Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (203)
Raspunsuri - Pagina 15
alinamuller spune:
condoleanteMyral
Alina si
Sara (03.10.2007)
http://www.flickr.com/photos/25327738@N05/
http://www.picturetrail.com/alinamuller
bikmaria spune:
Andreea27 este liniste pe aici pt ca mamicile au obosit dupa atata vorbarie
Cecilia daca vedem ca se face iarasi liniste pe aici mai punem de-o petrecere
Aniast stai cumintica in pat 
Erina spune:
Buna seara!
Din nou multa sanatate papanasilor si dulcetelelor.
La multi ani sarbatoritilor!
Celia, ce familie frumoasa!!! Andreea e foarte dulce si expresiva! Felicitari!
Daria e bine, eu ce mai am un gidilat in git desi imi trecusera complet simptomele de raceala de saptamina trecuta. Il pun pe seama faptului ca a fost tare cald la party si desi am iesit doar de doua ori afara (din cauze de fum)am simtit ca e curent.
Am fost total inadecvat imbracata (daca puteam citi indicatiile si alegerile facute de voi sigur nu veneam asa incotosmanati iar eu nu nu neaparat la pantalon).
Astazi am fost in parc si am continuat antrenamentul la mers al Dariei. A reusit sa se ridice singura sprijinindu-se de caruciorul de jucarie si sa faca trei pasi. Poate dar inca ii este frica. In rest ne plimbam cu ea tinindu-ma de deget si vorbim cu toti copilasii.
Yaia, ai perfecta dreptate. Mereu ni se pare ca puiutul nostru nu face deajuns. Acum daca stau sa ma gindesc dupa ce am citit repertoriul Mariei de Luy parca am cazut din nou pe ginduri.
Citesc ca si Andreea spune o gramada de cuvinte. Deasemeni Rebeka stie sa faca ca o gramada de animalute si spune o gramada de lucruri.
Miine avem in program cumparaturi de papucei. Piciorusele Darie parca cresc de la o zi la alta. miine probam neaparat pentru ca ultimii cumparati nu a vrut deloc sa ii poarte.
Tot miine vedem daca nu cumva are tati o intilnire de afaceri acasa. Va fi placut sa nu mai simt praf pe fata dupa 5 minute afara.
Rabdare multa mamicilor care au puiuti nemincaciosi. Si eu ma numar printre ele. Multumim ca ati postat cum papa si ce papa bebelusii. Ma inspir si eu. vreau sa incerc sa ii raresc mesele si sa ii tai toate snack-urile.
Greyeras
si sa treaca usor eruptia celorlalti dintisori. Cit despre discutiile cu tati. Numai in seara asta ce a fost mai liniste...Dar stai ca noaptea e inca tinara!
Sabina Y. am gasit astazi intr-un magazin mic-mic ceva chestii artizanale. Japonezilor le place sa primeasca ceva omiyage traditionale. Am luat cite ceva pentru colegii tai de birou.
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
Erina spune:
Myral, condoleante!
Chiar acum un minutel am fost informata ca s-a rezolvat cu, conexiunea. Ura!!! DC and Facebook here I come!
Abia astept sa uploadez ceva poze cu Daria!!!
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
alinamuller spune:
noi suntem mult mai bine, cu ceva urme de muci, dar infime fata de ce-a fost! eu nu i-am pus picaturi in nas pt ca medicul mi-a zis ca oricum 5 zile tin mucii si cu picaturi si fara. apa de mare, ser fiziologic si multa rabdare. oricum nu a fost asa de rau, dar m-am speriat ca a vomitat.asta este, trebuia sa trec si prin asta mai devreme sau mai tarziu.iar pentru tuse mi-au dat Stodal, homeopatic, si vad ca a functionat tare bine, plus ceiutz cu miere si lamaie pe care nu prea l-a apreciat deloc. oricum asta a fost prima raceala mai serioasa, desi pofta de mancare i-a ramas intacta, la fel si obiceiurile
noi tot patru mese pe zi, de la 6 luni incoace, doar ingredientele si cantitatile variaza: 7.30-8 bibi de 270ml lapte + cereale, 12.30 legume cu carnitza sau ou, doua iaurturi mici si un fruct de rontait(nu il mananca niciodata, doar il suge si se joaca cu el), 3.30-4 fructe + ceva lactate(sau branza de vaci cu o lingurita de gem sau iaurt, cascaval etc), la 7 legume/orez cu lapte/gris cu lapte si bibi de rasfat de dupa baie 100-150ml. cam asa manaca in fiecare zi, cu foarte mici variatiuni de cantitate.eu ma declar super multumita!
voiam sa va intreb ceva: noi ne mandrim de aproape o luna cu primul si unicul dintisor! mai sunt copii fara dinti? la ce distanta apare perechea? eu am citit ca dintii ies intotdeauna in perechi...si tot astept...
wow cat m-am intins!!!sper sa nu va plictisesc!
