Un minut din timpul vostru!
Raspunsuri - Pagina 4
ioanaiub spune:
astazi am vazut primele poze cu micuta Ana ... e o minune de fetita si respira singura ...
Doamne, mare este puterea Ta!
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
Luna1 spune:
Ma bucur mult ca micuta e bine, sa dea Domnul sa o tina tot asa s sa ne mai povestesti de ea si la 18 ani.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Timi07 spune:
ioanaiub ce mai stii de Oana si Ana? Sper ca sunt bine.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
ioanaiub spune:
Ana e relativ bine, are o infectie, nu am inteles prea bine de la taticul ei ce are si primeste antibiotice ... in rest a scapat de icter, a recuperat din greutatea pierduta dupa nastere, acum mananca la o masa 10 ml ... mai primeste si intaritor pentru plamani
parintii ei sunt optimisti, au mare incredere ca va fi bine
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
leistra spune:
pentru Ana
Dumnezeu sa o ajute sa devina din ce mai puternica si sa creasca mare!
http://s243.photobucket.com/albums/ff152/adinaleistra/
mamica de balenica Elena
ioanaiub spune:
sotul meu va merge luni, impreuna cu cativa prieteni, sa doneze sange pt. Ana ... nu e prea bine, are o infectie in sange
pentru Oana a fost o saptamana grea, doua mame internate cu ea in salon si-au pierdut copiii, alti doi copii, vecini de patut cu Ana au murit ... e foarte greu
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanaiub sotul meu va merge luni, impreuna cu cativa prieteni, sa doneze sange pt. Ana ... nu e prea bine, are o infectie in sange pentru Oana a fost o saptamana grea, doua mame internate cu ea in salon si-au pierdut copiii, alti doi copii, vecini de patut cu Ana au murit ... e foarte greu noi suntem aici cu poze noi si filmulete Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007) |
nu ne ramane decta sa ne rugam in continuare pentru Oana si fetita ei!
Kari
Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder
ioanaiub spune:
noi speram ca totul va fi bine ... ne rugam pentru asta, Dumnezeu sa-i dea putere micutei sa lupte in continuare
unboticutz spune:
Doamne ajuta! acum am vazut subiectul, saracul puiut prin cate trece .
sa nu-i uitam!