Sanse reusita histeroscopie pt.trompe infundate
Raspunsuri - Pagina 2
magdita spune:
Felicia
, multumesc mult pentru raspunsul tau. Stiu ca, din pacate, nici la FIV nu iti garanteaza nimeni reusita.
Probabil asa voi face, voi mai face inca o histeroscopie operatorie. Intai voi discuta cu medicul sa vad ce spune.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
gabrielarusu spune:
Buna Magdita,

Off i-mi pare tare rau de rezultat, nici nu stiu ce sa-ti spun dar mai intai tre. sa ai o discutie cu dr. si atunci hotarati ce decizie veti lua asa ca nu te mai stresa asteapta sa vb cu dr.
Sanatate maxima i-ti doresc si sa dea DD sa vina mai repede bebe 
sper viitoare mamica
Bianca B spune:
Magdita iti voi spune experienta mea cu trompele infundate. Sarcina extrauterina cauzata de infundarea trompei stangi pe traseu (trompa eliminata cu acesta ocazie). Dupa o laparoscopie de desfundare a trompei drepte, infundate langa ovar, mi s-a spus ca daca nu obtin sarcina intr-un an singura varianta e fiv-ul. In acel an am fost 10 zile la Sovata, am facut 24 de sedinte de acupunctura combinate cu ceaiuri si pastile chinezesti si vre-o 25 de sedinte de chiropractica fara nici un rezultat dar nu mi-a parut rau caci am vrut sa incerc tot ce se poate ptr a obtine o sarcina pe cale naturala. In cele din urma am ajuns la fiv nu inainte de a-mi fi scoasa trompa dreapta din cauza unui hidrosalpinx (nu au fost de acord cu clipsarea trompei pe motiv ca acel lichid, fatal embrionilor, se poate scurge totusi, in unele cazuri).
Doame ajuta! 
Editez ptr a spune ca infundarea trompelor mele a fost cauzata de o anexita netratata la timp, din cauza mea - da Doamne mintea romanului cea de pe urma ![]()
Bianca
21+ 
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
pamy_ggg spune:
Magdita hai sa-ti spun si eu cum a fost la mine..la prima laparo pe care am facut-o la Giulesti in iulie 2007 mi-a gasit trompa dr infundata si atat ,anul acesta am facut a doua laparo cu Tutu in aprilie si tot nu a putut sa mi-o desfunde(era infundata proximal) asa ca..peste 10 zile am facut histeroscopie unde a putut sa imi dezobtureze trompa .Eu cred ca de la endometrioza se infundase sau cine stie poate si o infectie nu stiu..Eu am terminat si tratam cu diphereline de vreo luna si ceva si acum astept cm ca sa ma pun pe treaba
..
Eu cred ca ar trebui sa vb cu tutu cel mai bn, sigur o sa te ajute sa iei decizia cea mai buna.
Sper ca ti-am fost de folos..
pamy
magdita spune:
Gabi
, Bianca
, multumesc mult pentru mesaje si incurajari fetelor.

Pamy
, multumesc mult pentru raspunsul tau. Sper sa vii cu II in curand.
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
georgia_c spune:
magditule imi pare rau de situatia creata ... sincer nici nu stiu cum sa ma exprim
din experienta nu iti pot spune mai nimic , insa , cum ziceai mergi neaparat la dr , vezi ce ti se spune , si daca tu nu esti sufleteste impacata cu explicatia , mai poti face o histero , asta ca sa-ti iesi din pareri ... io am incercat pe cat posibil sa nu amestec parerile medicilor , ca stii cum ii ..cate bordeie aatea obicee .. insa la tine e un caz special .....
io iti doresc sa se rezolve cat se poate de repede , si sa nu fie aghiuta asa de negru pe cat pare ... te pupa fata dulce dulce 

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
magdita spune:
Georgi
, multumesc mult pentru faptul ca imi esti aproape, cu toate ca nu ma indoiam
. Cred ca voi face inca o histero, in incercarea de a desfunda trompele, insa nu sunt sigura daca la acelasi medic. Inca ma mai gandesc.
Lucic
, pe biletul meu de iesire din spital scrie negru pe alb : " ostiuri tubare cu pasaj absent bilateral "
, asa ca e o certitudine. Trebuie doar sa incerc sa rezolv situatia, iar FIV sa ramana ultima solutie.
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
speranta76 spune:
Buna! Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare. In 2002 am nascut, dupa o sarcina obtinuta prin stimulare ovariana, iar in 2005 dupa multe incercari de a ramane din nou insarcinata am aflat ca am trompa dreapta infundata dinspre uter. Am sperat ca stanga e buna (la hsg asa se vedea), dar nu am reusit. Acum am hotarat cu medicul meu sa facem laparoscopie luna viitoare si sunt ingrijorata dupa ce am citit ce a-ti scris voi, oare trebuia sa fac histeroscopie? Medicul meu nu mi-a zis despre asa ceva!
magdita spune:
Speranta
, roaga-ti medicul sa iti faca ambele interventii chirurgicale in acelasi timp. Insa trebuie sa fii inainte de ovulatie. Histeroscopia nu se face decat inainte de ovulatie, imediat dupa cm. Bafta multa !
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
mada23 spune:
Magdutzule...drag 
off ma iubita asteapta te rog sa vb cu dr, trebuie sa aiba o explicatie plauzibila, o rezolvam noi si pe asta, sunt alaturi de tine, stii asta, ma
mult pentru tine sa te lumineze DD sa pot lua cea mai intelepta decizie, te pup tare, tare 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">