Alina si
Sara (03.10.2007)
http://www.flickr.com/photos/25327738@N05/
http://www.picturetrail.com/alinamuller
aandreea27 spune:
andreea vladi a papat chiar bine mamico
hihihihiiiiiiii maria,venim cu forte proaspete noi care"am tacut mai mult"zilele astea.cand l-oi vedea pe bibu fara muci chiar ca dau inca un party.va invit.o sa se numeasca"petrecerea bebeilor care nu mai au muci"![]()
erina si eu m-am gandit ca totusi cam taie pofta de mancare pufuletii si alte rontaieli de genul asta.asa ca incerc sa ii mai tai dinele.sau sa ii dau imediat dupa masa.oricum in zilele in care nu papa pufuleti etc mananca muuuult mai bine.
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
Sabina spune:
nu ma dati disparuta, am fost la biblioteca si apoi la sedinta cu parintii la gradi, am lipsit aprox 8 ore de-acasa, de 2 ani n-am mai lipsit atata....:)
Andreea cu Vladi, intr-adevar ca bea cam mult lapte, dar mananca si mancarica cat de cet.
Am un sfat pentru tine: supa se da la sfarsit, pt ca fiind lichida umple repede stomacul. Deci mai intai mancare, si abia dupa aia zeama de supa.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxali spune:
Din ce in ce mai greu reusec sa postez...nu mai zic ca mai am de re cuperat aproape 2 capitole
Dupa de 3 zile de febre...mai mult seara si dimineata imi facea...credeam ca vin muci,tuse etc...deocamdata nimic...la control era doar rosie in gat putin...bine ca a trecut de la sine,dar tot cred ca dinti sant de vina.
Bine ca mai povestiti ca nici ai vostri nu sant papaciosi...degeaba incerc cu jucarele si alte nebuneli ca nu tine...rabdare si iar rabdare cu dormitul si cu trezirile repetate.
Nepoti sotului de 2 si 4 ani au scarlatina si tare mie frica sa nu aduc acasa asa ceva
Myral condoleanta
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
ANDREEA11 spune:
Fetelor intr-adevar m-ati bagat la idei cu ce copii isteti aveti. Cristian in afara de mama nu zice nimik cu adresa. O fi vreo problema?? Arata si el unele lucruri (in special puta, de care e taaaaaaare mandru), bate din palme, vorbeste la telefon, si .....cam atat.
Sabina spune:
Myral, condoleante.
Imi pare tare tare rau.
{e mine m-a crescut bunica...si mi s-a dus o parte din suflet odata cu ea, asa ca te inteleg.
cat stati la munte? e posibil sa merge in weekend, te rog eu suna-ma:)
Despre progresele copiiilor eu nu mai spun nimica...ca ma deprim cand ma gandesc cate vorbea Sofia. Gh zice mama, nanana cand vrea ceva, nene , dada , go-ghe etc cand se joaca. Goghe poate e Gheorghe, cine stie:)
Aa, si catelu a-a, si vaca Mmmmmmmmmmmm.![]()
El e maimutica mica, o imita pe sor'sa in tot, cel mai tare ii place sa deseneze, chiar isi ia creionu in mana si cauta foi prin casa, si chiar gaseste, e super haios.
oricum, ce conteaza la varsta asta e curiozitatea si interesul,nu va faceti probleme, unii copii au nevoie de mai mult timp sa inregistreze informatii , plus ca mai e chestie de fire, de temperament.
Tomasa, cum mai sunteti?
Adi, ce rau imi pare de gripa voastra.
Saanatate tutror bolnaviorilor (si noua
, suntem un picut muciosi, da nu f grav , l-am aspirat doar acuma seara un picut. Sim, pup Stefanutu speriat, intr-adevar, [poate fi poericuloasa Batista bebelusului daca copilul e infricosat de ea, ca daca nu sta cat de cat cuminte se raneste mucoasa. De aia ziceam eu ca nu e buna decat pt cei care cat de cat accepta, Sofia nu accepta deloc))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo