punem de un orez in lapte... ca tot m-am inebunit Bia aseara.Apropo, Biaaaaaaaaaa, pe unde umbliii?Olimpia, churro asta nu seamana cu cirigauale noastre? Poate au alta forma, da io nu cred ca o inventat spaniolii roata Ce mai faceti, ce mai ziceti??? Abia astept panamaine sa merg la control. Sa vedem ce zice si dom doctor V-am pupat, merg sa strang putin pe aci ca fuge casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

neata!!!!!!!!

io nu am avut curent.
fug sa cetesc din urma si revin.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Olimpia, am vazut pronosticul tau Sa vedem, oare ai dreptate?
Deocamdata nu am decat o insomnie, cauzata precis de somnul de ieri dupaamiaza. Amu ma tot frec pe aci, astept sa se faca ziua, ca simt ca innebunesc.
V-am lasat cafeluta, nu va impacientati daca nu apar la prima ora, precis ma ia cu dupa ce pleaca Andrei la scoala.

fato, da tu nu ai somn?
acu pe ce dai vina ca nu ai baut cola?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

'Na ziua!!!
Amu ma trezii. In loc sa dorm noaptea... Sper sa nu imi faca si puiul la fel.. A confunda ziua cu noaptea...daca masa asa este..

nu te stresa ca te muti in america si rezolvi problema cu somnu.
cum esti azi? burtica a mai coborat?

abia astept si eu sa mergi la dr.Doamne ajuta sa scapi cu bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim

son usor sa ai
multam de cafea, da amu imbrac puiu si ma duc dupa cola si apoi o fuga la piata sa cumparam niste chuurro, ca niste bete din aluat prajite in ulei ff fierbinte, e tipic spaniol, si miercurea imi satisfac papilele gustative
nu stiu daca v-am zis dar eu inainte sa raman insarcinata cu Alex nu mancam deloc dulciuri, prajitr, ciocolata inghetata, etc, si amu ii fac concurenta colegului
va pup pe toate si va doresc o zi excelenta sa aveti

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

ce ai cumparat? ti-ai satisfacut poftele?
fa bine si ia cola mai multa ca azi si maine avem treaba.stam pe baricade ,sa-i facem galerie la bb Alex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Auzi BIMILITZULE...daca tot ai curent si citesti din urma verifica si PM-urile si raspunde draga la ele, ca de nu, ma puca iar criza de scenarita

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diplodocus

Auzi BIMILITZULE...daca tot ai curent si citesti din urma verifica si PM-urile si raspunde draga la ele, ca de nu, ma puca iar criza de scenarita

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

auzi, da nu am Pm.pe bune.
sa-ti traiasca fecioru.musca-l din partea mea.

edit:cand gati de scrisc scenariul pune-l la vedere sa ma delectez

Mergi la inceput