Condica Salajencelor [59]
Raspunsuri - Pagina 13
silvana_salajan spune:
Olimpia, am vazut pronosticul tau
Sa vedem, oare ai dreptate?
Deocamdata nu am decat o insomnie, cauzata precis de somnul de ieri dupaamiaza.
Amu ma tot frec pe aci, astept sa se faca ziua, ca simt ca innebunesc.
V-am lasat cafeluta, nu va impacientati daca nu apar la prima ora, precis ma ia cu
dupa ce pleaca Andrei la scoala. ![]()

silvana_salajan spune:
Hai ca va pun si tzighi pe masa, ca sa nu ziceti ca is zgarcita..Da fug sa ma pun cu forta sa mai dorm nitel. 
olim spune:
son usor sa ai
multam de cafea, da amu imbrac puiu si ma duc dupa cola
si apoi o fuga la piata sa cumparam niste chuurro, ca niste bete din aluat prajite in ulei ff fierbinte, e tipic spaniol, si miercurea imi satisfac papilele gustative
nu stiu daca v-am zis dar eu inainte sa raman insarcinata cu Alex nu mancam deloc dulciuri, prajitr, ciocolata inghetata, etc, si amu ii fac concurenta colegului![]()
va pup pe toate si va doresc o zi excelenta sa aveti

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
silvana_salajan spune:
'Na ziua!!!
Amu ma trezii.
In loc sa dorm noaptea... Sper sa nu imi faca si puiul la fel.. A confunda ziua cu noaptea...daca masa asa este..Astept sa vina Clau la cafea, creca punem de un orez in lapte...
ca tot m-am inebunit Bia aseara.Apropo, Biaaaaaaaaaa, pe unde umbliii?Olimpia, churro asta nu seamana cu cirigauale noastre?
Poate au alta forma, da io nu cred ca o inventat spaniolii roata
Ce mai faceti, ce mai ziceti??? Abia astept panamaine sa merg la control. Sa vedem ce zice si dom doctor
V-am pupat, merg sa strang putin pe aci ca fuge casa ![]()
Bimilit spune:
neata!!!!!!!!
io nu am avut curent
.
fug sa cetesc din urma si revin.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Olimpia, am vazut pronosticul tau Deocamdata nu am decat o insomnie, cauzata precis de somnul de ieri dupaamiaza. Amu ma tot frec pe aci, astept sa se faca ziua, ca simt ca innebunesc. ![]() V-am lasat cafeluta, nu va impacientati daca nu apar la prima ora, precis ma ia cu dupa ce pleaca Andrei la scoala. ![]() |
fato, da tu nu ai somn?
acu pe ce dai vina ca nu ai baut cola?
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan 'Na ziua!!! Amu ma trezii. In loc sa dorm noaptea... Sper sa nu imi faca si puiul la fel.. A confunda ziua cu noaptea...daca masa asa este.. |
nu te stresa ca te muti in america si rezolvi problema cu somnu
cum esti azi? burtica a mai coborat?
abia astept si eu sa mergi la dr.Doamne ajuta sa scapi cu bine.
Bimilit spune:
citat din mesajul lui olim son usor sa aimultam de cafea, da amu imbrac puiu si ma duc dupa cola si apoi o fuga la piata sa cumparam niste chuurro, ca niste bete din aluat prajite in ulei ff fierbinte, e tipic spaniol, si miercurea imi satisfac papilele gustative![]() nu stiu daca v-am zis dar eu inainte sa raman insarcinata cu Alex nu mancam deloc dulciuri, prajitr, ciocolata inghetata, etc, si amu ii fac concurenta colegului va pup pe toate si va doresc o zi excelenta sa aveti ![]() ![]() Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
ce ai cumparat? ti-ai satisfacut poftele?

fa bine si ia cola mai multa ca azi si maine avem treaba
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
diplodocus spune:
Auzi BIMILITZULE...daca tot ai curent si citesti din urma verifica si PM-urile si raspunde draga la ele, ca de nu, ma puca iar criza de scenarita ![]()

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui diplodocus Auzi BIMILITZULE...daca tot ai curent si citesti din urma verifica si PM-urile si raspunde draga la ele, ca de nu, ma puca iar criza de scenarita ![]() AJUTA 2 surori in lupta cu timpul |
auzi, da nu am Pm.pe bune.
sa-ti traiasca fecioru.musca-l din partea mea
edit:cand gati de scrisc scenariul pune-l la vedere sa ma delectez