Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (203)
Raspunsuri - Pagina 14
bikmaria spune:
Myral condoleante
,trebuie sa fi tare .
Aniast multa sanatate ,asteptam vesti de la eco 
Danielle bine ai revenit .
Papanashce vorbareata esti ![]()
Azi m-am intalnit cu Isabeluta si cu frumosul ei baiat ,este asa de cuminte si linistit
,iar mamica lui poti jura ca are 25 de ani ,in nici un caz 35 !
aandreea27 spune:
fetelor l-am programat pe andrei la medlife la doctorita georgescu miruna.stiti ceva de ea?
andreea mami de bibu papacios
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Celia Fotomot . Acum sper sa se vada. mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998) poze intalnire DC Iasi 6 luni |
Ce frumusete ascundeai acolo, a zis Cristi ca nu-i mai da jucaria decat daca vine dupa ea....

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze
cecilia L spune:
Orice minune tine 3 zile, au trecut cele 3 zile, este iar liniste aici.....
noapte buna
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
Celia spune:
Maria, Papanash, Cecilia, multumesc
.
Cecilia, daca e asa ...va dura ceva sa intre Andreea in posesia jucariei... sunteti asa departeeee....dar nu se stie niciodata![]()
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Gabriela77 spune:
Buna seara si de la noi!
Iertati-ne absenta, dar am ramas fara net si iata-ma din nou pe metereze. Primul lucru a fost sa citesc mesajele despre petrecere. Inteleg ca a fost minunat. Acest lucru s-a vazut si in poze. Ma bucur din suflet, e o amintire cu adevarat pretioasa.
Luy, multumim ca te-ai gandit si la noi!
Altfel, noi bine, avem dintisori noi, pasim tot mai sigura, dar si tragem trante pe masura, ieri si-a spart buzita, azi a cazut din pat...offff...
Din ciclul Nadia Comaneci in devenire, Sara mai nou tot face tumbe in patul nostru, se da efectiv peste cap fara niciun ajutor, nu stiu...e voie? Ai vostri fac asa ceva? Eu incerc sa o temperez, dar se enerveaza daca nu o las,mai nou vrea si pe covor....
Va pup si o seara faina!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
aandreea27 spune:
nu chiar liniste mai sunt si yo dar nu sunt zgomotoasa![]()
.taman admiram pe fetita mariei,o dulceata.si tu maria esti o mami foarte frumoasa.
eu m-am hotarat sa il duc pe andrei la doctor maine.de vreo 2 sapt este mucios.ba ii trec ba ii revin asa ca m-am hotarat sa merg la doc georgescu de la medlife.mi-a fost recomandata dar as vrea mai multe informatii.am citit ca sunt mamici care merg la medlife asa ca m-am gandit ca ati auzit de ea.daca ne intelegem![]()
ramanem la ea.oricum nu sunt prea multumita de doc actuala.
chiar ce faceti mamici?are dreptate cecilea este linisteeeeee![]()
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
aniast72 spune:
Eu sunt prin zona, petrec o seara linistita singurica, cu laptopul in brate. Vladi e plecat de pe la 7 cu taica-su pe-afara, acum 10 minute am aflat ca e in vizita la niste prieteni, astept sa se sature de petrecere si sa le dea casa peste cap si sa vina sa-l bag la somnic. Azi a mancat lapticul de dimineata, fructele de la 10 in vreo 2 reprize (pe la 11 si pe la 2) dupa somnul de la pranz pe care l-a servit afara in compania nepoatei sotului meu, apoi pe la 16 a papat un castronel de supica, a frunzarit putina musaca si ceva branzica de la o placinta cu branza, apoi 240 de laptic...si apoi pauza pana pe la 8 seara cand a refuzat orice papa solid si a mai servit 240 de lapte. Fatza de cum mananca el de obicei, ma declar multumita.
Nepoata sotului s-a descurcat, mai putin n-a stiut sa raspunda cand am intrebat-o de unde are fi-miu o zgarietura cu urme de sange pe cap.
Nu cred ca o mai chem avand in vedere ca penultima oara cand am solicitat-o l-a ciupit pe Vladi cu centura de la balansoarul electric, "fara sa-si dea seama" de mai are semn chiar si acum, dupa mai bine de 2 luni. 
Pup copilasii muciosi si le urez multa sanatate. Intr-adevar Karvolul face minuni seara pus pe o batistuta aproape de copil, fara ca totusi sa aiba acces la ea. Dr meu imi recomanda pentru raceala Sinupret, 10 picaturi de 3 ori pe zi, e naturist si chiar are efect. Cititi prospectul si incercati daca va tenteaza.
Andreea
in 13+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
alinamuller spune:
buna seara si de la noi! in primul rand LA MULTI ANI! tuturor puilor sarbatoriti zilele astea. sa fiti toata viata ca o raza de soare! sa incalziti si sa bucurati vietile voastre si ale celor care va iubesc!
Alina si
Sara (03.10.2007)
http://www.flickr.com/photos/25327738@N05/
http://www.picturetrail.com/alinamuller